Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Big Ben Affleck
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonHvordan er det å holde balansen med alt presset i Hollywood?

Jeg er ikke sikker på om jeg er i balanse. Det gjelder å ha egne kriterier for sitt eget arbeid. Og ikke la selvfølelsen bli diktert av hva andre sier. Det er enkel livsfilosofi. Det er det samme på et kontor eller andre steder i livet, det er bare forskjell på skalaen. Det er alltid noen som stikker deg i ryggen. Det er alltid en jente som ikke liker deg på nabokontoret.

Var det noe du pleide å gjøre før du tjente de store kronene?

Jeg var alltid dårlig med penger. Jeg levde fra hånd til munn, og hadde aldri penger å spare. Jeg tjente alltid nok til så vidt å dekke neste måltid. Jeg betalte husleie i store bolker. Jeg fikk en jobb og betalte seks måneder på forskudd og håpet jeg kunne finne annen jobb. At jeg ville være i stand til å betale neste leie. Det gikk greit med den metoden, men jeg klarte aldri å spare penger. Hvis husleien var 300 dollar og jeg tjente 500 dollar i uka, ville jeg bruke de 200 ekstra på noe annet. Fordi jeg fortjente det. Jeg følte alltid at hvis jeg fikk en god flaske vin fra agenter eller advokater skulle den drikkes med en gang. Jeg ville ikke være en av dem som blir overkjørt og dør med en haug gode flasker vin i kjelleren. Jeg er definitivt en nyt-det-mens-du-har-det-person.


Blir du og Matt kritisert av mennesker som hevder dere har mer flaks enn talent?
Det skjer. Se på Leonardo DiCaprio, for eksempel. En dyktig skuespiller. Tidligere var det ingen som nølte med å si det. Han er en dyktig skuespiller som ingen spyttet etter, fordi Gilbert Grape ikke tjent inn noen penger. Han var god i den filmen. Deretter ble han virkelig kjent i Titanic. Plutselig var det all mulig negativitet knyttet til ham. De to henger tydeligvis sammen. Se på Tarantino. Enormt talent. Han har en kjempehit med Pulp Fiction, og deretter kommer alle ut og tar ham for Jackie Brown. Hvis du ser den filmen innser du at det er en knallbra film. Hvis det var hans første film ville folk sagt "hvem er dette talentet? Hvem er denne Tarantino?". Han er den nye stemmen i amerikansk film, men problemet er: når en kritiker har skrevet en rosende artikkel, er det ikke mer å dekke der. Han må finne en ny vinkling. En annen vinkel er at han rett og slett ikke er så flink. Kritikere nyter å rive deg fra hverandre, helt til det punktet der alle klapper hverandre på ryggen - og det er på tide med comeback.

Jobber du med Matt på et nytt prosjekt?

Matt og jeg har jobbet, men nå har vi noen måneder før vi går tilbake til fem timers-dager. Jeg gleder meg til å få litt struktur tilbake i livet. Vi har et lite kontor i LA med datamaskin, og jeg gleder meg til det, faktisk. Når jeg ser tilbake på det nå, virker det nesten som en pause. Jeg har noen ideer som ligger og gjærer. Jeg tror jeg er klar til å få det ut av meg, og jeg er sikker på at Matt har det på samme måten. Jeg snakket med ham i går, han kommer til byen. Vi begynte å snakke om ideer, hva vi vil skrive om, så det blir hyggelig.

Er det din tur til å ha hovedrollen i neste film?

Ja, jeg har hovedrollen i neste film. Matt kommer sikkert til å syte og forlange en større rolle! Ideen er nemlig at Matt skal ha den komiske birollen¿

Hvordan var det å lage Bounce med Gwyneth Paltrow etter at dere hadde slått opp?

Det var flott. Jeg elsker virkelig denne filmen! Den blir en klassiker. Under innspillingen hadde jeg det bare moro - faktisk helt knall. Det overbeviste meg om at jeg er mer voksen enn jeg trodde. At jeg var i stand til å jobbe sammen med noen jeg hadde hatt et forhold med. Og fremdeles være venner, liksom.

Klarte du å overbevise henne?

Jeg vet ikke. Du får spørre henne. Jeg imponerte i alle fall meg selv. Vi klarte å bli gode venner. Alle gikk ut og spiste middag, det var en av de filmene du ikke ville skulle ta slutt, det var bare moro. Filmen Reindeer Games derimot... Da jeg var ferdig hadde jeg blåmerker overalt. Jeg var iskald, og ville bare hjem.

Klikk her for Ben Affleck-facts!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish