Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> DVD-anmeldelser
DVD: R. Kelly - TP-2.Com, The Videos
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Jive/Zomba] Den store R har alltid vært opptatt av videoene til låtene sine, så det skulle bare mangle om ikke noe av dette skulle være tilgjengelig for mannen i gata også. En trivelig time er dette også blitt, men kunne definitivt vært enda bedre.I tillegg til "I Wish", "To The Homies That We Lost", "A Womans Threat" og "The Storm Is Over Now" fra mesterverket av et album "TP-2.Com", får man også videoer til "If I Could Turn Back The Hands Of Time" og "Home Alone" fra albumet "R", samt "Fiesta Remix", hvor blant annet Jay-Z gjester på mikrofonen. Sistnevnte en av de feteste singlene dette året, og definitivt med en av de flotteste party-videoene.

Men her kommer også et av noen abere inn. For det første er samtlige låter presentert i "familievennlige" versjoner hvor "upassende" ord er utelatt, fjernet, sensurert bort. Ikke bare er det respektløse inngrep i et menneskes kunst, men uhyre irriterende å høre (evt ikke høre) på. Helheten ved slike versjoner blir som sikkert kjent ganske ødelagt. Spesielt gjelder dette "Fiesta", hvor det skjer veldig ofte.

Et annet element ved akkurat det sporet, er at eksklusiviteten til denne DVD'en ville vært uhyre mer fremtredende dersom den eksplisitte versjonen hadde blitt presentert. Versjonen her kan du uansett se på MTV støtt og stadig, mens den andre - som stort sett er annerledes ved at kvinnebrystene er definitivt mer nakne - altså ikke finnes her. Brystene i seg selv er ikke det relevante (selv om den "stygge" versjonen egentlig er penere, spør hvilken som helst heterofil mann), men at man godt kunne fått litt mer når man bruker noen hundrelapper på en DVD.

Bortsett fra det klager jeg ikke. Featuren med intervjusnutter med Kelly fra hans første tid som stjerne, og frem til i dag, er interessante saker, selv om den gjerne kunne vært lenger (15.36 min). De to behind the scenes-bitene til "the Storm..." og "If I Could Turn..." er artig å se. Selv om disse også (selvsagt) kunne vært lenger.

Kanskje får man ikke det dypeste innblikket i mannens karriere og musikk, men dersom man allerede er fan, burde ikke denne gå deg hus forbi. Her er snadder for øyne med sansen for blank estetikk og forseggjorte videoer, og for ører som liker å høre musikk som gjør at du vil danse og gråte på samme tid.

En apropos; det ryktes at Kelly og Jay-Z skal gjøre et helt album sammen. Noe å eventuelt se frem til...


Les også
- R. Kelly - TP-2.COM
- R.Kelly & Jay-Z - The Best of Both Worlds


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish