Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
Sesongens siste episode av Orderud-såpa
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Veronica fikk ikke millionene hun hadde ønsket, men det gjør ikke noe fordi hun har kan bo gratis de neste 21 åra, Per ble stående igjen med og som Svarte-Per, Kristin kan ta sin stolte ganger (som hun også brukte i bryllupet med vinningsforbryterektemannen sin) og ri den inn på Bredtvedt kvinnefengsel, mens hurragutten Lars, også kjent som verdens mest forsakte og svakelige tøffelhelt, slapp unna med skammen. Sesongavslutningen ble akkurat like fornøyelig som ventet i "Orderudsaken".Trond Våpenstad strakk sine 15 minutter i rampelyset vel langt, jeg har sett domsavsigelser bli foretatt langt raskere både på Ally McMeal, Judging Amy og Advokatene, men til slutt landet han omtrent på det som egentlig var uunngåelig. Lovens strengeste straff til Kristin, Veronica og Per, og en småstraff på Lars. De to middelaldrende mennene og deres kyniske, unge fristerinner har vel vært mer omtalt enn Haakon-Magnus og Mette-Marit, og nå drøyer det altså et halvt års tid før vi treffer dem igjen. Det er lite som tyder på at vi noen gang kommer til å få vite hva som egentlig skjedde, men kanskje får vi enda litt mer dramatikk dersom alle er litt mer desperate og denne gang faktisk ikke har noe å tape lenger. Kanskje sørger Kristin for at alle dør, eller kanskje kommer Per Paust løpende med maskingevær og ender hele sagaen i et blodbad. Her på Propaganda sitter vi med et overskuddslager av Orderudsokker og andre memorablia (som Orderudkopp med motiv fra Orderud gård) og en følelse av "hva nå?". For Katja blir det en ny søken etter en ny såpeopera å bruke all tiden på, Ruben vil nok aldri komme i havn med sin Orderud-rap og undertegnede kan vel bare drømme om å skrive ferdig eposet "Søstrene Orderud". I hvert fall før neste rettsrunde.

Gi oss i det minste "Court TV" eller et eller annet for å korte ned ventetiden... Noe for TVNorge?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish