Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Jim Carrey - del 5
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Gjør du ansiktsøvelser?
- Ha-ha. Nei. Kanskje jeg gjør det i søvne.

Gjør du morsomme fjes til speilet?
-Jeg gjorde det da jeg var liten. Jeg pleide å stå foran speilet hele tiden for å finne karakterer. Nå kommer det fra et organisk sted inn i meg. Det er viktigere for meg å finne fram til det psykologiske i en karakter først, og så ta det fysiske ut i fra det.

Så hvordan finner du psykologien til karakterene dine?
- Da jeg gjorde Ace Ventura bestemte jeg meg for å finne et dyr som denne fyren lignet på. Jeg tenkte på ham som en smart fugl, så jeg skapte et kakaduemenneske, et fuglefrøspisende fuglemenneske. Bare se på skjortene og buksene hans.


Hvilket dyr var du i "Me, Myself & Irene"?
- Jeg skapte ikke noe dyr til den rollen. Noen ganger gjør jeg det, men ikke alltid.

Blir du paranoid av å være morsom - er du redd for å miste det en dag?
- Man kan bli litt paranoid, ja. Det er interessant hva som gjør oss morsomme, alt handler om hva man sier og hvordan man sier det. Jeg kan finne tre forskjellige meninger i det du sier til meg, noen ganger må man slutte å lete etter sjulte meninger. Det hender faktisk at folk mener det de sier.

Farrelly-brødrene sier at skuespill er lett. Synes du det er lett?
- Det kommer an på hvor lik karakteren er deg selv. Hvis du gjør noe som er fremmed for deg så må du finne en liten del av deg selv som har noe til felles med den personen. Men det er vanskelig. Hvis jeg skulle spille en morder så hadde det vært veldig vanskelig for meg. Fordi jeg måtte ta meg selv til et sted der jeg hatet meg selv nok til å ta et annet liv.

Det er morsomt på en måte, at du lager en komedie nå, etter to seriøse filmer (The Truman Show og Man in the Moon)...
- Vel, jeg vil ikke ta meg selv for seriøst og jeg vil ikke at folk skal tro jeg gjør det. Jeg vil ikke miste den bekymringsløse stilen som komediene har. Kanskje jeg vil gjøre det forskjellig med tiden -men du vet, komedie og tragedie, det er det det handler om.

Hvis du bare har den ene eller den andre så har du ikke nok. Det er livet, det er alt. Jeg er alt, jeg er ikke bare en morsom fyr eller en seriøs fyr. Det er det jeg har lyst til å portrettere.

Hva slags barn var du, klassens klovn eller en ensom tenkende type?
- Begge deler. På skolen gjorde jeg dumme ting og små tricks, mens når jeg var hjemme ville jeg sitte inne i klesskapet med lyset på og prøve å finne ut av universets hemmeligheter. Det er sant, jeg var som to forskjellige personer. Jeg har alltid vært sånn.

- Jeg var mye syk som barn, så når de andre barna var ute og lekte og spilte baseball sto jeg foran speilet og prøvde ut ansiktsuttrykk og forskjellige dialekter. Folk så på meg som et veldig rart barn. Mange vet det ikke, men The Truman Show - det er sånn jeg er.

Du stiller spørsmål ved ting og er depressiv?
- Jeg er ikke depressiv. Jeg har dype tanker om det jeg går i gjennom, jeg har oppturer og nedturer i livet som alle andre. Jeg aksepterer dem, lever gjennom dem og det er det. Kanskje jeg har flere høydepunkter enn nedturer, kanskje de er mer ekstreme, jeg vet ikke. Men jeg mister aldri kontrollen over livet mitt.

- Det er det som er kult med Truman, han er typen som ser seg i speilet og har lyst til å være Magellan, men frykten holder ham tilbake. På en måte er vi alle sånn. En del av oss blir ikke realisert og vi har ikke guts til gå ut og være den vil vil. Og det er derfor, selv om det er skremmende, at Eminem er der han er. Han sier akkurat det han tenker og det er forfriskende, selvom det er det mest voldelige og jævlige du noensinne har hørt.

- Man vet at han er ærlig ovenfor seg selv og på en måte tror jeg vi alle misunner ham det. Jeg vet han er ærlig fordi han er villig til å ofre den du tror han er. Han kan si" ja, jeg er alt det. Jeg er alt du sier jeg er. Screw you" Jeg vil ikke være sånn, men jeg kan sette pris på den ærligheten, til tross for at den er brutal.

les mer

Stem på din Carrey-favorittfilm her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish