Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Barnemaraton- Mummi
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Videomaraton er ikke like gøy når man ikke for lov til å kommentere det man ser. Det man ser er imidlertid tilstrekkelig underholdene og underlig til at et slikt dypdykk i sjangeren gjerne skriver seg selv.Det ble egentlig en tre nasjoners turnering, hvor Finland og Sverige på mange sett sto for det gamle og tradisjonelle, mens England sto for det nye og, må en vel nesten påstå, det eksperimentelle.
"Mummitrollet - det usynlige barnet", "Gi deg da Marikken", "Emil i Lønneberget" og *grøss* "Teletubbies". Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Po, Snusmumrikken, Tootikki og Stinky, Marikken og Emil. En hel bråte hyggelige og mindre hyggelige bekjentskaper for små barn.


Vi så Mummitrollet først. Ikke fordi det var naturlig, men mest fordi Hedda grein seg til det. Selv har jeg aldri likt Mummitrollet selv om finnene stort sett er greie nok, og jeg ikke bryr meg det spor om langrenn og doping. Men mitt barndoms uvilje mot Mummitrollet og de andre merksnodige krypene som befolker mummidalen, fikk seg et skudd for baugen takket være en ustyrtelig morsom Hassan-sketsj, hvor gutta forsøker å innlosjere hele mummidalen på et hotell.
Denne gang måtte jeg da også medgi at det jo er litt morsomt, og man kan tolke mye rart når man ser jenter som blir usynlige av ren og skjær redsel og små, bløte blå dyr. Mye av tolkningen og inntrykket har da også med rus å gjøre.
Mummidalen er jo ikke annet en verden sett på LSD. Eller så sier i hvert fall dem som vet den slags. Alternativt for oss andre, kan vi si at mummidalen ter seg på mange måter sånn som ting pleier å være rundt klokka tre: Folk får navn som er fullstendig utilgjengelige, de snakker gjerne om ting du ikke kan forstå (fordi enten du eller de snakker noe som minner om finsk) og små barn kan virke forferdelig truende. Jeg er i tillegg ganske så sikker på at jeg ved flere anledninger har møtt Mummipappa i drosjekø.Kommentarer fra brukere

marthe(te) 19/02/2002 - 13:49

fin siddddddddddddddeeeeeeeeeee

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish