Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
17. mai, et årlig kjøttmarked?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Så er nasjonaldagen over. Som dager flest. Som vanlig tok jeg dagen med ro, kun en liten tur til byen var planen. Siden været var kjipt håpet jeg på å se lite til tøsene, men så feil kan man ta.Klærne var om mulig enda mer fraværende i år, og jenter ned i 11-årsalderen var med på kjøret. En tanke slo meg: Ser disse jentene på nasjonaldagen som et årlig kjøttmarked?

På varme og fine vårdager kan en ikke bebreide jenter for å kaste litt mer enn strengt nødvendig. Månedsvis med solarium og trening må vises fram, forståelig nok. Gjennomsiktig hvitt med like gjennomsiktig sort blonde under er visst slageren også i år. Hver sin smak. Men på en overskyet nasjonaldag, hvor er poenget da? Sette barnetog-fedre i flamme? Selv skulle jeg ønske man iallefall denne dagen slapp utståenede ribbein og pupper uten pupper stappet opp i ansiktet.

Verdt å merke seg; det er som oftest de uten noe spennende som viser seg fram på den måten, gjerne førbuberterte eller store jenter. Hadde de latt noe ligge til fantasien kunne de jo faktisk lurt oss til å tro det var noe fint under der. Hvitt mini-skjørt med sort G gjør ikke en stygg rompe fin, og; de fleste gutter gjennomskuer puppe-juks når BH’n er omtrent det eneste plagget på.

Bunad er fint. Skjorten framhever puppene på en ypperlig, og samtidig uskyldig måte. Og man kan selv velge hva man vil se under stakken, om det så er bestemortruse (det er mange gærninger der ute) eller ingenting. Ønsker man derimot å ikke fundere på undertøy eller se på pupper, kan man studere det nydelige broderiet eller søljene. Det er det som regel i bunad man finner de virkelig pene jentene, de har ikke behov for å gå halvnakne for å bli lagt merke til, og vet å overlate det riktige til fantasien. For er det ikke bedre å velge hva man vil se enn å få det stappet opp i ansiktet uansett hva man måtte synes om det?

Nå skal jeg ikke diskriminere jenter som ikke har tilgang til folkedrakten, men har skjønt poenget med fantasien. Disse vet tydeligvis hvordan de skal få til effekten allikevel, de fleste jenter som faktisk ser bra ut vet hvordan å pynte seg uten å ødelegge for fantasien. Ingen regel uten unntak, noen pene jenter over puberteten velger å dresse seg opp som de skulle på strøket, men dem (og kjærestene deres?) om det. Et annet unntak er jentene som ikke ser overhengende bra ut men allikevel holder klærne på og satser på fantasien. Slik fornuft imponerer meg.

Kall meg gjerne konservativ, men vi feirer tross alt noe som skjedde for over femti år siden. Da er vel konservativisme på sin plass? Selvsagt er det noen gutter som tenker: "Helt topp! Kan nesten se brystvortene til hun der, så nærme pupper har jeg aldri vært!" Det kan være det er disse guttene plaggkasterene prøver å få, men da hadde jeg verdsatt om de fant et annet sted og tid og prøve. Bankplassen er alltid åpen.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish