Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Nicolas Cage
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonHvorfor forandret du navn fra Coppola til Cage?

Det var noe jeg skulle ønske jeg ikke måtte gjøre, men jeg begynte som skuespiller ung, og folk kan være stygge i munnen. Jeg ville ikke at de skulle si ting som "du tror du kan være skuespiller bare fordi du er nevøen til Francis Ford Coppola". Jeg ville ikke bli godtatt bare av den grunn, men jeg er absolutt ikke flau over det. Jeg har ikke noe mot å bli assosiert med ham, han er en enorm filmregissør, jeg hadde jobbet med ham igjen uten å nøle. Hva kan jeg si, jeg er fortsatt en Coppola.

Har du fått mange fartsbøter?

Hvis jeg skulle fått fartsbøter, måtte det vært på settet til ¿60 Seconds¿, fordi jeg kjørte fortere der enn jeg noensinne har gjort. Jeg fikk mange bøter da jeg var i tjueårene. Jeg har ikke fått mange de senere årene, fordi jeg ikke kjører så fort på motorveiene lenger. Nå bruker jeg heller racebaner, noe jeg har lært av filmen. Jeg liker ikke stuntkjøring, fordi det rister meg i filler - Jeg spinner 360 og 180 grader og det ser bra ut, men det føles ikke kult.


Å kjøre fort føles bra. Det er veldig følelsesladet. Jeg kan dra ut på banen - jeg er ikke så god ennå, men jeg skal fortsette å gjøre det, og jeg går gjennom hver eneste følelse. Jeg ler, jeg gråter, jeg blir sint, og når jeg drar hjem på slutten av dagen føler jeg meg som en mann. Jeg tar meg et glass vann, føler meg avslappet, føler meg bra og har glemt alle problemer jeg har hatt hele uken. Det har vært veldig bra for meg å kjøre fort.

Det går fortsatt rykter om at du skal spille Supermann. Alle er enige om at du skal spille ham, men ingenting har skjedd ennå?

Jeg var veldig klar for det. Som du vet er jeg stor fan av tegneserier, og jeg ser på tegneserieverdenen som vår tids mytologi - det er ikke stor forskjell fra gamle Hellas. Jeg har bestemt meg for at øyeblikket har kommet og gått, og jeg har hatt møter med filmselskapet i det siste der jeg har sagt jeg kanskje bør la være å ta den rollen, fordi jeg mister dampen etter en stund. Filmen har vært på tegnebordet noen år. Det blir sikkert en bra film, og jeg skal absolutt gå og se den, men jeg kommer ikke til å spille helten.

Hvordan er det å jobbe med Angelina Jolie?

Hun er en fantastisk dame og jeg hadde mye moro da jeg jobbet med henne - hun er skikkelig smart og ga meg faktisk tips på hvordan jeg skulle spille scener. Jeg tok tips fra Angelina, og det hjalp meg faktisk. Hun er en av jentene som kommer til å ha - og har - en fantastisk filmkarriere, og jeg tror hun kommer til å være i bransjen lenge¿ Jeg vil mer enn gjerne jobbe med henne igjen.

Er det alltid like lett å finne forsonende trekk hos figurene du spiller?

Jeg tror disse elementene finnes i oss alle, og for å unngå at en figur blir for ensidig er man nødt til å utforske den. Hvis jeg spiller kriminell må jeg være i stand til å forstå hvorfor han er kriminell, og jeg tror det er vanskelig å finne trekk ved denne personen som ikke relaterer til en selv. Hvis jeg vil jobbe ordentlig, må jeg være i stand til å ta en hvilken som helst person og finne ut hvor han gikk feil - gjøre ham til en menneskelig figur. Ellers blir han bare en karikatur.

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish