Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Arena
Godt nyttår
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Et av tidenes mest begivenhetsrike år nærmer seg slutten, og Propaganda har for lengst kjøpt inn champagne og raketter for å feire at vi skal ta fatt på et nytt år med nye muligheter og nye gevinster. Men er det egentlig noe å feire? Si din mening om 2001 her.


Selv fikk jeg en unge i oktober, så jeg er omtrent så lykkelig som det går an å være. Samtidig teppebombes det fortsatt i Afghanistan, en haug unge, blonde menn forsvinner på vei hjem fra fest og det er fortsatt Kjell Magne Bondevik som er statsminister her i landet. Hva synes du er den viktigste grunnen til å feire at 2001, eventuelt feire at året endelig er ferdig slik at vi kan begynne med blanke ark i 2002? Si din mening om det feteste, det døveste og det mest eksepsjonelle fra 2001.Kommentarer fra brukere

Åsa 30/01/2002 - 12:45

Ingen høydepunkter i 2001. Fakta faen!

Abbas 20/01/2002 - 23:15

Jeg bøna

Bubba 03/01/2002 - 10:31

Fjorårets høydepunkt var utvilsomt at han hakeløse Frp-dotten (Sørpefjes?) ble strippet for all verdighet da det kom fram at han hadde hatt seg med småjenter på Fpu-møte. Og da Simonsen litt senere igjen ble outet som den skappedohomsen han virkelig er, ja se da var året reddet. Da var det i grunn ikke så farlig med resten av verden.
Verste med fjoråret var vel det at det å gå hjem alene fra fest har blitt fullstendig ødelagt.

hottentott 02/01/2002 - 11:25

glemte å si at jeg sover i bomberommet. nå over til sjakken

hottentot 02/01/2002 - 11:23

gudskjelov, nyttårballet er over og det var slett ikke så mye bråk denne gang. med sov i ro i ørene og dyna trukket godt over hodet hørte jeg faktisk ingen ting. faktisk første år på lenge jeg har klart å sove meg inn i det nye året. takk til dere som gjorde det mulig.

cripp03 31/12/2001 - 17:35

Hva er det å feire? Egentlig har vi ikke gjort noe bra i verden dette året! Det er full krig nesten over allt! Her hjemme ligger de fattige på gata å fryser og de som går på sosialen må betale hoyere skatt en de som ikke trenger sosial-stotte!
Det er forferdelig, synes jeg, att folk kan feire dette året! Allt har gått på dunken i 2001, se bare på valget! vi var så DUMME att vi greide å få Bondevik på lederstolen igjen!!!! IGJEN!
Det er dårlig nok med att vi har krig uti verde, om vi åsså skal ha en tulling som bare snakker å ikke får noe gjort på statsminister plassen er det veldig lite å feire!
Det er bare lite av det dumme vi har i år! Jeg trenger mye mere forbedringer til neste år! Det er derfor jeg i hvertfall gleder meg litt... Godt nytt år, folkens!!!

srm 31/12/2001 - 15:28

hottentot: Til min store forskrekkelse har min mor fortalt meg at hun som liten løp rundt med sin vekkerklokke og slamret med låvedørene da hun var barn. Så konseptet med å lage litt spetakkel rundt klokken 12 har i hvert fall vært tradisjon en stund.

hottentot 31/12/2001 - 14:34

dette uvesenet med å skyte opp raketter på nyttårsfesten, når begynnte det egentlig. skulle vært fillerista alle som driver med denslags

oivind 31/12/2001 - 09:13

nyttårsaften? legger meg under dyna kl 11.30 med sov i ro til rakettene er ferdig med å smelle. hva ellers lissom?

YrJazenco 30/12/2001 - 23:03

Dette året har ikke vært noe bedre enn de foregående år... Det skjer for det en del spennende i europa, avkriminaliseringen av lette narkotiske stoffer, men jeg er redd for at vi i dette litt "utenom det vanlige inkompetente" landet fortsatt kommer til å være kriminelle jævler som burde dømmes minst like hardt som voldtektsforbryter og drapsmenn.

Anette 30/12/2001 - 21:02

Årets høydepunkt må være når jeg så bildene fra Quart og den super-sjarmerende Platekompani-gutten plutselig var der! Da var det ikke så ille at han slutta der... Dessuten kan man vel si at det for meg har vært Håkan Hellströms år og at konsertene hans opptar stor plass i minnet mitt! Årets nedtur: At jeg ikke fylte atten før slutten av september og dermed gikk glipp av Dandy Warhols, Eskobar og to Håkan konserter.
Gleder meg til i år 2002: være russ, folkehøyskole, nytt KENT-album og konserter med Ash, The Hives, The Plan og Strokes!!!!!!!!!

Einar Beinhard 30/12/2001 - 11:55

Årets høydepunkt: Som vanlig Propaganda (noen ganger i hvert fall...)
Årets lavmål: Morten Abel.
Størst grunn til å feire på nyttårsaften: neste år kan jeg kjøpe sprit i butikken!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish