Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Piercing sesongen er her! Tid for ekshibisjonisme!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Nå er det sommer. Tid for å slappe av, og tid for å vise seg frem. Hva med en liten piercing for å sette spiss på looken? Navlen, brystvorten, eller kanskje en aldri så liten ”Prins Albert”? Propaganda dro på utflukt til Pinpoint Piercing studio i torggata i Oslo. Vi hadde med oss en test-dummy, Lise, som hadde avtale til piercing av begge brystvortene. Hvordan dette gikk, ser du her (Bilder + tekst)...


Pinpoint Bodypiercing ligger opp en trapp i en bakgate i Oslo sentrum, og fra utsiden ser det ut akkurat som et ”appointments only” piercing studio skal: En tung, låst metalldør på toppen av en branntrapp. Very fucking urban. Vi ringer på, og blir sluppet inn av Runar Jensen, som driver og eier stedet sammen med Christiane Løfblad. Runar er en smilende blond fyr på ca. 1,85 med diverse relativt diskré piercinger i ansiktet, plus en plugg i hvert øre. Hmm, han var jo ikke så skummel…

Vi prater litt løst og fast om piercing, pinpoint studioet, jobben, og Runar oppleves som utrolig kunnskapsrik og veltalende. Etter hvert blir vi med inn i et av rommene, hvor en Amerikansk gynekologbenk sitter og venter på kunden. Alle overflater glinser, og jeg kan ikke tenke meg at operasjonssalene på Ullevål er noe renere. ”Jeg ville egentlig bli kirurg”, sier Runar, som om han har lest tankene mine.


I Norge finnes ikke noen sertifisering, eller noe særlig spesifikke lovverk for hvem som får lov til å pierce, eller hvordan dette må foregå. Dette gir en enorm variasjon i sikkerhet og hygiene fra studio til studio, og det er ”veldig betryggende” sier Lise, at alt på Pinpoint foregår så tydelig profesjonelt og ordentlig.

Runar prater som en foss mens Lise setter seg på kanten av benken. ”Jeg får mye dumme spørsmål fra folk når de hører at jeg jobber med Piercing; - får du sett mye pupper, eller?- og sånt tull. - Ville du spurt en gynekolog om det samme? – svarer jeg da”, sier Runar med et smil om munnen mens han tar frem et brett med nåler. Det er ikke antydning til begynnelsen på tanker om sleazy piercing studioer, dette er en jobb, og en jobb som Runar helt klart tar veldig alvorlig. Lise og Runar prater litt om hva hun vil ha, han kommer med sine innspill, og viser en selvsikker estetisk sans som igjen imponerer. Det prates også litt om forskjellige metalltyper, Lise velger kirurgisk stål ettersom hun ikke har nikkel allergi. Ellers hadde det vel blitt titan. Og jeg som trodde det bare var å ta en liten vask og så stikke inn en nål…

Pinpoint Piercing tar helst kunder etter timeavtale, for ”å kunne utføre hver piercing godt forberedt, og uten tidspress kunne gi kunden den oppmerksomhet han/hun fortjener”, noe som reflekterer den dedikasjonen til kvalitet som oppleves som den røde tråden under timen vår.Runar stikker, setter in smykket, og vips er det over. Lise fortrekker ikke en mine, og jeg tenkte faktisk at det ikke virket så ille ut som jeg skulle ha trodd. ”Det banker litt, men er ikke særlig vondt”, sier Lise, når vi spør henne noen minutter etterpå. Se bildene, så ser du hvor symmetrisk og ordentlig piercingen sitter...Runar tar oss med til en svart dør, ”Uvedkommende ingen adgang!”. Jeg blir alltid litt fornøyd med meg selv når jeg blir oppgradert til ”vedkommende”, uansett hva som måtte ligge bak. I dette tilfellet finner vi desinfiseringsrommet. Her er alt delt opp i tre soner: Rød, Rosa, og hvit. Rød sone er for kontaminerte objekter, som brukte klemmer og lignende, rosa er for ikke-kontaminerte, men heller ikke sterile objekter. Hvit sone er selvfølgelig helt steril. Pinpoint har et system hvor alt som går igjennom sterilisering blir loggført og datert, for å forsikre maksimum kontroll over hygiene. Dette rommet og dets innhold er ikke lovpålagt, men frivillig valgt av Runar og Christiane for kundenes skyld. Du vil ikke finne mange studioer med samme høye standarder.Pinpoint gjør alt du kan tenke deg av kroppskunst: Piercinger som bare fantasien setter grense for, skin-peeling/scarification, branding, you name it. Propaganda var så heldige å få overvære to timer med ”branding” – en form for kroppskunst hvor, i stedet for å bruke blekk til å skape mønstre, brennes huden men rødglødende metallbiter for å skape dekorative arr… I neste uke kommer en artikkel pluss bildeserie fra denne opplevelsen. Gled dere.

Pinpoints hjemmeside: www.pinpoint-piercing.no


Les også
- Alternativ kroppskunst: 3. grads forbrenning. Eller ”Branding”, som det kalles...
- Lyst på gratis piercing?


Kommentarer fra brukere

Bodypiercing 25/03/2015 - 16:06

Snart sommer igjen! Skal du smykke deg med piercing på badestranda, så kan det være lurt å ta piercing nå, slik at den rekker og gro i god tid. Her er en liten guide til etterbehandling av nye piercinger: bodypiercing.no/etterbehandling-av-ny-piercing/

Marensos@hotmail.com 18/05/2014 - 19:50

Hvor mye koster det å ta piercing i navlen?

Benedikte-13@hotmail.com 09/08/2012 - 22:08

Jeg lurer på om det er normalt at tunga blir litt sånn gul hvit 2 dager etter jeg hat tatt piercing???
jeg har ikke vondt eller noe :)

steina 14/10/2009 - 19:48

duu eg er 15 og skal ta piercing i tunga har låv av mamma menn vett ikje kor eg kan .. i stavanger :P

astrid 02/10/2008 - 19:55

hei! jeg lurer på om man trenger eller burde ha noen slags bedøvelse eller noe sånnt vis man skal ta piercing selv. jeg vurderer i underleppa. er det lurt med bedøving? jeg har tenkt på å bruke is eller noe lignende for å miste følelsen, men er ikke helt sikker. trenger svar.

Sunnivah 01/10/2008 - 19:21

jeg vil ta piercing i leppa, men må vente i mnder får å få det. Jeg vurderer og gjøre det selv. Hvilket tips er best å følge?

16 30/07/2008 - 20:05

er det noen som vet ka det koster og ta piercing over leppen? (bergen)

K-Vej 03/06/2008 - 23:27

Emis:
Hvilket studio i ski er det som tilater 15 ? ale andre studioer tilater bare 16 (uten foreldre altså..) Hva heter studioet der?:D

Anny 01/05/2008 - 21:16

Forresten, hvor gammel er du emis?

Anny 01/05/2008 - 21:09

hei, er det noen som vet om et sted i nærheten av skien eller i telemark sim en ka ta piercing i tunge og navel?
og i så fall, hva er aldersgrensa? jeg er 13;D
plizz svar

Heidi 22/04/2008 - 01:28

Heisann!
Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle litt ;)
Jeg fikk hull i ørene da jeg var sånn ca.. hmm veldig liten.. hehe var IKKE vondt! :)

Så da jeg var 15 fikk jeg en venninne til å ta piercing i navlen på meg, det var vondt! Og det gikk galt, jeg fikk en kraftig infeksjon og måtte fjerne den bare 1 uke senere..

Men så dum som jeg jo var så SKULLE jeg ha navle piercing, så denne gang gjorde jeg det selv..
Og det gikk bra gitt!
Helt til jeg hadde hatt den i ca 2mnd da falt den ut, fordi den hadde "vokst utover" jeg hadde ikke stukket langt nok inn.. (var forresten like vondt å ta selv)

Nei så da tenkte jeg NOK!
Så nå går jeg med et 0,5cm sylinderformet arr i navlen.. IKKE PENT på kloss hold.. hehe
men men

Og så bestemte jeg meg for å lage flere hull i ørene selv...
Jeg hadde 1 i hver øre, stakk 2 til på det ene og 1 til på det andre.. fikk litt smålig betennelse første dagen men har nå 5 betennelsefrie hull i ørene ;)

Og så fant jeg ut at jeg ville pierce nesen, men DET tørde jeg ikke gjøre selv, nei da betalte jeg heller en piercer 300spenn for å få det gjort skikkelig.
Det var ikke vondt da han stakk nåla gjennom, men da han pressa ringen gjennom så reiv det litt og tårene trilla gitt.. hehe men så var det over.. litt ømm i et par dager etterpå men ikke no mer..


OG nå har jeg da noen tanker på om jeg muligens vil pierce tunga, men er litt skeptisk ettersom jeg er så dum som leser så mange skrekkhistorier om tunge piercing :-P

Men til alle dere der ute som vurderer å ta piercing hjemme selv, IKKE gjør det, det er 10 ganger vondere når du gjør det selv, går mye treigere og desto mer smerte, hos en proff tar det 2 sekunder og smerten er over!
Og infeksjonsfaren er myye større om du tar selv, det kan jeg skrive under på!
Det er jo selfølgelig ingen garanti at du IKKE får infeksjon om en proff piercer gjør det heller, men det er noen % mindre sjangs for det..
Så invester heller litt penger hos en piercer, og minske risikoen for farlige infeksjoner..

;)

Chrissy^^ 17/02/2008 - 18:40

heyho
ska ta pirsing i tongå på tirsdag (dn 19 feb)
lure bare på.. ka "tykkelse" e normal å ha på tonge pirsing?
å e d sant at d går an å få infeksjon i hjernen av d? o_O
jaja glede jaffal vette av mg !!! klare iche venta hahaha xD

Gunnar Holm 03/01/2008 - 03:02

Å herregus syke mennesker!!!!!!!! åååååååååh tror jeg slapp en lyd løs liten fis her jeg sitter i skinn stolen, den kommer ikke til å lukten siden den søte hårfrie ræva mi er der og holder den gode lukta på plass!!! mmm!!! pils!! my

Iselin 30/12/2007 - 02:26

Hei..
Jeg er 13 år og tok selv i leppa. (Labret) Veldig fornøyd! Ikke så vondt.. Fikk en venninne til å bable om alt og ingenting imens jeg gjorde det x)

Klem

vedma 25/12/2007 - 18:23

Min bror fikk "fjernet" tungebåndet da han var liten, av lege.

SunnivaH: Eller så kan du bare ta piercingen litt på "skakk", det er snakk om mm. Den ene min er det, og jeg merker ingen forskjell :)
Eller så kan du ta to! En på hver side av tunga, det er det ikke så mange som har :)

Kim Andre 26/11/2007 - 23:53

SunnivaH Det er egentligt ganske få som faktiskt gjør det her i norge samme om det faktiskt er en ganske enkel prosedyre men snakk med christiane, muligheter for hun kan (små men forsatt mulighet). Jeg har ikke piercing i tungen men i strengen, liker den best jeg ^^

Stine 26/11/2007 - 10:45

Ser det er mange som anbefaler klorhexidin. Ikke bruk det til å rense. bruk saltvannsoppløsning, som man kjøper på apoteket. og man kan ikke miste synet av øyenbrynspiercing. går hudpleie. det er ingen nerver fra øyenbrynet til øyet/synet. Så ingenting å være redd for :]

Emis 21/11/2007 - 19:08

Heei Nicco! Sorry for sent svar:(
Det skal være mulig å vri på begge kulene, det er i alle fall mest vanlig:)

1) Hold gått fast i den ene kule som u ikke vrir på og vri den andre:)

2) Om ikke nr1 funker kan du hente en vanlig tang. Rens den og vask den før du bruker den, sett den fast i kula u ikke vrir og vri den andre å se om det løsner, om det ikke går gjør det omvendt, skru med tanga og hold med fingrene!

Om du ikke får det til må du tilbake til studio der du tok det!:)
Jah det stemmer det at ofte er de smykkene piercing studio setter i mye hardere å få av, men det er egentlig bra:) for om de løsner i gro prossesen kan det jo gro igjen løp av natta så det er egnetlig fint at de sitter godt:)

Klemzz Emis

marius 20/11/2007 - 15:30

du gunnar hvet du hvor helix piercing sitter da

Gunnar 17/11/2007 - 22:37

Du er nok desverre GAY!:P haha dass

chrissy^^ 14/11/2007 - 20:35

yeeey endei fått åvårtalt morå mi t å sei jat pirsing i tongå=D=D=D=D ska ta an i italia i sommar ska åg ta enn tatto når eg e dr nere wii^^ sry måtte bare få sagt d:P

Marius 13/11/2007 - 20:51

hvet ikke helt men du kan jo spørre de på piercingstudioet som du skal til om de kan klippe bort.... sunniva h

SunnivaH 13/11/2007 - 00:03

Heei :) Jeg vil så gjerne ha piercing i tunga,men æ har for kort tungebånd.å æ lure på om d går ant å klippe d vekk? slik at æ får "plass" lsm :P
når æ tar tonga så langt ut æ klare går tongebåndet i mella tenna nede,så d bi ont..

No svar?.. Hadde vært kosli me en komentar til d :)

Nicco 12/11/2007 - 17:45

jo og forresten er det øvre eller nedre kule som er den løse? har den standard stangen jeg fikk da jeg tok piercingen.
Dette er noe jævla pes for å være ærlig;P
Jeg kan jo ta meg en tur inn til piercing shappa, men hadde vært utrolig deilig om jeg hadde klart det her hjemme,
jeg prøver å vri på kulene alle veiene, men tør liksom ikke å ta i så mye siden det gjør litt vondt.
Jeg testet hvor mye kraft som måtte til på den nye jeg hadde kjøpt å det er liksom ikke noe hardt i det hele tatt, mens den gamle sitter som f**n... takk for eventuelle tips du har angående saken, ( har ikke noen tang eller noe sånt som kan holde fast den ene kulen ).;(

Nicco 12/11/2007 - 16:48

Emis I need your help again, skal bytte piercingen jeg har i brynet, men får den ikke ut ( kulen vil ikke av ) jeg har stang, ikke ring...
er det den øverste kula som skal bort? for har prøvd å vridd å vridd fra alle vinkler, men det funker ikke;( noen tips?:)

chrissy^^ 10/11/2007 - 15:25

gunnar holm: d e du så e gay..
pirsing på halsen e jo dødskult^^
iche gay i d heila tatt (d e iche någn pirsinga)

Gunnar Holm 08/11/2007 - 17:36

jo flate ass, det er det....

Marius 08/11/2007 - 15:02

nei det er jeg ikke

Gunnar Holm 06/11/2007 - 23:07

de er du..........

Marius 05/11/2007 - 11:56

Desverre så er ikke jeg gay Gunnar holm

Gunnar holm 03/11/2007 - 21:46

Mange som har det da din soper:O men de fleste som har det er vel gay:P ler meg i skakk av deg din dass! Alle dere som vil ha de "uvanslig piercingene" er noen sopere! Helix kiss my ass a.
Homoooooo

Masa 03/11/2007 - 20:49

hvordan ville det vært med en piercing i halsen? surface piercing, under adams eplet ;P

Emis 03/11/2007 - 18:28

Kult det da:) haha!:D

'

Marius 01/11/2007 - 17:17

synes dere jenter at det er pent med helix piercing på gutta??

emis 28/10/2007 - 19:08

bill_iloveyou_emis@hotmail.com

Emis 28/10/2007 - 19:06

Heei! Det gror etter en stund! Men jo lenger du har det jo lenger tid tar det før det gror!
Klemzz emis

Kristine 28/10/2007 - 16:03

Hei Emis!;D
Hva er msn adresså di :) ?

MegVell :D 28/10/2007 - 15:56

viss man går med piercing i 10 år da si, så gror vel ikke hullet når man tar den ut??

MegVell :D 28/10/2007 - 15:52

Taakk Emis:) men..hulle gror vel, viss man går med piercing i et par år, men viss du tar den ut da, så gror vel ikke hullet da:S
Det gjør det jo ikke i øret!!:S
Forvirra her!!:S:S:S

Emis 28/10/2007 - 14:47

Heei "meg vel" Piercing hull gror etter en stund! Så det blir ikke no lite hull der, når det er grodd blir det ett bitte lite arr og det er bare å sminke bort! men det synes ikke no særlig:) klemzz Emis

Emis 28/10/2007 - 14:44

Heei 93! Jo hmm det er ikke så veldig vondt azza!
eeh hmmm det er vondere å bli bitt av en hund eller klort av en katt:P haha! Vet ikke hva mer jeg skal si, annet en at det er like vondt som å ta hull i øret:P hehe! Hehe skal bare si at bare ta piercing u, det er ikke no særlig vondt:)

MegVell :D 27/10/2007 - 21:35

Jeg har så sinnsykt lyst til å ta piercing under leppe, litt på sia, men jeg er ikke sikker:S
For når jeg er gammel, så er det jo ikke så sinnsykt kult med piercing, synes jeg..
Men viss jeg tar den ut, så er det jo et hull der:S:S:S
Det er jo veldig kult når du er 14-30, men når du er 40+ år så er det ikke så kult lenger..
Mamma hadde f.eks. sett helt teit ut med piercing!!
Men hva skal man gjøre med hullet som sitter igjenn..det er jo ikke så fint å ha et hull under leppa heller når man er 40+..:S
TIPS!?!?!?!
Takk for alle svar!!! :D :D :D

93 27/10/2007 - 20:27

men hvor vondt er det?? husker ikke hvordan det var å ta hull i øre, så prøv å sammenlign det med noe annet :) ??

Emis 27/10/2007 - 18:19

Heei jeg har selv piercing i leppa så jeg vet hvordan de gjør det:P hehe!
Først renser de og merker opp så setter de på en klypetang som gjør det lettere å pierce!:)
Så setter de syla på utsiden og ber deg trekke pusten dypt inn så stikker de fort igjennom:D
Så når sylen er igjennnom kommer de samtidig ett rør som de putter labrett smykke inn i og deretter setter de på kule forran:) renser kanskje litt på slutten også!:D

Klemzz emis

93 27/10/2007 - 16:38

Kan noen si hvordan det er å ta piercing under leppa?? Utenom slik som det er å ta hull i øre..tok hull i øre når jeg var 6, så jeg husker ikke det ;)

Emis 23/10/2007 - 19:30

Jeg kan svare deg der vettu! Jeg har piercing under leppa(labrett) og det gjør ikke så vondt! Det er cirka som å ta hull i øre hoss frisør!
Så det går nok bra

93 23/10/2007 - 17:13

noen som vet om d er vondt og ta piercing under leppa XD ???

Marius 23/10/2007 - 16:35

har vært på noen piercingstudioer sider og en leppe piercing kan koste fra 300kr og oppover

93 23/10/2007 - 16:22

Er det noen som vet hva det koster å ta piercing under leppa, litt på sia:P??

Marius 23/10/2007 - 15:17

glem den Vertikal leppepiercing du, men det er som vanelig aldergrense er 14-15 år med følge av foreldre og er 16 år uten. Det kan også være helt andre aldersgrenser på det studioet som du skal til

ingeborg 23/10/2007 - 11:52

e de nåken plasser i stavanger en kan ta hål i tongen når en e 16?

Emis 23/10/2007 - 02:38

Hva i?? Hvem er det som har skrevet "heei" fra meg lizzom? jaja!:P

Jeg kan prøve å svare deg jeg!:)
Labrett: Er piercing under leppa midt på!
Snakebites: Er en å hver sin side under leppa
Så kan man også få bare på en side men da blir det ikke snakebites da!

klemz emis

d 23/10/2007 - 02:36

dd?

Emis 23/10/2007 - 02:35

Heei!

93 23/10/2007 - 00:52

Takk:)
Har ikke så mye peiling jeg, men hva er forskjellen på vanelig eller Vertikal underleppe piercing:S???
Og hva er aldersgrena med og uten foreldre??

Marius 22/10/2007 - 16:52

hei du 93 kan prøve å svare på spørsmålet ditt
En underleppe piercing vil jeg tru at det koster fra 350 kr og oppover. men det spørs på hvilken piercingstudio du drar til. det spørs om du skla ta vanelig eller Vertikal underleppe piercing. Vet ingen piercingstudioer i haugesund men kan se om jeg finner noen studioer likeved haugesud

93 22/10/2007 - 01:03

Hei:D Jeg har kjempelyst til å ta piercing under leppa, men hva koster det?? og vet noen om hvor man kan ta det i haugesund

malin 14/10/2007 - 20:54

ja jeg har piercing i tonga hvordan det

nils-arne 14/10/2007 - 20:10

nei mine foreldre var ikke med men tanta mi.jeg gjorde det i hamar jeg måtte holde i en kopp under tonga for man begynner og blø det var litt vondt i etter tid men ikke etter to dager

Marius 14/10/2007 - 18:01

har du piercing i tunga oda?

Marius 14/10/2007 - 17:59

har du piercing i tunga malin?

Oda 12/10/2007 - 17:37

Takk marius =D
Var litt lenge siden, menmen ;)

chrissy^^ 02/10/2007 - 21:01

nils-arne: heisann ååå du e heldige.... e 13 eg åg:P å vill ha pirsing i tongå:P
kor va d du tog din? måtte du ha me fåreldrene? va d vont?

Marius 01/10/2007 - 19:09

hei du malin. du burde rense med Perfect Aftercare Mouthwash

malin 30/09/2007 - 22:04

hva skal jeg rense tonga med viss jeg har piercing i tonga??

Marius 30/09/2007 - 14:51

hei du nils arne. du kan dra til det piercingstudioet som du tok piercing og kanskje du få noen tips av dem

nils-arne 30/09/2007 - 12:54

hei du hadde rett. jeg tok piercing i dag men den har hovna opp veldig får nesten ikke puste med munnen, tror det blir bedre men hvis ikke hva skal jeg gjøre da?

Marius 29/09/2007 - 17:29

Emis hvis jeg kjøper er vanelig nål på apoteket og for eks stikker hull i øret bli det hullet like stort som frisørene tar da?

Emis 28/09/2007 - 17:08

Heisann!:) Du da det er ikke dumt! Mange piercing smykker som blir satt i etter ett stikk sitter så godt at det er helt jævlig og det hender det samme med andre smykker man setter i også !:P
Er det en ring med kule på som holder den sammen så må kula dras av! Hold godt på ringen mens du drar på kula! Om det ikke går kan du prøve det samme bare med tang! Får du det ikke til over hode så får du ta deg en tur til ett piercing studio:) hehe! da kan de hjelpe!

Er det en halv ring med kule på vær ende så er det å skru på kulene! Begge veier og går det ikke prøv tang! Funker ikke det så ta en tur til et studio:P hehe!:)
Lykke til klemzz emis:)

Avie 28/09/2007 - 12:59

hei, Emis.
jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting:)
vel, jeg høres kanskje latterlig dum ut, som ikke får det til, men here we go.

jeg har tenkt til å bytte piercing, men klarer rett og slett ikke å ta den av ( har den i leppa) det er en vanlig ring med en kule på.

jeg har prøvd å skru på den fra alle mulig
" sider og vinkler". hvorfor går den ikke av?

- Avie. :)

emis 27/09/2007 - 22:47

Heei, det er veldig forskjellig fra studio til studio! men det er vanlig vis 12 eller 15 med foresatte eller 15 og 18 uten!

nils-arne 27/09/2007 - 21:21

hei jeg skal ta piercing i tunga er det noe aldersgrense jeg er 13 år??

Emis 26/09/2007 - 23:56

Heei!:) Jeg skal prøve å hjelpe vettu:D
Har du et hull under selve piercing hullet?
Vel... om det er det så er det bare å rense, rensk med Klorhexidin 0,5 morgen og kveld! Om det ikke blir bedre og det gjør vondt og slikt ta en tur til legen:) De ser om det er no dritt der eller ikke!
Men om det er piercing hullet du mener så rens morgen og kveld og blir det ikke bedre ta en tur til et piercing studio, er det infeksjon så har de noen gode råd men om det bare blir værre og værre så må du til lege!

Men jeg synes ikke det hørtes så veldig ille ut:)
Så bare rens og se hva som skjer:)

Lykke til!:D klemzz emis

SunnivaH| 26/09/2007 - 16:48

Emis,kan du hjelpe mæ? æ trur æ har betennelse!
under den underste kula e d et håll å dær kommer d no gørr ut,æ trur d kommer av at æ har prøvd å stokke før skjøl, å at d da kommer ut der.. det kommer blod ut å ser ut som.... fett elns?
æ blir skikkeli redd før d ser ut som en kjæmpe infeksjon :S det ser ut som ei stor kvise :S
Æ hold på å rense det me sterilisert saltvann,veninna av mæ sa d funka.. men e d no alvorli ? pliz svar meg ^^

emis 23/09/2007 - 16:54

Heei:) Bare hyggelig:)

Det er litt forskjellig fra studio til studio men de fleste har 18 uten foresatte og 15-16 med:) klemzz

chrissy^^ 22/09/2007 - 20:58

many thx^^
prøve enn av di neste dagane:P
men lure på om du vett någe om aldersgrensa på hål i tongå?

Emis 22/09/2007 - 19:54

Heei jeg kan prøve og helpe deg jeg:)
Jeg har selv piercing i bryne og ja det hender at den ikke kommer så lett ut i andre enden men jeg har ett godt råd:)

Når du bytter så ikke ta ut piercingen med en gang, skru av kula øverst vis u har banan stang eller ta av kula om det er ring, så tar du stanga eller ringen litt igjennom og lar det nye smykke som skal inn følge rett etter!
Når det smykke som skal ut er nederst så trykker du det andre etter sånn at det nye på en måte følger det gamle smykke igjennom hele hulle, da blir det lettere fordi da baner det gamle smykke vei på en måte:)
Det kan være lurt å gjøre det sånn! Siden det hender at hullet lukker seg litt, ikke helt igjen men litt og da kan det bli litt vansklig:(
Sikkert det som har skjedd! Rens godt før du bytter og rett etterpå! og rens smykke godt:)!! klemmzzz

chrissy^^ 22/09/2007 - 19:28

yupyup eg e 13 år å tog 2 pirsingar når eg va 12^^ enn i bryne å enn i lippå^^
men har ett spørsmål:
engang prøve eg å ta ut pirsingen i bryne mn lissom strevde me å få an inn ijen. så det kom en væske ud å litt blo, så til slutt dreid eg i smerten å bare pressan inn:P ka e d så e gale tog an 1 juli 2007 p det er ca 2 uker siden eg prøvde å ta an ud:/ har hatt 2 episoder der dn va veldi håven:/ någen jelpe?

Marius 20/09/2007 - 20:13

Takker

emis 20/09/2007 - 19:39

Heei!! neida det er ikke homsete! det er kult:D

marius 20/09/2007 - 19:17

her er den liken oda http://www.safaribodyart.no

marius 20/09/2007 - 16:59

har hull i det venste øret hvet om noen piercingstudioer i oslo men er ikke på den pcen som jeg har lageret siden på men når jeg kommer på den andre pcen linker jeg bare web adr

Oda 20/09/2007 - 16:07

Det kommer jo an på hva du har i hullene det.
Måtte bare.......

Oda 20/09/2007 - 16:05

Jeg drar nok til Oslo eller Ski, men jeg vet ikke akk hvor ;)
Har du noen bra å anbefale?
:)

Marius 20/09/2007 - 15:23

hva synes du emis jeg har hull i øret og skal snart ta piercing i brynet synes det det ser litt homsete ut med både hull i øret og i brynet? trenger svar på det...

Marius 18/09/2007 - 20:31

hvis du skal ha piercing i brynet hvilket piercingstudio går du til? spørsmål til oda

Oda 18/09/2007 - 16:49

Takk, det fikk jeg ;)

marius 18/09/2007 - 14:55

håper at du fikk svar som du trengte oda

marius 17/09/2007 - 20:13

det er stilig å ha piercing i brynet for jenter. på alle studioer kan du bestemme selv hvor i brynet du vil ha piercingen

Oda :) 17/09/2007 - 17:43

Er det stilig å ha piercing i brynet på jenter?
Och kan man selv bestemme hvor det skal være? Jeg vil kanskje ta i brynet, men jeg gidder ikke ha den sånn veldig langt bakover og nedover. Hvor ca har man den?

Takk =D

Emis 15/09/2007 - 23:46

Heei! Jo jeg tar mine på Birdie i ski:)
www.Personalart.no
De er flinke azz:)

Marius 15/09/2007 - 22:32

Hvor pleier du å ta alle piercingene din emis på hvilket studio?

emis 15/09/2007 - 21:53

Så kult:) JA det er bare å gjøre det vettu:)
Drit stilig:)

Marius 15/09/2007 - 17:45

Trur jeg kommer til å ta piercing i øyebrynet snart :)

Emis 15/09/2007 - 15:41

Det er ikke no spess side:P de tar på den de ønsker seg selv tenker jeg:)

Marius 15/09/2007 - 10:42

hvor tar fleste parten av gutta piercing i øyebrynet er det høyere eller venstere?

Emis 14/09/2007 - 22:47

Heei! Jeg er ingen fyr men en jente:P hehe!
Men jeg digger piercinger ja

Marius 14/09/2007 - 15:40

er du emis en piercing fyr bare lurer ettersom du har en del piercing jeg har skjønt da :D

Emis 13/09/2007 - 21:56

Yepp er vel det:D

Marius 13/09/2007 - 17:52

hei alle sammen. du skal vell ta da Industrial piercing emis

Emis 13/09/2007 - 00:09

Jeg skal ta i navlen igjen! også skal jeg ta stang i øret, hehe, helt oppi brusken:)

Marius 12/09/2007 - 16:58

Hvor da?

Emis 12/09/2007 - 12:41

Meg igjen! Ja jeg skal:D

marius 10/09/2007 - 17:40

er det noen her som skal ta piercing her?

emis 01/09/2007 - 21:56

Heei Marius! Nei sorry det vet jeg ikke:(

marius 01/09/2007 - 12:57

er det noen som kan svare meg?

marius 30/08/2007 - 21:23

er det noen som vet hvor jeg kan ta piercing i øyebrynet i lillehammer uten eller med voksene? pss håper noen kan svare på det :)

Marius 28/08/2007 - 15:23

hei du Emis vet du noen piercingstudioer i lilleammer som det er 15 års aldersgrense å ta piercing i brynet uten foreldre

Emis 27/08/2007 - 22:00

Heisann! Det er jo ikke bra å få infeksjon men om man renser godt og passer på piercingen sin så får man ikke det!:) Men jeg har aldri hørt noe om at man kan bli blind:S å det tror jeg bare er no kødd:P hehe!
I nesa er det nok ikke no farlig!
Jeg har selv i nesa og bryne og det har gått helt fint!:)
Ingen piercing er livsfarlig! Noen piercinger er mer utsatt en andre, som på tunga! men i bryne og nesa er det ikke så utsatt at det kan ødelegge så du dør!

Det er bare å pierce seg det, ikke no farlig:D
Lykke til da

kaka 27/08/2007 - 15:53

Hei, har veldig lyst til å ta piercing i øyenbrynet! men har hørt at hvis man får infeksjon i det, kan man bli blind fordi det er så nært synstingen på øyet. Men jeg vil også ta en i nesa, men jeg har hørt at d er en av de farligste plassene å ta piercing på. at det er livsfarlig.:S
Håper noen svarer. har lurt på d kjempe lenge nå !

vis deg helt naken da 25/08/2007 - 12:31

vis deg helt naken da vi vill se musen

Marius 22/08/2007 - 16:29

finnes det noen piercingstudioer på Lillehammer? Trenger det svart i løpet av dagen

Anine 21/08/2007 - 18:59

Det er jo kult med piercing i brynet da:) Synes du skal ta det hvis du vil;) Om det gjør vondt eller ikke er forskjellig fra person til person..(noen synes det gjør litt vondt, andre kjenner ikke noe i det hele tatt).. Koz

marius 20/08/2007 - 17:21

er det populært å ta piercing i øyebrynet for gutta i dag og hvor vondt gjør det?

marius 20/08/2007 - 17:15

er det populært å ta piercing for gutta i dag? og en ting til gjør det vondt pss kan noen svare på det

Emis 16/08/2007 - 23:18

Heisann!:) Vel bruk Titan for om du har nikkel alergi da så er ikke det no!:O

Ja ta det på lørdag, du kommer ikke til å angre:D
Klemz

PS: Det var bare hyggelig å hjelpe vettu!:D

nicco 16/08/2007 - 22:46

takk for alle svar emis;) det hjalp utrolig:)
bare 1 ting til, så det er samme om jeg går for titan eller om jeg går for noe annet?
forskjellen er rett og slett om du har nikkel allergi?

tusen takk for svarene og jeg tar den nok nå på lørdagen:) skal bare sjekke aldersgrensen så er jeg klar:)

Emis 16/08/2007 - 21:35

Heisann Nicco! Jeg kan prøve å svare litt her!:D
Jeg har selv piercing i bryne så jeg kan litt om det!:)
1. På de fleste studior er det 15-16 års alders grense, men ikke alle! Jeg tror nok du er gammel nok, men du kan jo se etter på det nermeste piecing studio så kan du se alders grensa! Men det er vanlig vis 15-16 uten foreldre!:D

2.Du må rense morgen og kveld ( max 3 ganger daglig) og dette må du gjøre i en mnd og da du har bytta kan det være lurt å rense 2 ukers tid etterpå!:D

3. Du får kjøpt rense middel på apoteket! Og i bryne skal du rense med Klorhexidin 0,5

4. Du må ikke ta den ut vær gang u dusjer, men seff kan det kommer såpe på den så det kan være lurt og skylle den godt da du er færdig med å dusje eller rett å slett rense den vær gang du dusjer! Men det holder med å skylle den godt:)

5. Rens den i gro tiden er fint!:) Det skal man jo gjøre og det er i en mnd, men rens den litt etter du har bytta også, ca 2 uker! Så kan du legge opp en rense plan, hehe det har jeg gjort for å holde piercingene mine fine og fri fra dritt:P
Renser alle mine en gang i uka fast!:)

6. Det er ikke vondt å pierce bryne! Det går fort og du merker ingen ting!:D
Men en liten stund senere så kan det brenne og svi litt men det er så lite vondt så det er nesten helt latterlig!:P haha

7. Du kan bytte den etter 3-4 uker!:)
Vis du har vært flink med å rense:P

8. Vettu hva det er så mye snakk om hva som er best med Nikkel eller om Titan er bedre! Jeg bruker Titan! De er vel like bra tenker jeg!:P hehe

Da håper jeg at jeg har svart bra:) Og at du tar deg en piercing i bryne!:D

Klemzz Emis

nicco 16/08/2007 - 04:40

har sittet å lest litt mer om piercinger;P
det ser ut som det er veldig stress angående vasking og ordning angående vedlikehold/betenelse.
er det virkelig så mye å gjøre? eller er det bare litt slit de første 6-8 ukene den skal *heale* og så kan man f.eks bare vaske den hver uke?
ble litt skremt når jeg leste alt det kaoset med hvordan metall greier man måtte ha, og det var visst veldig viktig. ble litt vel mye greier;P vil liksom bare sette inn den forbanna piercingen å ha den der;P men det er greit hvis man etterhvert kan vaske den/ta den ut med lenge mellomrom. sorry at jeg spammer, men trenger raske svar;P jeg kan jo absolutt ingenting selv;P

nicco 16/08/2007 - 02:17

jo en ting til jeg glemte;P hvordan vet jeg hvilke type materiale piercingen jeg vil ha skal være lagd av, noen sier titan? er det liksom det tryggeste? og noen snakket om nikkel, noen tips hva jeg burde velge? har ikke peiling om jeg har noe nikkel allergi eller noe.
noen som kunne fortalt meg litt om forskjellen mellom forskjellige mulige varianter?;P

mvh nicco

Nicco 16/08/2007 - 02:14

Hei jeg er en gutt på 16 år og jeg lurer på masse rart angående piercing i øyenbrynet:)
håper jeg kan få svar på disse spørsmålene emis:)
*
Kan jeg dra alene( uten foreldre å ta den? )
Hvor ofte må jeg rense det?
hvor får jeg kjøpt rensemiddelet?
må jeg ta den ut hver gang jeg dusjer/ er i vannet?;S
* må jeg rense den i 1 til 2 måneder og så kan jeg rense den sjeldenere? eller er det hver dag uansett hvor lenge jeg har hatt den?`
er det vondt å ta piercing i øyenbrynet?
hvor lenge må jeg ca gå med den piercingen man får når man tar den? ( har lyst til å bytte til en jeg har valgt ut så fort som mulig:)

tror dette var alle spørsmålene jeg hadde egentlig, noe annet som jeg kunne ha nytte av å vite? ( jeg kan absolutt ikke en dritt om piercinger ) så jeg håper jeg kan få noen fine svar av dere isteden for at jeg bare må lese informasjon på kjedelige nettsider;P

mvh nicco
på forhånd takk for alle svar:)

Neranz 15/08/2007 - 02:44

Hanne: Det er mange som sier at det ikke gjør vondt akkurat i det en tar nåla igjennom, og at det er etterpå man kan merke smertene. Det at tunga hovner opp er helt normalt, det jør det så å si med alle. Det er litt uvannt og spise å slikt i starten men etter ca en uke er det over. Det beste som hjelper for å få ned hevelsen er å legge noe kalt på tunga. Fks is eller isbiter. Når en skal ta piercing i tunga,blir tunga tatt tak i med en slags tang som har en runding i midten hvor nålen skal komme igjnnom. Nåla blir plassert riktig på undersiden av tunga de og så stikker han/hun nåle igjennom. Enkelt og greit ;) Lykke til:)

Hanne 13/08/2007 - 17:56

Hei! Jeg har lyst til å ta piercing i tunga! Gjør det vondt? Hvordan gjør man det? og kan tunga hovne opp, hva skal jeg gjøre da?
svar litt på rappen:)

neranz 13/08/2007 - 01:45

Hei;) Jeg bare lurte på om noen vet om et studio i stavanger hvor de tar piercing i tunga og at man kan være 15/16 år for å ta uten voksen. Jeg og en venninne skal snart nedover og har fått lovt av foreldrene våre. Men vi trenger bare og vite hvor vi skal ta liksom;p Hadde vert supert hvis noen kunne svart kjappest mulig:)

Emis 10/08/2007 - 11:58

WoW! hei du svar! Man skal ikke ta ut piercingen vær dag, da får du infeksjon veldig veldig lett, skal heller ikke bytte vær dag! Så det er ikke lurt! Men rense skal man jo gjøre men det renger du bare å gjøre de 3-4 første ukene, så kan man jo lage seg en liten rense avtale som jeg har gjort, jeg renser mine fast 1 gang i uka og jeg har jo noen percinger da, nesa,bryne,leppa og en del i øra!:D
piercing smykke gror ikke fast vis selve piercingen er grodd, men det kan være lurt og bytte og ordne noen ganger, men ikke bytt oftere en en eller to ganger i mnd! :D

Klemzz EMis

Svaar :) 06/08/2007 - 17:30

Til de som vil ta Piercing i nesa..Jeg er 13, fikk hull i nesa når jeg var 12 år..jeg fikk ikke noe vondt i det hele tatt..men ikke ta hull i nesa vis nesa de er tykk :).. Jeg følte ikke noe.. Og husk i ta piercing ut hver dag og vask den eller noe sånt..vis du ikke bytter den så kommer dne til å sitte fast der å du kommer til å få infeksjon :)

Anine 29/07/2007 - 22:48

Det er veldig lett å få betennelse når du har piercing i- eller rundt munnen.. Det er jo helt klart ikke no gøy.. Det man må passe på er jo selvfølgelig å rense hver morgen og kveld en stund.. Og en annen ting man må passe på er å gå til et ordentlig piercingstudio.. Noe som også kan være litt dumt med å ta piercing rundt munn er jo at hvis det kommer en dag at du må/vil ta den ut (for evig) så blir det jo et veldig synlig arr.. Men dette er jo helt opp til hver enkelt, om du vil ha piercing der så for all del, ta det!! ;) Og hvis du veldig gjerne vil ha piercing og ikke foreldrene dine vil, så kan man jo gjøre en avtale på at hvis man får bare 5ere/6ere på karakterkortet til sommeren så kan du få en piercing :P Klem

jojjo 27/07/2007 - 21:37

hei, jeg er 15 blir 16 i november.. og har så utrolig lyst til og ta piercing i overleppa....men får ikke lov av foreldrene mine... noen ideer på åssen jeg skal klare og overtale dem.. og er d lett og få betennelse der?

Silje 27/07/2007 - 01:02

Hei.. Jeg er en jente på snart 15, jeg bare lurte litt.. Jeg har lyst på pircing i tunga, men har hørt at det er så mange som ikke tåler det, og at tunga hovner opp og sånn.. Så lurte på, er det mange som gjør det? Og når er det jeg kan ta det uten og ha med foreldre? Er det 16?
Hilsen Meg (:

Tonje 25/07/2007 - 02:23

Eg lurer på om det kan skje noe viss eg tar piercing i navelen sjøl.. har blitt fortalt at du ikke kan bli gravid viss du treffer feil? plis svar..

Emis 15/07/2007 - 21:38

Hei sann per! Jo du det er et sted som heter Ski som er nja, sånn ca 8-10 min kjøring fra tusenfryd og i ski ligger et studio som heter Birdie! www.personalart.com er sia dems! der finner du adresse men det er rett ve ski storsenter! der har jeg tatt 3 av mine piercinger, som den jeg har i bryne! De er kjempe snille og flinke der, og ikke minst renslig!:D Stikk dit du!:) klemzz

per 14/07/2007 - 22:08

hvor kan jeg ta piercing henn i oslo (i nerheten av tusen fryd?? har lyst til å ta i øyenbrynet

j24 09/07/2007 - 15:32

ttil Victoria..
Jeg har hatt piercing i tungen i øver 9 år. Det var litt vondt akkurat når jeg tok den, men gikk ganske fort over.. Litt ubehagelig å spise og drikke de første to dagene, men ble bedre når jeg ble vandt med piercingen.. Spiser helt vanlig nå.. Fikk en mindre piercing etter ca tre uker, den var mye bedre å bruke, ikke så "i veien".. Betalte 680 når jeg tok den, og betalte 200 når jeg byttet piercing, men vet at de er veldig flinke der og at det var verdt pengene. Tror ikke det er spesielt farlig, men er sikkert ikke så bra å få betendelse i tungen. Bare du passer på å rense piercingen og munnen nok, og at de du tar piercingen hos er seriøse, renslige og har erfaring. Witchy Bitchy i Bergen er til å anbefale. Lykke til=)

Victoria 06/07/2007 - 11:55

Jeg har piercing i navlen..
det er ikke vondt og koster bare 300 men det blir 114 får rensemidelet..
klem

Victoria 06/07/2007 - 11:53

Hei jeg er ei jente på 12 år som har utrolig lyst å ta piercing i tunga.
er det farlig ??
gjør det vondt ??
er det lurt å ta når man er 12 år ??
klem

Christina 30/06/2007 - 03:55

Hei! Lurte på hvor gammel man må være for å ta piercing i nesa uten foreldre? er 15, men blir 16 om et halvt år, og tenkte jeg kunne ta det da!:)
Oga, hvordan går de frem når de tar det? bruker de sånn pølseklype? og hvor tjukk er nåla?
Syntes hull i nesa kan være skikkelig kledelig, hehe:)

Thank you!

Sunniva H 29/06/2007 - 11:48

Hei igjen ja Emis ;)
ja,men æ ør ikje ta den sjangsen lsm :P

Vi sees ;)

Emis 28/06/2007 - 20:32

Heisann igjen! hehe! Joa men det er 12 med foreldre så du kan bare si du tok det på ett annet studio, finn ut navnet på ett annen studio da, så ta en tur innom det nærmeste deg og desuten trenger de ikke få vite hvor gammel du er;) hehe

Så det går nok bra!:)

Sunniva H 28/06/2007 - 19:59

Joda,æ rense det kvær dag hvertfall.. ;)
æ kan ikke fære tilbake til studioe før d va 15 års aldersgrense å æ e bere 13 u know ? :P
men æ skal rense det natt å dag nu fremover før æ skal faen ikke ha noe betennelse.. har drømt om piercing i navlen i flere år :P

Emis 27/06/2007 - 03:37

Heisann! hmm det kan være en betennelse, syns det virker litt kjent! Minner meg om min værke navel!:( Du bør ta en tur til studio du tok det og snakke med dem! Renser du ikke vær dag?
Du må rense morgen og kveld med Klorhexidin 0,5 og det må du gjøre mellom 1-2 mnd!

Jepp det er den u renser med vettu! Veldig kult at det var et spørsmål retta til meg:) hehe!
Klemzz Emis

Sunniva H 26/06/2007 - 15:31

kan æ bruke Klorexidinsprit til å rense me??=)

Sunniva H 26/06/2007 - 15:29

Heisann (:
Jeg tok håll i navlen for ca 8-10 uke da æ va 13
å nu har det begynt å komme mye gørr ut,det e slimat å ekkelt. æ prøvde å renge det en gang å da æ klemte kom det på en måte ei lang pølse ut me noe gørr.. Ka kan det være? e så redd før at d e betennelse...
Emis,kan du noe på dette?

Emis 24/06/2007 - 18:07

Heisann! Det vet jeg vettu! Du renser vanlig med klorhexidin på utsiden også renser du med corsodyl på insiden! Begge får du på apoteket!:) Klemzz

Ida 22/06/2007 - 14:20

Hei. Jeg har nettopp tatt piercing i leppa (under). Så lurte jeg på en ting, man skal vell ikke rense fra innsiden? Altså inni munnen. Er det noen som vet noe om det?

emis 22/06/2007 - 01:17

Heisann! Så kult, å ta i bryne er jo bare stilig da! Jeg har også det vettø:D Det jeg tok det var det 12 år med foreldre, men uten ligger det på 15-16 årene! klemz

Milla 19/06/2007 - 17:49

Hei Lurer på hvor gammel man må være for og ta percing i øyenbrynet????
Skal kanskje ta etter sommeren.:D

Emis 06/06/2007 - 00:00

Heisann! Ja uff noen piercing smykker er helt ja håpløse:( Men om du finner frem en tang så kan du bruke den! Hold godt på den kula u ikke skal skru opp og sett tanga på den andre, vri forsiktig:) Så løsner den!:)

Det er egentlig ikke no fare å sove på magen når man har piercing, men prøv helst ikke å gjøre det da den ikke er helt grodd, pass på at det ikke er noen hull eller løse tråder eller no i sengetøye ditt, så når du snur deg at den ikke henger fast i no:)

God sommer til deg og alle sammen!:D

Citty 04/06/2007 - 22:26

Hei jeg er en jente på 15 tok piercing i navel for snart 8 mnd siden og et gikk fint. Tok med ring og for noen dager siden dro jeg til han som tok den. Han bytta til stang som jeg selv hadde kjøpt! Det ser drit bra ut! Det eneste problemet er at jeg gjærne vil bytte litt senere denne stanga er virkelig hard å få opp vrir og vrir men får ikke til å få den av har klart med to andre piercinger jeg har kjøpt som jeg ikke har hatt på! Denne er virkelig hard. Jeg er ikke god på det! Er det noen slags teknikker? Oxo liker jeg å ligge på magen å sove er det veldig dumt med piercingen kan nie skje da vender jeg meg om azza! Pliz svar om du vet noe om det! Setter pris på det! God sommer folkens!

Anine 01/06/2007 - 14:08

Hallo til dere som lurer! Det er ikke lurt å ta piercing hvis man er syk..Man får nedsatt immunforsvar når man tar piecing fordi man får jo et hull i kroppen og sånn, og det blir enda mer nedsatt når du er syk.. Det går sikkert bra å ta piercing for det, men da må man rense veldig bra (selv om man alltid burde det), også gå til et særiøst sted..
Det er ikke noen spesiell årstid som er dummere å ta piercing på enn andre, men hvis man vil vise den fra litt bør man jo ta den på våren.. Hvis man tar titan bør man ikke ligge med den i sydensolen, for titan tar opp veldig lett varme, og dermed kan den bli varm og huden blir irritert.. Så hvis man skal til syden og har titan piercing i navelen, bør man legge en vått klut eller no over magen for at ikke titanet skal bli varmt.. Håper det hjalp noen av dere ;)

Anonym 31/05/2007 - 18:07

HAHA .. STYGGASTE PUPPENE EG HAR SETT xD
Hadde likt og sugt på di ja xD
NOOT! Faeeen får någen henge puppår , Off av meg HAHAHA

93:):) 29/05/2007 - 14:06

heihei:) veit du om ein plass i gloppen eller i florø kommune,kor ein kan ta pircing i navlen?? har såååååååå lyst på det:)

kikki 29/05/2007 - 13:54

hei! eg er ei jente som har veldi lyst til å ta hol i navlen:) men eg lurer på om kallaks årstid det er lurest og ta pircing i navlen???:)

Ida=) 28/05/2007 - 19:40

Hei=) jeg og ei venninde har planer om å ta piercing i navelen, vi skal til brasil sammen til sommeren:) Men så har jeg kyssesyken, tror dere at jeg kan få infeksjon på grunn av det? Takk til dere som svarer;)

emis 27/05/2007 - 01:00

Heisann! å ta i navlen er ikke så veldig vondt egentlig! Jeg syntes det gjore vondt men de fleste kjenner ett stikk så er det over:D
Man får ikke no bedøvelse:( Det som blir bedøvelsen på en måte er klemme tanga dem bruker, hehe den klemmer huden sammen og da går nåla fortere i gjennom og det gjør mindre vondt:) Bare si til moren din at dette kommer til å gå bra og at hun bare skulle ha vist hvordan moren min er om piercing:P hehe

katrine 26/05/2007 - 23:22

jeg har så lyst å ta hol i navlen..:) men mamma er ganske skeptisk.. jeg lurer på om det gjør veldi vont.. og om mann kan få bedøvelse eller ikke??

Emis 21/05/2007 - 01:14

Heisann! Ja det er fordi den gror! Men du bør ikke klø på den, da kommer det mange bakterier på den og da kan den fort bli vondt og full av betenelse:( Vet det er ekkelt når det klør men helst ikke klø, men om det er helt umulig( så bare klø litt og veldig forsiktig) hehe! bare hyggelig! Klemz

Sunniva 20/05/2007 - 15:58

Takk,Emis.
Min navle piercing klør,e det pga at den begyn å gror? har hatt den i ca.5 uke :)

Emis 18/05/2007 - 23:14

En betenelse i navlen starter ofte med at den værker en del! At du bare kan klemme værk ut og at den altid er full av verk da du skal rense om morningen!:( Den blir ofte veldig rød rundt og ganske hissig og håven!:( Ta kontakt med ett piering studio for mer info!:)

Silje: Leppe ring med ring på? når du skal bytte en piercing for første gang eller at du er usikker bør du dra til ett studio å be dem gjøre det! De fleste studior bytter gratis:)

silje 14/05/2007 - 18:47

noen som har noen tips om hvordan man tar ut en leppering med én ring på?

Sunniva 02/05/2007 - 22:10

mobilnette92- det e ikke no ont å ta håll i naveln,kanskje et stekk,men ikke døds ont ;)

Sunniva 22/04/2007 - 02:41

Kordan bynn en infeksjon på navle piercing?

essi 17/04/2007 - 17:41

Hei... jeg tok hull i nesa da jeg var 13, kjente en som hadde jobbet på studio før, så hun kunne det. Var veldig heldig der for hun tok ikke betalt da ;D
Uansett; Å ta hull i nesa er ihvertfall ikke vondt. Det svir pittelitt etterpå, og tårene kan renne, men det er faktisk en veldig liten smerte. De bruker den sterile, hule nålen, slik at de tar med kjøttet fra hullet, istedet for å dytte det til siden(som med en synål). Dermed forminsker man sjansen for infeksjoner (:

Mobilnett92 10/04/2007 - 20:35

Heei xD skal ta piercing i navlen til sommeren å lurte på om det gjør vondt??
Jeg har lyst på i tunga oxo;D men har hørt at man får veldig lett infeksjon..
er det sant ????

uk 05/04/2007 - 19:27

hvor mye koster det for å ta hull i navelen ?

Emis 02/04/2007 - 02:14

Heisann du! På de fleste studior i norge ligger det på 15 og 16 år! Uten foreldre! Men på Birdie i ski er det 12 år med foreldre! Men det ligger på 15-16 år! Klemzz

Cec.. 01/04/2007 - 13:29

Hei, hvor gammel må man være for å ta piercing i tunga?

Sandra:D 29/03/2007 - 10:32

Hei!
Jeg skal ta piercing i Tragus,men jeg har hørt at det er farlig og at man kan miste hørselen. er det sant?
er det vondt??
KlemKLem!

Emis 27/03/2007 - 16:59

Navle piercingen din høres litt håven ut! Det er ikke farlig, bare rens den godt så går det over om en stund! Ikke bytt dobb heller på en stund! Det kan ta opp til 6 mnd før den er grodd og da kan du regne med at kulen er mindre! Men blir den større og veldig vond kan du ta en tur innom studioe du tok det å snakke med dem å få den til å se på den! Men den høres ikke no ille ut etter hvordan du sier den er! Men lykke til

marita 26/03/2007 - 16:47

heisann:) jeg tok piercing i naveln for ca. 5 uker siden, og har klart sånn halvveis å holde det fint, har hatt litt sånt gult gøgg i det siste, men det gikk nesten bort.. men nå har jeg på en måte en hard klump rundt hele piercingen, inni magen på en måte.. hva skal jeg gjøre??:S bør jeg gå tilbake til studioet??

Klima-Jens 25/03/2007 - 20:31

Jeg har piercing på begge rumpaballene!

Emis 24/03/2007 - 01:45

En navle piercing ligger på rindt 500 kroner:) Klemzz

amalie 22/03/2007 - 14:51

hvor mye koster en piercing i navelen ?

charlotte 20/03/2007 - 23:31

Hei du som går på kokke skole ?! .. ja, det vil jeg tro ! .. Kjenner mange som går der, og har det. Selv har jeg det og jeg skal gå der til høsten ! :)

emis 16/03/2007 - 22:58

Ja jeg har hatt betenelse ja!:P lol! men synes det var heeelt syykt vondt å ta det, men har den ikke lengre da så... hehe skal ta ny om njaa 3mnd eller no!lol

smeshing 15/03/2007 - 13:36

Misha: en piercing kan gjøre vondt,det kommer annpå fra person til person.
Man kan ødelegge synet visst man stikker feil.
Men man kan ikke la være å gjøre ting fordi det kan være farlig. Som oftest går det bra!

Det kan være vondt å ta en tatovering,det kommer annpå hvor du tar den og hvor mye du tåler.
På skulderbladet kan det være mer ubehagelig enn andre plasser i og med at det er så lite hud der.
De plassene det er minst "kjøtt" er det vondest.
Hvor my en tatovering og en piercing koster kommer veldig annpå! Den dyreste piercingen koster vel ca. rundt 800-900! Men det er veldig forskjellig fra studio til studio.
En tatovering blir dyrere jo større den blir.

Len3: Det er 16 år og 15 sammen med foreldre,unntatt i munnområdet og i brystvortene.
Vi har 18 års aldersgrense på intimpiercing og legitimasjonsplikt for alle piercinger.
Tunge piercing koster 500 kr.

Smiley: Man kan ikke bade rett etter at man har tatt piercing!! fyfyfy...

smeshing 15/03/2007 - 13:01

Hei susana:)

Det kan hende hatt du har fått en liten betennelse/irritasjon i navle-piercingen din..
Det kommer til å gå over etterhvert!
Kan jo prøve å rense den litt og se om det går fortere over..det er vanlig at det tar mellom 3-6 mnd før piercingen er skikkelig grodd.
Prøv aselli salve..det kan hjelpe!

emis 15/03/2007 - 06:01

Heisann! vil bare si at det skal ikke gjøre vondt å ta piercing i navlen! Men det er veldig forskellig fra person til person! jeg syntes det gjore vondt men venninna mi merka det ikke! Men det er ikke sånn vondt at du føler at du nesten dør:P Dette overlever du klemzzz:)

smeshing 15/03/2007 - 00:20

eg har tenkt å ta piercing i tungen,men er litt usikker siden leger og sånn advarer mot det!
mange venner av meg har det,og det har gått fint med de:) har selv piercing i brystvorten(noe som eg er veldig stolt av) navelen,7 i ørene,nesen og har hatt labret. Har vurdert piercing i skrittet,men får vente med et en stund til.

Til alle dere som lurer:
-de fleste(ihvertfall seriøse piercing studioer) er det 16 års aldersgrense på alt UTENOM intimpiercing/brystvorte(18 år) :)
Dersom dere får infeksjon så gå til lege med en gang,selvom det ikke er så gale enda..bedre raskt enn sent! og dere som er under 16 må ha foreldrenes tilatelse og av og til så går det ikke selvom foreldrene er med,kommer annpå alder og hvor utviklet personen er.
En piercing er over på ett sek,det går veldig fort. Svien kan komme litt i ettertid,men vil forsvinne. Hvor vondt en piercing gjør kommer annpå hvor godt utført jobben er og om du renser den godt etterpå. Det er alt ifra person til person hvor vondt en piercing gjør. Men som sagt så er en godt utført piercing no problem!
Ett tips til dere som tar piercing selv: Ikke gjør det! dere er ikke profesjonelle og vet ikke hvordan det skal gjøres! Hvis dere virkelig vil ha en piercing,så brenn vekk noen spenn og la utdanna folk med erfaring på ett skikkelig studio gjøre det.

Og til dere som vil ha tatovering: En tatovering kan være litt vond å ta,det kommer helt annpå hvor stor den er og hvor mye du tåler av smerte..en tatovering vil være vond med en gang,men så vil du bli nummen på den plassen du tar,og da vil det ikke gjøre så vondt!

Norges beste piercing & tatovering studio:
-Leading Light Bergen!!! ANBEFALES:)

Sara-L 12/03/2007 - 20:53

Hei, dette er nok et dumt spørsmål men jg skal ta piercing til bursdagen min. Så lurte på om det er veldig vondt å ta piercing navelen ? Noen av dere som har gjort det? Klem !

emis 12/03/2007 - 05:02

Når man er 16 er jeg 100% siker på at man ikke må ha med seg voksen! På studio i ski birdie der er det 15 uten! Klemzzz

Lættiz. x] 09/03/2007 - 11:09

jeg har lyst til å ta høl i tunga, men man behøver vel ikke å ha med seg voksene hvis man er 16?!

emis 05/03/2007 - 03:28

Yess azzz jeg fikk leppa mi pierca på fredag! å det var jaa like vondt som å ta hull i øra så det var ikke no ille azz! Elsker piercingen min da! den er såå utrolig tøff! hehe lol klemzzz

Stine14 01/03/2007 - 19:02

Hei,er en jente på 14, og til mandag skal en venninne ta piercing i navelen min. Hun har gjort det på fler og det har funket helt greit.Men jeg ser det er mange som lurer på ting om piercing her og jeg har funnet en side som det står mye nyttig informasjon på: www.bodymod.no Men etter jeg leste på denne siden begynte jeg nesten å tvile på å la venninna mi gjøre det..

Stine 22/02/2007 - 14:50

Hei jeg kommer fra drammen, vil og skal pierce navelen får lov! men er ingen steder her i drammen som tar på 14 åringer med foreldre :P men er det noen som vet om brae og ikke for dyre steder som ikke er alt for langt unna her i drammen =) svar så fort som mulig da ;)

charlotte 13/02/2007 - 14:42

off..;P
men tuusen takk;)

emis 13/02/2007 - 00:10

Hei charlotte! Kan prøve å svare deg igjenn jeg! hehe! Når du får infeksjon bør u bare ta det ut, så renser u med clorxexidin 0,5 i en uke etterpå! Etter en uke er det nesten grodd så da er det ikke no problem med et lengre! bare husk å vask den nøye når u dusjer og at u renser godt etterpå!:) Så håper jeg det går bedre med deg:) Men ta ut dobben så skal jeg love deg det blir bedre, min gjore ikke vondt en gang da jeg tok den ut å før jeg tok den ut kunne jeg ikke sette meg ned i stolen en gang for det svei langdt opp i magen!:(

charlotte 12/02/2007 - 23:24

tusen takk emis (:
har tatt hål nå;P
det va vondt:/
å nå har eg fått betennelse å e livredde for å få infeksjon..:P..men når me har tatt ut ringen då når me får infeksjon...kan me ta ann inn igjen itte på?? å koss lenge må du venta??
men uansett takk emis (:

emis 12/02/2007 - 03:09

Heeisann alle sammen! tok jo piercing i navlen jeg vøtt men tok den ut noe så jævlig har jeg ikke opplevd før! det svei langdt opp i magen! men jeg kan da svare deg jeg da charlotte, å ta piercing selv gjør ikke no vondt om u fryser ned litt før u stikker! veldig viktig at u er ren på henda og at nåla u skal stikke med er helt ny og ren! Om du får infeksjon sånn som jeg fikk så er det bare å ta den ut og vaske og rense den godt!!! da må man rense noen dager etter på å azza! med en gang min var ute så var det ikke vondt lengre der da kunne jeg kleme på den å alt å kjennte ikke en dritt!:):P hehe! Men det er ikke no farlig bare vær veldig renslig og forsiktig så går det bra! prøv å finn litt info på nette om hvordan du stikker, kan være greit det vettu!!:) ps: skal ta ny piercing da, under leppa får det av mamma til bursdagen min nå 25 feb! gleder meg!!! hehe men lykke til charlotte!

Charlotte 06/02/2007 - 23:12

heij;)
eg e 14 år å ska ta piercing i navelen sjøl;S
e d vondt??
å kan eg ble sterile??..for d e mangen så seie det;S
å foreldrene mine må ikje veda noge så ka ska eg gjør hvis eg får infeksjoner??
pliz svar(A)?? (dåkk så har peiling på detta)

Helene 31/01/2007 - 19:20

Jeg er en jente på 15 og jeg vil ta hull i navelen. Er det et sted i teleemark jeg kan ta hull i navelen? Hvis ikke Oslo? Hvor mye koster det med ring i navelen.. Jeg og bestevennen min vil ta hull i navelen:-) Plis svar meg. Fra to desperate jenter:-)

Helene 27/01/2007 - 00:48

Skal ta hull i tunga og i underleppa..
Hva blir det å koste i Bodø??
Vanskelig å finne det ut, håper på svar fort.

Noen som har tatt det? er det vondt?

Takk på forrhånd

Lena 21/01/2007 - 03:14

Hei Camilla!

Dumt du tok den ut, for det ville blitt bedre, er syyykt vondt i begynnelsen, men det går over.. Noen har vondt i noen dager, andre i 2 uker.. Jeg hadde vondt i nesten 2 uker... Den kulen er ikkno å være redd for, den blir borte =)
Har nettopp hatt betennelse i tunga, 2 år etter at jeg tok den! Men trengte ikke å ta den ut, og er på bedringens vei! Weeeee! Så, ikkno å være redd for asså.. Tunga er kjøttkake i begynnelsen =)

Lena

camilla 20/01/2007 - 00:25

Heisann:) Håpr noen kan svare meg på dette! jeg tok piercing i tunga på Onsdag, men det var så utrolig vondt at jeg gikk tilbake til studioet og fikk tatt den ut igen dagen etter.. (jeg hadde egentlig for kort tunge) Men nå altså på fredag har eg en klump i tunga akkurat der som piercingen var.. er dette noe å være redd for?? Eller vill klumpen forsvinne etter hvert? Det er ikke vondt, bare litt ubehagelig....

Lena 17/01/2007 - 20:17

Til Marianne!

Jeg skal faktisk til legevakta nå klokka 22.00 i kveld, fått betennelse i tunga! Og jeg har hatt den i 2 år, og vært veldig flink med den! Og fy å vondt jeg har nå! Den er veldig kul og er bra og alt det der, mem tro du meg, risikoen er der uansett hvor lenge du har hatt den!
Artikklene er der ikke for ingenting!

Good luck =)

Marianne 14/01/2007 - 21:33

Hei, jeg lurer på om det er så farlig å ta piercing i tungen, som folk sier? Jeg har sett mange artikler på nette, om folk som måtte ha skjert opp halsen får å få puste, etter at de tok piercing i tunga å den hovnet opp.
Jeg har veldig lyst, men er redd får det artiklene sier:(

Sigridd 13/01/2007 - 20:11

Hei !

Jeg har tenkt og tatt hull i navlen , men hva er aldersgrensa i Norge ?

Plis , svar meg :)

Jea, 11/01/2007 - 15:34

Jeg har hull i navlen og overleppa : D
Det er ikke vondt liksom .. men det er jo mange som tror det.. Aldersgrensen i Hamar er iallefall 16 uten foreldre :P
Jeg ønsker meg i tunga, men er ikke sikker på om det er lurt liskom .

Tom 09/01/2007 - 23:48

Koffer spør dåkker om det gjør ont å ta piercing? Det e jo fårskjelli fra person til person. Æ har tadd håll i naveln, tonga å næsa sjøl, åsså tokk æ en gang i åverleppa sjøl.. å æ syns ikke nån av dæm jore nåkka ont å ta..

emis 09/01/2007 - 01:55

jeg tok piercing i nesa da jeg var 11 g i navlen og bryne da jeg var 13! men da jeg tok i bryne og navlen var mamma med meg dah!!! dette er på studio i ski

yo 08/01/2007 - 21:30

åffå er alle så små her? haha.. jeje .. egentlig er det 18 for å ta percing i navelen også men noen studioer setter sine egen grense på 16.. tunga og alle andre steder bortsett fra øra er 18

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish