Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Film for mor - drama, grøss og annen moro
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Moro For Mor Menn og kvinner har av og til forskjellig humor...ikke alle jenter synes Adam Sandler er like morsom, og svært få gutter synes Elaine var den morsomste karakteren i Seinfeld. Svært ofte er slike forskjeller et resultat av at vi ikke forstår den feminine humoren, som ofte beskrives best på følgende måte: kvinner som oppfører seg som kvinnene i salen, store kvinner som ler av seg selv, menn som driter seg ut, kvinner som ler av menn, barn som sier og gjør morsomme ting...Mor har ennå til gode å oppdage det geniale i kroppslyder.

Drama
Kjenner vi fenomenet "...men den er jo basert på en sann historie..!"..? Det gjør vi, og min teori er at utsagnet aldri har vært ytret av noen mann. Drama betyr egentlig ikke annet enn at det dreier seg om en dramatisert historie der historien i seg selv er det viktigste. Ofte er dette om kvinner som gjennom livets harde prøvelser finner frem til det viktige i tilværelsen, de finner trøst i hverandres felles skjebner og erfaringer, de møter menn, de mister menn, de møter menn igjen og lar seg forføre til de store høyder...når de selv ønsker det.

Grøss
Alle gutter vet at jenter skvetter av absolutt alt, og det er en av grunnene til at vi trives sammen, da blir nemlig vi nødt til å passe på dem og det er en oppgave vi liker. Bevis? "Scream 1, 2, og 3", "I know what U did...", "Halloween H2O"...I disse filmene er det stort sett jenter som til slutt overvinner morderen (som forbausende ofte er mann), og redder en venn eller to - i alle fall seg selv og kjæresten - i siste liten. Tilfeldig? Tror ikke det.

Planken
Hva har dette med Film For Mor å gjøre? Vel, det er alltid visse ting som alltid selger - en av dem er cd-skiver med androgyne senpubertetsgutter, en annen er grøsserne, og en tredje er komedier om jenter i tenårene og alt det gale de finner på...Et eksempel - hvor mange synes "Romy & Michell´s High School Reunion" var en kul film... hvor mange av dere som nikket og smilte nå er gutter..? Jeg sier ikke mer...
Intro til FFM
Feminisme, porno og krigKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish