Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Arena
Hva er greia med Romania?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Som en naturlig del av jobben får vi med oss det meste som skjer av rare ting rundt i verden. . De siste par månedene har vi merket oss et… ”underlig” er vel ordet… fenomen. Det har blitt klart for oss her at Rumenere har et vannvittig talent for å skape overskrifter innen ”rare nyheter” deler av nettsider og aviser rundt omkring. De står særlig sterkt innen lemlestelse av det mannlige kjønnsorgan. Sjekk listen:

Dette er rare nyheter fra Romania – alt dette skjedde i løpet av de siste 3 ukene:

- En landsby flyktet på skogen i den tro at lysene fra ett diskotek i en nærliggende by var en invasjon fra verdensrommet. De returnerte til sine hjem kun etter at politiet forsikret dem om at invasjonen uteble.

- I SAMME landsby, en uke før, gravde en kvinne opp sin avdøde manns lik for å selge gravplassen.

- En Rumensk man kuttet av seg sin penis ved et ”uhell”, før den ble spist av hunden hans og mistet for alltid.

- Dere husker sikkert den Rumenske kvinnen som rev testiklene av mannen sin fordi hun mente han var utro.

- En Rumensk mann flyktet inn i skogen fra leger som
ville amputere hans koldbrann-infiserte penis, for å redde mannens liv. Infeksjonen kom som et resultat av selv-piercing av penis, som mannen utførte fordi han tapte et veddemål i fylla.

- En Ordfører i Romania bruker sin 12 år gamle bil som kontor. Passasjersetet er okkupert av hans økonomiassistent – en praktisk løsning for alle, da byrådet er mobilt.

- En Rumensk mann fant et hønseegg inne i et andeegg. Gårdens blinde hane er sannsynligvis skyldig i farskapet.

- En politibil ble stjålet fra den sentrale politistasjonen i landet. Fortsatt uoppklart.

- En Rumensk kriminell kvinne gikk i dekning som nonne i over et år da hun var på flukt fra loven, og jobbet full tid i kloster.

- Et bibliotek i Romania fikk en bok tilbakelevert etter 70 år.

- Rumenske prostituerte innførte ”høst rabatt” på opptil 50 % nylig grunnet en nedgang i omsetning.

- En Rumensk mann satt to år i fengsel og sonet brorens straff – fordi broren hadde brukt hans legitimasjon da han ble arrestert.

- Rumensk politi vil bruke gamle damer som spanere i narkosaker, fordi de ser hvem som selger til barn - samtidig som at alle ignorerer dem.

- En Rumensk drosjesjåfør fikk 250 kroner i dusør for å ha levert tilbake 100,000 koner i kontanter, gjenglemt i bilen av en passasjer.

- 800 av 850 Rumenske duer sluppet løs i Hellas i forbindelse med OL kom aldri hjem som de skulle, sannsynligvis villedet av TV satellitter og radarbølger.

- En Rumensk mann ble kastet ut av leiligheten fordi hunden hans snorket så høyt at naboene ikke fikk sove. Saken er anket, selv om hunden snorker opp mot smertegrensen.

- En Rumensk kvinne skilte seg fra sin mann grunnet at han var utro – med en dukke.

Hva skjer? Tror ikke så mye rart skjer i lille Norge på ett år! Et annet land med mye moro er India, forresten, men det får vi ta en annen gang.Kommentarer fra brukere

Adria 20/09/2008 - 12:36

Romania er det beste landet i verden. Har vaært der og elsker landet

Christina 09/02/2008 - 21:44

For noen merkelige innlegg...

Er det noen nordmenn i Bucuresti på denne tid forresten? Er her på feltarbeid (sosialantropologi)

qwerty 15/01/2008 - 04:00

EU SANT CAM DEZAMAGIT DE NORVEGIA....LAUDA MARE ..TRAISTA USOARA..SUEDEZII SE DESCURCA MAI BINE DECAT VOI CU MAI PUTINI BANI........VA LIPSESTE ORGANIZAREA...SI MAI INVATATI SI VOI LIMBA ROMANA DACA VRETI SA INTELEGETI CE SCRIU!

Mara(Romania) 29/01/2007 - 11:22

ikke tenk at Romania er et dårlig å sprøtt land bare fordi O-zone synger på rumensk...det der har ikke nåkka med hvordan landet er eller hvordan folk er der!!!

haha 10/05/2006 - 19:19

rumenere er jo ikke direkte smarte da... haha... De burde holde seg til sirkus og campingvogner. Det er det dette sigøynerfolket kan best... ja, og stjele er de gode på :p

juli 09/05/2006 - 09:35

altså, det er jo meningen med å være festlig. fatter ikke hvorfor folk blir fornerma når de leser. XD
altså, I laughed my ass off. :>

Ove 12/04/2006 - 23:34

Dette var mye oppspinn og fantasier. Hvorfor tok du ikke med Dracula og vampyrer også. Du har hørt om avisagurker..? Mulig du har blitt noe sinnssykt lurt i å tro alle disse historiene..! Dust er det du er..!

calinescu4@yahoo.no 25/03/2006 - 14:45

Dere nordmen finner på mye rart og er så pass naive for å tro allt som skriver avisene.og for deg oil-country,jeg prøver å være høflig med deg og sier bare at du er en idiot,en stakkar som tenker med rumpa,fordi du har bensin i hjernen din. ROMANIA ?....det er en helt vanlig land,som mange andre,og nei, det er IKKE i Afrika.3000 år sivilisasjøn,vi byggde kirker mens dere bodde i treer på den tida,ekstrem intelligente menesker langt over gjennomsnitet i verlden (Se statistik i Times Magazine 2002), den største minoritets grupe som Jobber hos Microsoft er rumenere,og mye mye mer.Tenk igjen....vi er bare vanlige menesker med en anerledes temperament enn dere skandinavere,men akkurat som dere jobber for vår barna,betaler regninger, fester med venner,vi er glade eller triste,vi likker å kn...le,osv osv.Hva har ozone å gjøre med romania? Prøv holograf,directia 5, compact.
Faktisk det er mange nordmenn som elsker Romania,se linken:

http://members.tripod.com/~TorgeirM/leserbr- ev.html

Tussen takk.
Jeg krever bare litt respekt,selv om vi snakker om NORGE,Burundi eller Romania.

Torstein(Nordmann) 20/03/2006 - 15:22

Veldig forutinntatt da, du har antagelig ikke vært i Romania. Landet hvor jeg har møtt noen av de fineste menneskene jeg kjenner. Reiser tilbake i Juni.

luksus-legeme.. 18/03/2006 - 18:23

Stilig..pierce tissen sin og deretter få koldbrann..Den e` lei..Hvem faen står i ro og lar kjerringen slite ballene sine av bare fordi kjerring TROR du er utro..Der har du en kuet mann...

Sjura 20/12/2005 - 14:47

Æ savne romania!!! byeh the way så fins d fleire sånne "historie" om Romania og Norge:) ta no et parr steg ut i værdn å prøv å finn historien om normenn du:P

jenta =) 15/12/2005 - 19:29

detta var jo en smule syykt men folk finne jo på mye rart for tida..

laura 17/10/2005 - 20:20

romania ær den bæsta jag vet..."hemma bra men borta bæst" ...før vissa folk men før mig ær det "borta bra men hemma bæst"!!!!ingen skulle gæmføra detta landet med annat ....det får ni inte gøra...
att landet ær fattig ær annan sak men att landet ær annorunda ...se upp få det ni sæger!

salim 25/09/2005 - 03:03

NB!!! synnes derre at rumeneran er uforutsigbar folkeslag så tenk om igjen .. vi har noen som er mye verre. eks usa der kan du finne noe uforsigbarare hendelser uansett hvilke emne det er der alle ideene stammer fra.. pease

salim 25/09/2005 - 02:55

det er lett for oss nordmen å døme andre nasjoners atferd pga hverdaglige hendelser som skjer i romania. men vi nordmen har i betraktning som om vi er så mye roliger en de sør østlige landene, men er det virkelig slik ser vi på utgangspunktet i dette og tar for oss norge og romania som eksempel kan vi se store forskjeller på hverdagene til disse menneskene en gjennomsnittlig man i romania har i års lønn på kanskje 7 eller 8 tussen dollar og det er ikke mye forskjell til en gjennomsnitlig norsk mann som sjekjenner rundt 175000. her ser vi klasseforskjellene og to helt ulikke kulturer romania er et land som er i absurd. det er så store forskjeller mellom de og andre land at det er til å smile av . mye av dette skjer pga fattigdommen som er i en dårlig balanse som i dette tilfellet romania.. med hel og lykke sier jeg oss .,,,,,,, akbinat

oil-country 22/09/2005 - 16:40

put a roof over romania and call it the world largest zoo.....

gigi 11/09/2005 - 08:34

multumesc Gabriela! O parte a sufletului meu, zace in ceea ce ai scris. MULTUMESC1

herim 25/06/2005 - 23:29

forbanna rumenere hæ, fy faen...o-zone kan dra te helvette for min del, eg har bare hørt att det e jævlig bra damer der. søk etter playboy romania hehe.....masse fine damer

andreas 22/06/2005 - 17:48

ikke tro på alt du leser

Svesor 07/06/2005 - 04:37

Oradea het byen der vi lå på hotell...

Svesor 07/06/2005 - 04:35

Jeg var i Romania i 1992 med en hjelpesending. Siste natta lå vi på hotell i en by jeg ikke husker navnet på. Vi så frem til å få dusja etter en uke uten såpe og vann, men trur du ikke de hadde stengt av vannet mellom 2400 og 0600... Rumenere er forøvrig et svært hyggelig og ikke minst hjelpsomt folkeslag. Vi i olje-nasjonen Norge vet ikke hvor godt vi har det! Se på landsbygda i Romania! Ofte lut fattige mennesker, men klager de? Aldri!

Robyn 25/05/2005 - 19:06

Dette blir vel i hovedsak Moldova, siden O-Zone er moldovere (og kaller seg rumenere), men om det brede utvalget av blackmetal og gothic metal: frontfiguren i nettopp O-Zone (jaaaaaadaaaaa, de tre femi-like guttene som dansa på et fly med åpne skjorter etter en irriterende fengende poplåt), Dan Balan, var i utgangspunktet gothrocker, noe som jeg fant sinnssykt kult. "Inferialis", bandet hans obviously, hadde noen glimt av potensiale altså, synd det ble lagt på hylla til fordel for det andre poppy prosjektet...

Hanne 18/05/2005 - 00:15

Romania og rumenere er morro, og utrolig varierte, som forsåvidt alle norskinger er også.. Nå er vel igrunn O-zone egntlig moldovere, men i tillegg til å ha et særdeles bredt utvalg manele finner du hardcore rumenske blackmetalere som hadde rocker laangt mer enn Dimmu..

Børtah! 19/04/2005 - 16:15

hehe..har vært en del i romania å jobbet med røde kors.. utrolig land med noen utrolige mennesker.. opplevelser for livet, elsker landet :O)savner alle venna mine der hver dag! :/

blizzie 20/03/2005 - 22:14

Hehe.. Romania er et tøft land da :) Selv om det er et spesielt land.. Har vært der nede 2 ganger jeg, på hjelpesending.

inga 19/03/2005 - 22:00

hehe, dette var jo (kremt) underlig....

MariJak 17/03/2005 - 20:51

Sko ønska brenningen av kjerker starta igjen asså, det hadde vært synd, not...

andi 17/03/2005 - 10:34

salut airtobreathe,si eu sunt roman si locuiesc in Stavanger,scrie-mi pe mail:dandu10@hotmail.com

Romi 01/03/2005 - 17:09

Hey, Romania er jo dritkult da, landet er noe mer enn O-Zone (som faktisk er/var nasjonale helter og ganske greie gutter, tro det eller ei) og underlige nyheter... Litt sprø? Kan vel de fleste innbyggere i de fleste land være...? Ærlig talt, rumenere skal vel ikke stikke seg ut bare for det, stakkars.
La revedere

karl 03/02/2005 - 21:09

Jeg er sjokkert over at nordmenn kan være så naive og dumme, romania og rumenere er en opplevelse. Ikke dra dit som en gjeng med nisser, det er det vi nordmenn er...!

airtobreathe ... er medlem av Propaganda 25/01/2005 - 12:18

vi rumenere er noe... det skjer uvanlige ting i Romania, men i hele verden også.jeg er rumener, så kan dere sp¢re meg for å få vite mer om hvordan vi er og om hvordan er å leve i et slikt land

micy 19/01/2005 - 19:18

whhaaaoo!! 100 000 KONER i kontanter....det vakje lite heller d..

Vlad Tepes 18/01/2005 - 03:44

Mange intelligente innlegg her..............jævla egg

dieseln igjen 12/01/2005 - 10:28

ja di hadde ozone der også :'(

Dieseln 12/01/2005 - 10:27

JEg var der, konstant musikk i 14 dager. De nektet og selge oss postkort bare fordi det regna :S....

Wild_moves 13/12/2004 - 18:06

O-zone............. trenger vi å si mer.. J*vligste som har kommet ut på mange år

cloudy 20/10/2004 - 12:08

Ehh... Resten av verden har også begynt å høre på O-Zone.. er vel ikke lenge før vi også blir slik...

fyr og flamme 15/10/2004 - 13:52

å brenne kirker er noe vi uheldigvis har sluttet med...

Natt 08/10/2004 - 17:45

Haha, dit vil jeg dra! Jeg tror jeg ville sklidd rett inn der, jeg altså!
Kaos i kontinentet, vil jeg si.

RomanzoR 08/10/2004 - 16:16

... Og i norge selger vi metanol til ungene, og brenner kirker.

Helene 06/10/2004 - 21:11

Jaja, jeg var nettopp i Romania. Jeg syntes de var litt sprø, og dette bekrefter jo den teorien.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish