Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Jim Carrey - del 4
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Er du en glad person å leve sammen med?
- Ja. Men jeg vil si at jeg er ganske kompleks, jeg er ikke bare en ting. For eksempel er jeg en tankefull person, mye mer enn folk tror. Jobben min er bekymringsløs fordi det er det jeg har lyst til å drive med og det er det jeg vil være.

Men feks.Ace Ventura er en rollefigur som går til de mest barnslige steder for å vinne, uansett hva det er han må gjøre - og som vinner alle jentene og så videre. Den karakteren gjorde narr av konseptet med helteskikkelsen i hovedrollen, og for meg kunne jeg leve gjennom rollen. Men det er ikke meg. Jeg er ikke ufeilbarlig, jeg skulle ønske folk trodde at jeg ikke bryr meg om noe, men det gjør jeg. Jeg bryr meg for mye om alt.


Forventer folk at du skal være morsom hele tiden?
- Jeg tror faktisk de liker at når de treffer meg, så møter de en annen person enn det de ser på lerretet. De innser at det faktisk er skuespill og at jeg ikke trenger å gå rundt og oppføre meg som en idiot hele tiden. Jeg vil ikke ende opp med masse innesperret aggresjon, det tror jeg er faren med å presentere seg selv der ute.

- Kankje det skader karrieren min at jeg sier dette, men i løpet av de siste årene har jeg forandret måten jeg presenterer meg selv på. Jeg vil ikke bli sett på som en endimensjonal person, jeg ville blitt gal hvis jeg skulle være maniac hver gang jeg gikk inn i et intervjurom. Av og til kommer jeg i det humøret og da er jeg vill, men det må hende naturlig, jeg vil ikke presse det fram. Det finnes ting som er viktigere.

Så det er ikke masse folk som kommer opp til deg på barer for å utfordre deg?
- Å, det er masse folk som kommer og ler meg opp i ansiktet og sier "seee, det er jo Carrey! Se på han!!"Men faktisk møter jeg veldig lite negativitet, kanskje negative folk holder seg unna meg fordi de er redde eller noe.

- Jeg er så heldig at jeg kan gå på gata, folk vinker til meg fra biler og sånn, men de spør meg ikke om for mye. Hvis de gjør det så sier jeg ifra og håper at de forstår. Men mesteparten av tiden er det bare kjærlighet. Folk som digger meg og skriker: "Man!!!You rule, dude...!" og det er jo bare kult.

- For en stund siden landet jeg på en flyplass på New Jersey, og da jeg kom ut av flyet sto alle som jobbet på flyplassen der og heiet på meg. Fordi de var spente på den nye filmen. Det var bare helt vanlige folk, folk som har en jobb og som vanligvis driter i deg. De ser jo kjendiser komme inn på flyplassen i privatflyene sine hele tiden og gir faen i det, derfor var det gøy. Jeg håper jeg ikke skuffer dem ved å være et helt menneske.

les mer

Stem på din Carrey-favorittfilm her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish