Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Heath Ledger
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonKunne du tenke deg å bli gift ung?
- Nei, jeg liker ikke at kjærligheten blir redusert til noe som blir skrevet på et papir. Det er bare rart. Jeg ser på ekteskapet som noe romantisk, hvis man skal gjøre det. Det er ikke noe bevis på ekte kjærlighet.

Hva driver foreldrene dine med?
- Pappa er ingeniør og driver med racerbiler, han har bygget racerbiler i 30 år. Og mamma er mamma på heltid - ser etter ungene. Så har jeg tre søstere, en eldre og to yngre.

Hvordan var kjemien mellom deg og Mel Gibson?

- Den funket kjempebra!! Du vet, helt fra begynnelsen hadde vi forståelse for hverandre. Og vi forsto med en gang at det kom til å funke. Vi knyttet ikke noe far/sønn bånd eller dro på fisketurer og sånn. Vi ble bare kamerater, og det var det forholdet vi brukte, det er det man kan se på lerretet.

Det var ikke sånn at han satt seg ned for å fortelle meg om livet. Men jeg lærte jo masse av ham. Det er bare å holde ører og øyne åpne, det. Han lærte meg mye om å slappe av innenfor bransjen. Selv er han helt avslappet i forhold til å gi intervjuer, på lerretet og utenfor settet.

Er du redd for den publisiteten du kan få når "The Patriot " har premiere - fans som følger etter deg...?
- Nei, jeg aner ikke, jeg pleier ikke å la ting gå inn på meg. De eneste gangene jeg tenker på det, er når jeg blir spurt om det i intervjuer. Ellers så bryr jeg meg ikke så mye om det, jeg har et normalt liv, flotte venner og alt jeg trenger.

Er vennene dine også skuespillere?
- Nei, ikke egentlig. Jeg mener, min beste venn som jeg har kjent siden jeg var tre og som jeg aldri har vært borte fra i mer enn to måneder av gangen, han er akkurat som broren min og han jobber sammen med meg. Han får jobb som assistent for meg og sånn. Han har ingenting å gjøre med industrien, men det er veldig viktig for meg å ha ham rundt meg, det gir meg en følelse av stabilitet.

Har berømmelse forandret livet ditt?
- Det har ikke forandret så mye ennå. Da jeg ble kjent i Australia var jeg ikke der. Det var litt rart, for jeg drar jo hjem av og til. Når jeg drar tilbake så tar det litt av.

Var du populær blant jentene på high school?
- Det var litt vanskelig i og med at jeg bare gikk på gutteskoler. Jeg hadde en flott vennegruppe, både gutter og jenter, gjennom hele high school. De er fremdeles de beste vennen minee. Men jeg var aldri Mr. Populær eller noe. I Australia får du bank hvis du tror du er noe sånt.

Det er mange Australiere her akkurat nå, hjelper dere hverandre?
- De trenger ikke hjelp, iallfall ikke min hjelp. De har ikke ringt meg eller noe. Hvis vi møtes så slår vi av en prat og sånn. Men det er ikke noen supportgruppe for australiere, vi føler ikke at vi ikke kan ta vare på oss selv bare fordi vi er derfra. Men hvis jeg trengte det tror jeg de hadde hjulpet meg.

Hvordan er regissøren Roland Emmerich å jobbe med?
- Roland er veldig avslappet. For å være en så stor dramatisk film som "The Patriot" så var det nesten ingen spenninger på settet i det hele tatt. Hand holdt alt gående, lett og humoristisk. Det får folk til å jobbe mye bedre, tror jeg. Det er veldig lurt også, for det er så ubehagelig å jobbe med folk som skriker og hyler hele tiden.

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish