Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Big Ben Affleck!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Ben Affleck blir kongen av kinoene i år. Først ut er filmen Reindeer Games, sammen med baben Charlize Theron. Fyren er også med i Boiler Room og filmen Bounce, med eksdama Gwyneth Paltrow. Han sier det var en modningsopplevelse å forsette vennskapet med eksen ¿ og for tiden holder han på med innpillingen av gigantfilmen Pearl Harbor, som i følge sikre kilder kommer til å håve inn flere Oscars og enda mer penger. Propaganda tok seg en prat med Benny boy¿ Av Gry EriksenSå hva er alt dette oppstyret rundt rumpa di?

Si det. Jeg vet ikke. Det gir vel folk noe å snakke om. Jeg selger filmen med rumpa mi. Jepp. Kom og se meg, se filmen, se rumpa mi! Når man gjør litt nakenscener, må du forstå at dette ikke Europa der folk går rundt nakne hele tiden. Vi er veldig forsiktige her i USA. Vi dekker oss til.

Måtte du trene for rumpescenen?

Jeg gjør mange rumpeøvelser. Jeg gjør det. (alvorlig) Jeg gjør dem akkurat nå. Jeg må komme meg i form for hver film, alt etter hva som kreves. Derfor trente jeg og løftet vekter og greier allikevel, fordi jeg ville se ut som jeg hadde gjort pushups i leiligheten min i fem år. Det er en ting jeg har lagt merke til når jeg har vært rundt i fengsler for å gjøre research. Gutta trener alltid, og de er ganske svære. Jeg har faktisk noen vekter i huset jeg bruker, fordi jeg ble lei av å gå til treningssenteret. Og jeg gjør bare fire øvelser (demonstrerer) og jeg løper. Men når jeg løper er det folk som kjenner meg igjen. De tar bilder av meg, og ender opp med bilder av meg som løper (skjærer grimaser), lett desorientert og utkjørt.
Trener du selv om du ikke jobber, eller slapper du av?

Slapper greit av. Livet er for kort, du må nyte det noen ganger. Når jeg forbereder meg for filmer er det kyllingbryst og bakte poteter og løping og vekter. Når filmen er ferdig sitter jeg på sofaen og spiser pizza.

Kan du fortelle litt om din lekre motspiller Charlize Theron?

Charlize er faktisk uvanlig i denne bransjen - fordi hun er vakker og har talent. Vakker og utbesudlet. Åpen og snill. Og hun har sans for humor. Som jeg setter over alle de andre egenskapene egentlig. Det faktum at hun kan gjøre narr av seg selv og ikke er kroppsfiksert eller imagefiksert er forfriskende. Pluss det at hun ikke gjør divagreier som "hvis han har den replikken, vil jeg ha denne". Æææææææh. Det finnes ikke verre enn det.

Du har opplevd det før?

Det har jeg. Og jeg forstår det ikke. Det er hinsides.

Hun ser på deg som en storebror. Hvorfor det?

Jeg tror det var fordi hun hadde kjæreste da vi møttes. Det var ikke noe seksuelt, hvis du skjønner hva jeg mener. Hun er bare søt. Hun hadde kjæreste. Av en eller annen grunn hadde vi ikke den seksuelle kjemien i virkeligheten, og det gjorde det letter å være rundt henne. Det var en bra måte å jobbe på, egentlig. Jeg var singel, men vi kom veldig bra overens og begynte å erte hverandre. Jeg pleide å erte henne for Sør-Afrika - jeg snakket falsk Afrikaans til henne og pratet om hvordan hun pleide å melke kyr på familiens gård i Sør-Afrika.

Klikk her for del to av intervjuet!Kommentarer fra brukere

ida 04/12/2002 - 15:43

hva er alt det pisset om at alle europeere går rundt nakne hele tiden?! og at vi lissom aldri shaver armhulene eller beina eller noe?? hvor har folk fått det fra lissom? og at amerikanerne skal være så forsiktige? se på hora britney spears og pamela anderson! er det ofte vi ser folk her hjemme som går kledd sånn? ikke jeg ihvertfall...

rikke 08/04/2002 - 19:23

ben affleck ruler.
han er fin

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish