Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Heath Ledger - the heat is on!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Når den australske pin-uppen Heath Ledger ble intervjuet for et par år siden fortalte han at Mel Gibson var en av hans store helter og en han godt kunne tenke seg å jobbe sammen med. Noen måneder senere, etter suksessen Heath hadde med sin rolle i "10 Things I Hate About You", fikk han tilbud om hovedrollen i "The Patriot" sammen med Mel Gibson. Propaganda.net møtte Heath i Praha¿ Av Gry Eriksen


I "The Patriot" spiller han Mels rebelske sønn, som mot farens vilje drar i krigen for å kjempe mot engelskmennene. Drømmerollen kommer til å bli den første av mange for stjerneskuddet, som fylte 21 år i april. Han spiller for tiden inn "A Knights Tale " i Europa, og har akkurat tatt over for Jude Law i en nyinnspilling av "The Four Feathers¿.

Kvinnelige fans kan glede seg over at Heath i øyeblikket er single. Kjærlighetslivet hans inkluderer en affære med skuespilleren Lisa Zane (søsteren til Titanic-stjernen Billy Zane), men det er over og ut. Han står nå på egne ben, han hevder at han ikke har noe hjem men at han savner familien (storesøster Katherine og halvsøstrene Olivia og Ashley) som bor i Perth.


Det er likevel ikke særlig sannsynlig at han kommer til å forbli single lenge. Høy, blond og med en kropp som forteller om endel surfing, for ikke å snakke om at han er oppkalt etter helten Heathcliff i tidenes kjærlighetsroman "Stormfulle Høyder"... Så, Heath, let´s talk!

Bor du i USA nå?
- Nei, jeg bodde her i et par år, men i det siste har jeg bare bodd der jeg jobber for øyeblikket. Derfor er jeg i Praha nå, jeg har vært her noen måneder. Jeg bor i koffertene mine...

Ble du håndplukket til rollen i "The Patriot" eller måtte du gå på audition.
- Jeg måtte på audition! Det var ingen som kom og banket på døra mi...

Hvordan begynte det og hvordan kom du fra Australia til USA?
- Jeg begynte med teater. Jeg var ikke barnestjerne eller noe. Det var jeg ikke god nok til. Jeg bare gikk på teater, teatergrupper, også hadde jeg noen små tv-roller. Jeg var i et tv-show som het ¿Roar¿ for omtrent fire år siden. Vi filmet i Queensland, Australia. Showet ble ikke sett av mange folk, men av de riktige folka her i USA. Derfor kom jeg hit, for å få en agent. Jeg må ha vært 17 - jeg fikk en agent og hang rundt en fire måneders tid, gikk i møter og sånt. Men den første jobben jeg fikk var en film hjemme i Australia, ha-ha. Så jeg måtte bare dra hjem, da. Filmen het ¿Two Hands¿ og er skikkelig kul, det er en svart komedie om gangster-livet¿ i Sydney.

Da du først kom til Los Angeles, hvordan klarte du å skille deg ut fra resten? Jeg mener, halve verden kommer jo hit for å bli stjerner.
- Jeg var faktisk ikke så opptatt av å skille meg ut. Jeg vet ikke, jeg bare kom hit, egentlig ga jeg litt faen. Jeg trodde egentlig ikke jeg kom til å få noen jobb i Hollywood. Faktisk flyttet jeg til LA av helt andre grunner.

Som hva da?
- Vel, jeg var forelsket også fulgte jeg etter den personen jeg var forelsket i. Bare en venninne. Det var nok derfor jeg hadde litt fuck it- holdning. Jeg var ikke redd for noen i bransjen, jeg bare hadde det gøy. Jeg så humoren i denne byen og i bransjen.

Neste side


Les også
- THE FOUR FEATHERS


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish