Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Mobil
Mobilmarkedet hardner til: Gratis bruk
Av Svenn Richard Mathisen Utskriftsvennlig versjon


Det er stadig flere som ønsker å ha deg som mobiltelefonkunde. Etter lang tids priskonkurranse aktørene seg i mellom, valgte One Call rett og slett å gjøre tilbudet sitt "gratis".Post- og teletilsynet driver nettsiden telepriser.no der de sammenlikner prisene for blant annet mobiltelefoni.


Med utgangspunkt i gjennomsnittsnordmannens mobiltelefonbruk, setter de opp en liste som viser hvilke aktører som er billigst. Månedsprisene har stadig krøpet nedover de siste årene og aktørene konkurrerer stadig om å ligge på topp på listen over billigste tilbydere.

One Call gikk rett og slett lei av den stadige museskritt-oppdateringen av listen og gjorde rett og slett standardforbruket gratis! Ringer du 88 minutter og sender 78 sms eller færre per måned betaler du ingenting. Og skulle du ringe mer, så betaler du bare det overskytende beløpet (80 øre min/42 øre sms).

Litt kjedelig for One Call var imidlertid Post- og teletilsynets oppdatering av tallene for gjennomsnittelig ringemønster nå 3. mai 2007. Dermed troner ikke lenger One Call på toppen med 0 kr i månedlige kostnader, men er forbigått av en annen aktør. Men tilbudet om gratis bruk består fortsatt.

Husk å taste inn ditt eget forbruk
Det er imidlertid viktig å huske at dette er snakk om gjennomsnttsforbruk. Av den grunn er det viktig at du passer på å taste inn dine tall for ringetid og antall sms før du velger abonnement. Disse tallene finner du sannsynligvis på din siste faktura. Dersom du ringer mye vil det lønne seg å velge et annet abonnement.Kommentarer fra brukere

Mr Tanya Mark 15/09/2016 - 13:40

God morgen ..

Er du en bedrift mann eller kvinne? De er i en økonomisk rot, eller trenger penger til å starte din egen bedrift? Trenger du et lån for å betale ned gjeld eller betale regninger eller starte en hyggelig bedrift? gi i form av lån til så lavt som 2% per år, må du få arbeidskapital lån dårlig kreditt er vanskelig å finne lokale banker og andre finansinstitusjoner, vennligst kontakt:
tanyamarkloanfirm01@gmail.com
Søkerens navn:
Firmanavn:
Lån Formål:
by:
Stat / Provins:
Yrke:
tilgjengelighet:
land:
telefon:
Al- der på barn:
Den nødvendige mengden av lånet:
Varighet:
Hvis det er nødvendig:
Vi er sertifisert, pålitelig, pålitelig, effektiv, rask og dynamisk. Kontakt ... .Today etter:
tanyamarkloanfirm01@gmail.com
Takk og Gud velsigne.
reklamesjef

Son 27/09/2007 - 19:51

Hva er vitsen med å betale 29,- mnd pris + ringetidprisen til andre mobilnett utenom Telenor, når man kan ringe HELT GRATIS til ALLE med One Call (120 minutter i mnd)
Gå for One Call =D

Ari 05/09/2007 - 15:54

Jeg er One Call Kunde å de holder hva de lover! Jeg har ikke fått noen regninger siden jeg fikk one call, jeg har hatt det i 4 år nå og ikke en eneste regning

PS! 08/07/2007 - 19:05

ikke akkurat alle som har telenor da! bare stress og finne ut hvem som har telenor og hvem som har netcom, i tillegg koster sms en del med Djuice! OneCall har nå 120 minutter gratis hver måned og 90 gratis SMS hver måned!!! og når minuttprisen etter de 120minuttene er 0,80kr og sms-prisen er 0,42kr så blir ONE CALL vinneren :D For bare regn ut prisen for deg, DETTE ER ENDA MERE GENIALT :D PS:Er også mellom 3 og 10 ganger billigere enn telenor i utlandet! gleder meg til liten mobilregning etter sydentur:D

jh 20/06/2007 - 18:24

Med Djuice Friends ringer man nå gratis til ALLE Telenors kunder. 29 -, mnd pris, og 79 øre til andre mobilnett... HELT GENIALT!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish