Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Jason Biggs - en ekte "Loser" - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Mange skuespillere sier, når de blir berømte, at det ikke er de som forandrer seg, men folk rundt. Har du opplevd det?
Ja, faktisk er det noe sant i det. Folk som har kjent deg lenge er ett eksempel. Folk jeg gikk på skolen med kjenner meg som en vanlig fyr. Jeg drev med skuespill og hadde vært på skolen og greier, men dette er selvsagt på mye større skala. Nå er det kanskje vanskelig for dem å... Det er rett og slett vanskelig for folk rundt deg å tilpasse seg det som skjer. Jeg tror jeg forandrer meg også. Jeg bor i en ny by, og jeg opplever mye nytt, så det er klart jeg forandrer meg. Ikke til det verre, jeg tror ikke jeg er stort annerledes enn andre 22-åringer. Jeg er på et punkt i livet der jeg ellers ville vært ferdig med universitetet, og forandret meg på grunn av det. Folk rundt deg forandrer seg fordi de ikke vet hvordan de skal forholde seg til deg.


Skjer det at fettere og kusiner ringer deg opp igjen nå, etter ti år, og spør om et lån? Den typen ting?
Jada. Jeg har ikke fått spørsmål om lån ennå, men det er definitivt navn fra fortiden som har dukket opp igjen siste året.

Er det vanskelig å ha forhold nå som du er kjendis?
Ja, det er vanskelig å møte folk, fordi det er vanskelig å skille mellom de som liker deg, og de som bare er ute etter deg fordi du er skuespiller. Det høres dust ut, men det er mye sant i det. På den ene siden, avhengig av hva slags person du er, kan du elske det. Du har kanskje ikke noe problem med overfladiske mennesker, og ikke bry deg om å finne en hyggelig jente. Kanskje du bare liker å ha det moro og ligge rundt, noe som blir lettere for deg når du er med i filmer. Men samtidig holder du alltid øynene åpne for den ene spesielle jenta, den du vil ha et forhold til - det blir litt vanskeligere.

Har du et forhold om dagen?
Ja, det har jeg (smiler). Hun er ikke i bransjen og forholdet virker lovende. Jeg vil helst ikke snakke om henne.

Hva har overrasket deg mest der du er nå, i forhold til hvordan du trodde det ville bli?
Det er ikke så veldig overraskende. Jeg mener, det er vanskelig å forestille seg hvordan det ville bli. Det er vanskelig for meg å svare på det spørsmålet også, fordi jeg har sett mye av det på mindre skala. Jeg har vokst opp med skuespill - jeg fikk en hovedrolle i et TV-show og opplevde, ikke så lenge, riktignok, suksess og kjendisstatus på mindre skala og fikk en smak på hvordan det ville være på større skala. Defor visste jeg alltid hva slags potensial det hadde, dersom jeg klarte å bli berømt. Som nå, når jeg har suksess og ser at alt oppfyller seg. Det er rart.

Men du har det gøy?
Jada, jeg har det dritmoro. Det er helt topp. Alle ekstragreiene, som fester, premierer og sånt - Oscarfest her og rød løper der. Det er kult og moro og fortsatt rart. Jeg er fortsatt storøyd og ydmyk, og jeg håper ikke noe av det forandrer seg. Jeg håper jeg aldri blir vant til det.

Hvilke kjendiser har du møtt?
Oi, det er ikke så mye hvem, som det er hvor mange. Særlig her i LA. Du kan være på en fest eller liknende, snu deg rundt og se hauger av kjendiser. Wow. For tre år siden satt jeg i Jersey og håpet jeg en gnag kom til å være med på noe sånt. Og her er jeg.

Du har sagt du har et forhold. Nå som du blir bombardert av andre fristelser, hvordan takler du det?
Jeg holder på fokus. Jeg vet hva jeg har, og det jeg har er fantastisk. Jeg er heldig, og vil ikke gjøre noe som setter det på spill. Jeg er ung og har forhåpentligvis mye foran meg, og tanken på å ødelegge det jeg har nå er ikke fristende. Jeg vil ikke gjøre det.

Les merKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish