Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
George Clooney
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Aktet skuespiller, trusefukter og godt likt av de fleste. Særlig av italienske ex-modeller med psykiske problemer. Det er ikke dumt å være George Clooney for tiden. Nå er han snart aktuell i Coen-brødrenes 30-talls-komedie Oh Brother, Where Art Thou?, der han spiller en slesk sjarmør ved navn Dapper Dan. Espen Svenningsen Rambøl slo av en eksklusiv prat med fyren på den franske rivieraen...


Etter å ha kjempet for å bli filmskuespiller I A-ligaen har fyren endelig nådd målet. I fjor dukket han opp I godfilmen Three Kings (og som gjeste-stemme i South Park: Bigger, Longer and Uncut).

I sommer har han hatt stor suksess i The Perfect Stom - og nå spiler han som sagt hovedrollen i Oh Brother, Where Art Thou?. Til neste år får vi se ham i storfilmen Oceans Eleven, og akkurat nå dukker han opp på Propaganda.net. Er det rart fyren er selvtilfreds...?

Dapper Dan, karakteren din i "Oh Brother, Where Art Thou?", er jo ikke den skarpeste kniven i skuffen - var det vanskelig å spille dum?
Tuller du? Kom igjen, bare se på meg - jeg var "typecasted"! Det vanskelige er å spille smart!


Hvem var det som påvirket deg når du vokste opp?
I privatlivet mitt var det onkel George, som sto meg veldig nære. En morsom mann som alltid fikk meg til å føle meg pyton når jeg hadde gjort noe dumt - og det er jo bra. Som skuespiller var det folk som Spencer Tracy, og Paul Newman er fortsatt en favoritt. Mye fordi at han startet opp med måtelig suksess, og ble fantastisk etter hvert. Så gikk han fra å være en flott "leading man", til å bli en dyktig karakterskuespiller. Han forandret seg konstant, og det er jo målet mitt...

I "Oh Brother, Where Art Thou?" kan man få inntrykk av at karakteren din er en glatt sjarmør, men han motiveres egentlig av å vinne tilbake en ganske vrang kone. Hva tror du det sier om "the war of the sexes"?
Det er mer "War of the Roses" for min del i disse dager... Nei, dette er bare en "love story". Han er villig til å gjøre nesten alt for å få tilbake kvinnen han elsker. Ok, dama han er svak for er også i tøffeste laget, men det spiller liten rolle for ham.

Betyr det at du også liker tøffe damer...?
Ha ha. Nå tror jeg du snakker om to forskjellige personer (latter). Jeg er egentlig ikke Dapper Dan. Eh... Jeg aner egentlig ikke hva slags damer jeg liker, jeg vet ikke engang hva jeg liker med dem - (dryppende ironisk) men jeg skal jo angivelig være så fryktelig vellykket på den fronten.

Du jobber mye sammen med Mark Wahlberg. Hva er det du liker med fyren?
Jeg syns jyplingen er helt utrolig! Først av alt er han en filmstjerne. Han kan gjøre alt, han er eksepsjonelt morsom, og uvanlig oppvakt. I motsetning til mange skuespillere jeg har jobbet med, kommer han fra en bakgrunn med fattigdom og dop. Han kommer fra en veldig hard verden, og på veien har han blitt en førsteklasses skuespiller. Han har vokst opp, og har vokst opp i full offentlighet. Jeg er full av beundring for fyren. Vi er i ferd med å gjøre vår fjerde film sammen...

Han hadde en hardere oppvekst enn deg?
Ja, uten tvil. Faren min jobbet som nyhetsoppleser, så vi var alltid del av en eliten. Vi var fattige, men menget oss med overklassen. Min tante (sangerinnen Rosemary Clooney) var en stor stjerne... det hadde ikke noe med meg å gjøre, men det var en del av omgivelsene. Mark opplevde ikke noe sånt, så alt dette er helt nytt for ham...

Her kan du lese mer og merKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish