Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Nicolas Cage - Gone in six pages
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Nicholas Cage var i sommert aktuell som biltyv på kino med "Gone in 60 seconds". Propaganda slo av en prat om biler, filmer, dager og etternavn... Av Monika AgoreliusI "Gone in 60 Seconds" spilte Nic Cage en biltyv, som sammen med sine kompanjonger Robert Duvall, Angelina Jolie og Vinnie Jones må stjele femti biler på en natt for å redde livet til lillebroren, spilt av Giovanni Ribisi. Filmen er spekkfull av lekre firehjulinger. Cage er bilfanatiker, til den grad at han ikke har oversikt over hvor mange biler han har hjemme i garasjen.

- Jeg vet ikke, men det er masse, ler han. Jeg har samlet på biler i mange år. Jeg elsker det, det er en form for terapi for meg å mekke biler. Jeg gjorde nesten alle stunts selv og det var kjempemoro, det eneste som er slitsomt er kollisjoner, store krasj og harde svinger. Det rykker i hele kroppen og lemmene truer med å hoppe ut av ledd. Derfor foretrekker jeg å kjøre på racebaner, der kan jeg kjøre så fort jeg kan, på en rett vei, og ingen gir deg fartsbøter.


Cage startet sin karriere med artistiske og litt bisarre filmer som "Peggy Sue giftet seg", "Arizona Junior", "Moonstruck" og "Wild at Heart". De senere årene har det derimot virket som han satser på å bli Hollywoods neste actionhelt.

- Jeg vet at mange lurer på hva jeg driver med når jeg lager kommersielle actionfilmer, sier Cage. - Og for dem kan jeg avsløre at jeg har mange ess i ermet. Jeg driver et produksjonsselskap som satser på å lage bra independentfilmer. Jeg produsert nylig "Shadow of A Vampire" som fikk fin respons i Cannes. Det var morsomt å være ansvarlig for produksjonen, og å få se Willem Dafoe og John Malkovich i samme film. Jeg kommer til å fortsette å lage mindre filmer med komplekse rollefigurer. Jeg har flere prosjekt på utviklingsstadiet, men det finnes ikke kontrakter ennå. Så jeg kommer tilbake når jeg kan fortelle mer.

Cage sier videre at han er redd for å bli for pretensiøs som skuespiller og filmskaper.

- Jeg vil fortsette å lage film som er provoserende og som gir seeren en tankevekker., men jeg vil ike bli en sånn fyr med baskerlue, en som røyker sigarer for å vise hvor intellektuell han er. Jeg liker å se popcornfilmer og derfor vil jeg fortsatt spille i dem også. Den beste måten å beskrive typen filmkarriere jeg vil ha, er å sammenligne med musikk, noen ganger vil jeg høre Beethovens niende, andre ganger vil jeg danse til "Bee Bop Ballula".

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish