Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
Robinson- Mette åpnet nytt utested...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
..og Propaganda var selvfølgelig til stede på åpningen fredag. C-in har attraksjoner som Linda Camilla fra Robinson og Dude fra baren. Navnet C-in viste seg med andre ord å være noe misvisende, i og med at det bare var f-kjendiser og endel bønder som ville sette sin fot innenfor døren.
Jeg tror aldri jeg har sett så mye harry på en gang. Det velter seg liksom litt i magesekken min når en eller annen tulling som har vært på tv i to uker (la oss kalle ham Steinar i Baren) danser på bardisken og tror at han virkelig er kongen på haugen. Eivind fra Robinson, som er en litt stygg og skallet mann, sitter omgitt av en 10-15 blondiner som nok ikke var blonde fra fødselen.
Henrik og jeg ble stående i et hjørne og observere en rekke lignende men like smakløse opptrinn, og fant ut at egentlig er det vel like greit at disse folka har sitt eget utested. Da slipper vi iallfall å se dem ute på byen. De kan holdes på ett sted og tulle seg inn i drømmen om sin egen berømmelse, det er alltid en eller annen sopp fra Løten som villig vekk beundrer alt som har vært på TV.


Alle disse kjendisene fra virkelighets-tv viser seg å ha en litt annen virkeligoppfatning enn oss andre, og tror dyrt og hellig at vi faktisk interesserer oss for hva de føler og mener, men det begynner kanskje å gå litt langt når de også tror at vi har lyst til å se dem drite seg ut i fylla. Det er ikke noe mer sjarmerende med fulle halvkjendiser enn med fulle trøndere.

For å understreke mitt poeng vil jeg gjerne fortelle følgende anekdote: Jeg satt fredelig ved et bord da en f-kjendis (la oss kalle ham Chris i Baren) kom bort til meg å ba om å få bomme en røyk. Jeg sa nei. Ikke liker jeg fyren, og det var bare et par sigg igjen i pakka mi. Hvorpå denne sjarmerende karakteren stjeler hele pakken. Jeg reiste meg sporenstraks og gjorde mannen klar over at han nok hadde fått med seg noe som ikke tilhørte ham. Istedenfor å ta det på sin kappe at han kanskje ikke hadde vært helt snill, valgte han å fly i strupen på meg.

Dette er selvfølgelig ikke spesielt hyggelig. I og med at mr.macho slett ikke ville gi seg, men skaulle "ta" absolutt alle som nærmet seg for å få ham til å roe seg, gikk jeg etter en vakt. Den store vakten ble sjokkert og kom stormende for å kaste ut tølperen. Helt til han så hvem det var. "Å, nei, altså, han er helt kul. Han skal være her..."

Så moralen er, alle barn: Hvis du klarer å kline tryne ditt inn på tv i to uker, er du sikret for all framtid. Du kan oppføre deg akkurat sånn du vil - du har jo vært på TV!!!
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish