Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Matthew McConnaughy - Jennifer Lopez, kyss og sjalusi
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jennifer Lopez, filmkyss, Puffy og sjalusi
Andre medspillere og egne rollevalg
Filmografi
Med 2001s mest sette film i USA er han vanskelig å unngå. Ikke sånn å forstå at han kom fra det totalt ukjente og plutselig slo igjennom. Noen solide action- og dramafilmer hadde allerede gjort navnet husvarmt. Men riktig meislet i granitt ble det først etter en småplatt, romantisk komedie sammen med Jennifer Lopez. Wedding Planner kunne strengt tatt vært lagd i 1950. Det er en romantisk forviklingskomedie av den typen du har sett hundre ganger tidligere. Men på et eller annet vis har den trykket på de rette knappene hos publikum. Og Puff Daddy.


Hva mener du med ¿kyssescene¿?
Matthew McConnaughy forklarer rollevalget med at han likte utfordringene dansescenene bød på. Selv hadde han ingen dansebakgrunn, så at han i det hele tatt ble nevnt for rollen var rart. Men etter to måneders lynkurs i tango, følte han seg mer en klar til å overta stafettpinnen etter Fred Astair.
- Dansescenene i filmen er for meg elskovsscenene. Når Mary og Steve danser sammen stenges hele verden ute. De er helt i sin egen intime verden, sier han. Jeg tenker vi bør stoppe utbroderinga der, så ikke hip hop-produsenten gjør en visit.
MTV fulgte Puff og Jennifer en dag i deres liv, hvor tanken var å skape et idyllisk bilde av hvordan de hadde det sammen. Illusjonen virket fullkommen helt til journalisten spurte om hennes neste film ikke kom til å inneholde kyssescener, i og med at det var en romantisk komedie. De fleste ville sikkert klart å gjettet seg fram til dette, men på Puff Daddy kom dette som lyn fra klar himmel. Det tilforlatelige spørsmålet var ikke ment som annet enn en fleipete kommentar, men reaksjonen fra pappa Puff satte en støkk i både filmcrewet og TV-publikummet. Alle har fått med seg at Puff Daddy er i rettsalen på grunn av en skyteepisode på en bar. Jeg antar det er slikt som gjør at reaksjonene dine i sterkere grad blir vektlagt, journ. komm.) Enden på låten var at filminga måtte stoppes, og ryktene om et brudd startet.

Dans på roser
Under hele innspillingen av filmen skal Puff ha sendt henne blomster, slik at hun ikke skulle glemme ham når hun omfavnet Matthew, men like etter at filmen ble lansert kom det likevel pressemelding om at forholdet var slutt. (Alle som kan gamet vet at man heller skal sende sjokolade, slik at dama får kviser og dermed mindre interesse fra andre. journ. komm.)
McConaughy ser ingen grunn til å kommentere saken.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish