Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Freddie Prinze jr - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hvordan møttes du og Sarah?

Vi møttes da vi lagde "Jeg vet hva du gjorde sist sommer" og ble venner. Det er alt jeg kan si, fordi vi liker å holde det privat.

"Boys and Girls" handler om forhold og hvordan sex forandrer alt. Har du hatt en sånn opplevelse?

På videregående tror jeg alle ser den typen ting. Det ødelegger alt, fordi men en gang du har ligget med noen forandrer alt seg. Det blir rart, veldig rart. Du vet ikke hva du skal gjøre, hvordan du skal gjøre det eller hvorfor ting forandrer seg, men sex forandrer definivt på ting.


Når du blir eldre forandrer forhold seg. Vennskap blir enten ødelagt eller noe vakkert, det er en risiko. Jeg var heldig,. Det var fantastisk, men jeg har også sett den andre versjonen der to gode venner hadde sex og aldri ville se hverandre mer. De snakker ikke engang til hverandre.

Det er vanskelig å forestille seg Freddie Prince jr. dumpet. Har du noensinne blitt dumpet?

(ler) Ja, alltid. Jeg har slått opp med èn jente i mitt liv. Hver eneste gang etter det er jeg blitt dumpet. Jeg har en teori om det. Når du er ung vil ikke jenter ha snille gutter. De vil ha rasshøl som ikke behandler dem ordentlig. De forlater ham og finner meg.

Jeg er den snille gutten som gir dem blomster og elsker å prate, er følsom og gir dem selvtilliten tilbake. Deretter gjør de det samme mot meg som rasshølet i sin tid gjorde mot dem. Og så går de tilbake til ham. Du må være drittsekk for å finne deg en jente. Men når vi blir voksne, blir guttene rasshøl og jentene vil ha snille menn.

Alt er ødelagt igjen, fordi de snille guttene er rasshøl, jentene som ville ha rasshøl vil ha snille gutter, og guttene som var rasshøl går ikke ut med noen lenger.

Dette har du tenkt mye på?

Jeg har hatt 24 år å tenke på.

Du var aldri en nerd?

Nei, jeg var egentlig aldri noenting. Jeg gikk aldri på skolen. Jeg skulket mye, fordi jeg ikke passet inn. Nerdene likte meg ikke. I New Mexico er det noen ting som er sett på som kult og noen ting som ikke er det.

Jeg likte de tingene som ikke var kule. Jeg likte skuespill. Jeg likte å finne på ting. Jeg likte å fantasere og late som og ble oppringt av folk som mente jeg var på dop eller homo, så jeg likte ikke å gå på skolen så mye.

Kalte de deg disse tingene fordi faren din hadde vært i Hollywood?

Nei. Faren min var ikke der. Han døde da jeg var ti måneder gammel. Ungene må ha vært to år gamle og ha sett på Chico and the Man (serien der pappa Freddie Prince spilte), foreldrene hadde kanskje sett den, men de hadde ingen anelse om hvem faren min var. De trodde bare jeg var et merkelig barn. Jeg tenkte bare "hvorfor er jeg her?".

Har du noensinne vært forelsket i en bestevenninne?

Da jeg gikk på videregående ble jeg forelsket i en jente, men jeg fortalte henne det ikke, fordi jeg visste at hun ikke likte meg på den måten. Hun begynte å gå ut med en fyr som slo henne, så jeg banket ham, men istedet for å være sint på ham ble hun rasende på meg.


Hvor mange romantiske komedier skal du lage?

Jeg hadde lyst til å lage tre filmer for en spesifikk generasjon. Det har jeg sagt lenge. Dette var den siste, og jeg ville dekke noen få år av den generasjonens liv, på samme måte som John Hughes gjorde. Min generasjon hadde ikke noe liknende. Da jeg vokste opp syntes jeg Dødelig våpen var tøff, men jeg kunne ikke identifisere meg med Mel Gibson, Gary Busey eller Danny Glover.

Derfor ville jeg være sikker på at generasjon jeg lager filmer for, hadde noen spesielt for dem. Dette er den siste filmen, og den jeg er mest stolt av. "She´s All That" er den neste, og "Down To You" den jeg er minst stolt av.

les mer om Freddie Prinze jr.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish