Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
James Marsden - X-Men del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Du har modellbakgrunn?
- Jeg tror det er en liten misforståelse angående min såkalte modellkarriere. Jeg jobbet litt som modell for Versace, men det var etter at jeg hadde gjort endel tv-serier.

Så du gikk ikke fra å være modell til å bli skuespiller?
- Nei. Men jeg var en fantastisk modell for en lokal klesbutikk i Oklahoma en gang. Du skulle ha sett de klærne...

Møtte du Stan Lee, skaperen av X-Men?
- Ja, han er 72 nå, men han oppfører seg som en 15-åring. Jeg snakket med ham om at jeg var usikker på hvorfor jeg fikk rollen. Jeg var redd at jeg var for ung eller for kort. Jeg ville så gjerne gjøre fansen førnøyd, men han roet meg ned.


Han sa at tegneserien har eksistert i 38 år, mens karakterene kanskje har blitt fire år eldre. Så det er relativt. Men det var virkelig flott å få sette seg ned med mannen bak historien og snakke. Han er en flott fyr med masse energi.

Et av temaene i filmen er å være en outsider. Kunne du kjenne deg igjen i det?
- Jeg var visst ganske nerd både på barne- og ungdomsskolen. Liten, tynn og rar. Jeg tror alle går gjennom en fase der man er rar, men mens man går gjennom det tror man at man er den eneste. Jeg hadde ingen venner. Jeg mener, jeg hadde ikke så mye til felles med noen, og jeg kom ikke fra en rik familie. Faktisk var vi ganske fattige. Mamma jobbet i skole-kafeteriaen og...

jeg vet at dette er et dumt eksempel, men alle de andre ungene hadde med seg penger til lunsj, mens jeg hadde et spesielt kort. Et sånt redusert familieinntekt-kort som jeg måtte dra istedenfor å betale. Alle visste selvfølgelig hva det var, og det var utrolig flaut. Mamma og pappa var nemlig separert...herregud, hør på meg da. Ha-ha... så mamma hadde ikke noe særlig penger. Derfor fikk jeg billigere lunsj enn alle andre. Jeg tenkte faktisk på å la være å spise lunsj, kanskje det var derfor jeg var så tynn.

Så hva var det først du kjøpte deg når pengene begynte å strømme inn?
- Dopapir! Neida... jeg tror jeg kjøpte en CD-spiller. Det kuleste var da jeg hadde nok penger til å kjøpe min egen bil, en Audi.

I denne filmen er du en ganske kul kar...
- Jeg tror Bryan bare ansetter kule folk, he-he. Neida, jeg bare tuller. Vi prøvde ikke å være kule. Bryan lagde en fet film der alle ser kule ut. Kostyme- og setdesignere kom opp med et kult konsept.

Den store debatten var om kostymene våre - mellom Bryan og fansen, Bryan og studio og fansen og studio. Hva vil fansen se? Noen ville at vi skulle gå rundt i tights...

Følte du deg presset av fansen?
- Nei, jeg tillot ikke mag selv å la det gå innpå meg. Man kan ikke gjøre alle fornøyd. Hver eneste person som er en fan tolker ting på sin egen måte.

De diskuterer seg i mellom allerede. Bryan lærte av andre filmer laget om tegneserier, hva som ble en suksess og hva som gikk rett vest. På den måten tenkte han ut en slags "oppskrift" på hvordan han kunne gjøre X-Men til en suksess.

På en måte er rollefigurene litt såpeopera?
-He-he. Men livet er jo en såpeopera. Det er så dramatisk. Og tegneserien er som en såpeopera. Den har eksistert i 38 år, og episode etter episode går karakteren igjennom forandringer, de dør og bli levende igjen - det er jo en såpe! Alle ligger med alle, alle mennene er i bar overkropp med svulmende muskler... Det må være menneskelige forhold som publikum kan forholde seg til, ellers vill det bare ha vært science fiction.

Og det er mulighet for en oppfølger?
- Helt riktig.

les mer her!

Stem på hvilken tegneserie-helt du helst vil se på film her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish