Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Rainman-produsent ny versjon av norsk-svensk thriller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Den store internasjonale filmmegler Intermedia Films har kjøpt re-make retten til den svensk-norske thrilleren SLEEPWALKER fra John M. Jacobsen og Svensk Filmindustri. Den engelskspråklige nyinnspillingen skal produseres av Mark Johnson som har avtale om å levere filmer til Intermedia.SLEEPWALKER er en thriller om en mann som opplever at hans kone og barn forsvinner i løpet av natten. Etter at de blir borte, settes det spørsmålstegn ved mannens egentlige tilværelse da det dukker opp spor som indikerer at han går i søvne og fører et dobbeltliv hvor han kan ha begått en grusom forbrytelse.

Den opprinnelige filmen, som vil få premiere i Norge 12. januar, er skrevet av Johan Brännström og regissert av Johannes Runeborg, begge debutanter. Filmen er produsert av John M. Jacobsen i samarbeid med AB Svensk Filmindustri.


¿John Jacobsen kom til oss med et originalt og meget spennende konsept som gir oss, i samarbeid med Mark Johnson, anledning til å sikre oss store navn i en versjon som har et stort kommersielt potensiale på verdensmarkedet¿ sier Guy East, som er en av de to styreformennene i Intermedia.

¿Jeg er svært glad for å kunne fortsette samarbeidet med Intermedia ¿ sier John M. Jacobsen, som skal være medprodusent på nyinnspillingen. Guy East og jeg har hatt løpende kontakt siden 1987 da han sikret verdensdistribusjonen på VEIVISEREN som endte med Oscar-nominasjon og stor internasjonal suksess.¿

Mark Johnsen er en av verdens ledende produsenter, hvis storfilmer inkluderer Oscarvinneren RAINMAN, DONNIE BRASCO, GOOD MORNING VIETNAM, THE NATURAL, og Barry Levinstons nye film AN EVERLASTING PIECE.

Intermedia Films er i øyeblikket kanskje det heteste ministudioet i verden. Selskapet er børsnotert i Tyskland og har kontorer i Los Angeles, London og München. Blant Intermedias store program i dag finner vi bl.a. Woody Allens nye filmer, Harrison Fords K19, Arnold Schwarzeneggers TERMINATOR 3 og Kate Winslet i det store spionasjedramaet ENIGMA produsert av Mick Jagger.
(SF)
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish