Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
James Marsden - X-Men
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
James Marsden står på kanten til å bli en internasjonal superstjerne med X-Men, som ble en av sommerens største kasasuksesser i USA. Nå har filmen kommet til Norge, så Propaganda tok en lang prat med mannen bak solbrillene... Av Jenny Holmes


James oppdaget skuespiller-talentet sitt etter at moren overtalte ham til å ta drama i 9. klasse på skolen. Det tok ikke lang tid før han spilte hovedrollen i flere High School-produksjoner. Gjennombruddet kom med serien "Disturbing Behaviour", men James har også spilt i andre serier. Bl.a. hadde han en gjesterolle i Party of Five, hangover-serien på søndager.


Propaganda møter Jamieboy på hotellrommet i New York, og selv om han ikke er kledd som en superstjerne kunne han godt vært avbildet i en Calvin Klein-katalog. Propagandas kvinnelige utsendte får et litt drømmende uttrykk i ansiktet, og enkelte mente at de kunne observere at hun siklet. Godt for henne at James gjemte "Blue Lagoon"-øynene sine under solbrillene i X-Men, hvis ikke hadde nok ikke den stakkars reporteren klart å sitte stille under premieren. Livet er hardt, intervjuet må gjøres.


Hvordan føles det å være i en ny superhelt-film?
- Det er egentlig veldig spennende. Fansen er enten opprørt over at det har blitt laget en film-versjon, eller så er de spente på resultatet. Jeg vet ikke om jeg hadde vært så tent på filmen hvis ikke Bryan Singer regisserte den, det var han som fikk meg til å ta rollen. Jeg håper filmen blir tatt godt imot, jeg er nemlig veldig stolt av den.

Var du fan av tegneserien X-Men?
- Nei. Det var ikke fordi jeg ikke likte den, jeg var bare aldri særlig interessert i tegneserier.

Det er masse oppmerksomhe rundt deg for tiden - hvordan føles det?
- Spennende. Jeg har holdt på med dette i nesten åtte år, og jeg ville ikke byttet med noen. Jeg har kommet opp sakte men sikkert, og det er veldig ok. Unge skuespillere i Hollywood i dag går ofte fort opp og fort ned igjen. Med en gang man er hot går altid veldig fort. Dette har vært et bra år for meg, så jeg er veldig fornøyd med at X-Men virkelig tok av.

Hva var den største utfordringen under innspillingen av X-Men?
- Det vanskeligste var at karakteren min er veldig seriøs, så han kan bli ganske monoton og stiv. Han er en tegneseriefigur, ikke sant. Man ser aldri øynene hans. Faktisk var det en scene som ble klippet ut av filmen der Famke og jeg er i sengen sammen, like før vi sovner.

- En av grunnene til at jeg liker denne filmen er at Bryan Singer klarte å lage en film med røtter i virkeligheten. Folk har kanskje superkrefter, men er allikevel veldig menneskelige. Det blir ikke som i Star Trek, der man aldri ser dem gå på badet eller sove. Uansett, jeg synes det var tøft å formidle følelser til publikum når jeg ikke kunne bruke øynene.

les mer her!

Stem på hvilken tegneserie-helt du helst vil se på film her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish