Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
Reisefeber
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Sommerfuglene danser samba i magen din, hjertet hopper i takt med sommerfuglene og det er like lett og sove som etter førti liter espresso på styrten. Du vet at du har glemt å skru av platene og minst et dusin ting til, men du kan bare ikke komme på hva. Høres kjent ut? Fortvil ikke, du kan huske det grunnleggende allikevel.


1. Hvis du er av typen som aldri har greid å pakke en koffert før fem minutter etter at du egentlig skulle ha dratt, kan det være lurt å legge alt du skal ha med deg klart på gulvet (brettet selvfølgelig) sånn at du har full oversikt. Da kan du kaste alt ned i sekken i siste sekund og allikeve få med deg det du trenger. Har du dårlig plass kan du rulle klarne istedenfor å brette - det funker faktisk.

2. Hvis du har angst for å forsove deg og ikke rekke fly/tog, ha alltid på to vekkerklokker, gjerne stilt med fem minutters mellomrom. Hvis du kverker den første i søvne klarer likevel den andre å dra deg ut av drømmeland.


3. Ikke gå på grisefylla kvelden i forveien. Det verste som finnes er å stå opp tidlig med tidenens fyllesjuke, dessuten føler du deg enda verre ombord på et fly. Og i en bil er sjansen stor for oppkast. Drikk heller kakao og se Ricky Lake.

4. Det er en kunst å pakke riktig. Ingen trenger seks par sko på sørlandet, men det er samtidig kjipt å ankomme Paris med Adidastøfler. Ta med deg det nyeste du har uansett - så føler du deg fresh. Det gjør nemlig ikke noe å være litt stilig, samme hvor man er. Når man skal pakke, er det også lurt å tenke på at du får kjøpt endel der du skal. Feks er det ikke strengt tatt nødvendig å ha med seg store mengder såper, doruller og denslangs. Med mindre du skal til Rangoon.

5. Det er alltid best å være litt i tidligste laget. Lett å si, men vanskelig å gjennomføre. Allikevel er det langt å foretrekke en time ekstra på flyplassen framfor å løpe gjennom med 2 minutters margin. Å slå i hjel tid er aldri vanskelig når det er en taxfree i nærheten.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish