Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Sex i film
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det første virkelig sexy rollen jeg kan huske å ha sett kom fra Star Wars. Prinsesse Leia var kledd opp i side bukser og stram gullbikini og danset for Jabba Hutt. Håret var gjort opp i tyske fräuleinruller, og det var første og siste gang jeg kom til å finne den frisyren tiltrekkende. Jeg var ikke gamle sneipen, og det er første gangen jeg kan huske å få ereksjon.Senere har sex-objektene blitt flere. Michelle Pfeiffer vrir seg forlokkende og kattemykt i svart lateksdrakt i Batman 2, Sigourney Weaver gjemmer seg i bare trusa, livredd for udyr i Alien (Jeg er ikke stolt over å, i sin tid, ha funnet det tiltrekkende), Patricia Arquette i True Romance er bare til å spise opp, men det store objektet for min generasjon må sies å være Milla Jovovich i det femte element.

Hun ser litt snål ut, med oransje hår og skittent ansikt. De slaviske, skrå øynene og det barnslige fantasispråket hun snakker, gjorde meg mo i knærne. - Til helvete med Luc Besson, sa min bror. Han var sjalu. Og lite hjalp det da jeg senere påpekte at hun liknet på Matt Damon i Jeanne d´Arc. Jeg fortsatte å fyre opp under hans homofobi og påsto at ekteskapet hans ikke var annet enn et skuespill, og at han hadde å holde seg til helvete unna meg. Da skrudde han av filmen.

Natasha Henstridge i "Species" er et annet bekjentskap dere bør gjøre dere. Filmen suger aperompe, men det små og lettkledde scenene gjør alt severdig, i hvert fall for oss gutter med hormonene på rett plass. Hun er nok til å gjøre enhver kvinne lesbisk.

Elisabeth Shue i Leaving Las Vegas gir meg lyst til å bli alkis, Valeria Golino i Hot Shots! er en usannsynlig deilig pike, Minnie Driver i Good Will Hunting utfordrer både det fysiske og det mentale, mens Catherine Keener i Being John Malkovich får meg til å tvile på min egen manndom. Alt i alt er det en trist sak at man ikke kan se på kvinner i filmer uten at det seksuelle er til stede. Da er det mye lettere å legge merke til menns skuespillertalenter, men jeg kan tenke meg at Katja vil ha et ord med i laget.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish