Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Elisabeth Shue- Hollow Man
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I en alder av 37 har Elisabeth Shue landet sin største rolle hittil i filmen Hollow Man, der hun har hovedrollen - motspiller Kevin Bacon er usynlig mesteparten av tiden. De to spiller forskere som oppdager hvordan man gjør usynlige knep og triks, men Bacon bruker kunnskapen til egen vinning.


Etter ¿Helgenen¿ kan ¿Hollow Man¿ hjelpe Shues actionkarriere litt lenger. Hun virker yngre enn sine år og er i tillegg atletisk, i motsetning til sine skinnmagre kolleger i Hollywood. Så kommer hun også fra en atletisk familie, med tre brødre som drev aktivt med sport.

Til tross for at hun akkurat er ferdig på college, har ikke Shue noe ønske om å slutte å lage filmer. Det ligger ikke til familien. Hun giftet seg med regissøren David Guggenheim i 1994, og har en sønn sammen, Miles, som snart blir tre.

Jeg hørte du ble skadet stygt under filmen?

De måtte avbryte innspillingen en stund, og jeg trodde de kom til å erstatte meg med noen andre. Heldigvis besluttet de seg for å beholde meg og vente på at jeg skulle bli bra. Jeg har en skulder ute av ledd, flere forstuede kroppsdeler og en halvt avrevet akillessene. Akillesen er i orden, men når du får skuderen ut av ledd forblir den sånn.


Da har du større skuldre...?

Ja, legene får den ikke tilbake i ledd. Det er merkelig.

Er det verdt det når du blir så stygt skadet under en filminnspilling?

Definitivt. Jeg vokste opp med tre brødre, så jeg var nødt til å tåle litt. Alle skader var merker som skulle bæres med stolthet - så jeg hadde ikke noe imot denne skaden. Hadde klart meg uten akillesen - den gjorde intenst vondt. Men jeg hadde det moro med alle stuntene, og jeg vil gjerne ha flere actionroller.

Hvem er din actionhelt?

Sigourney Weaver. Alt det kule hun gjorde i Alien-filmene, det vil jeg også gjøre.

Hvis det var mulig å være usynlig i tre dager, som i filmen, hadde vel de fleste menn brukt de dagene i kvinnegarderober. Hva ville du som kvinne gjort med tiden din?

Kvinner er akkurat like opptatt av sex som menn. En vanlig fantasi tror jeg er å late som du har sex med noen som er usynlige. Jeg vet jeg hadde hengt i herredusjen hvis jeg var usynlig, men jeg hadde ikke villet at noen gjorde det mot meg, så da hadde jeg vel ikke gjort det allikevel.

Det er et moralsk dilemma det der, hva du bør og hva du kan gjøre...

Ja, jeg hadde vel prøvd meg fram, og sett hva jeg kunne sluppet unna med for min egen samvittighet - jeg tror den hadde tatt over - jeg lurer på om usynlighet i seg selv hadde lokket folk til å bli onde. Kevin Bacons rollefigur var allerede litt småond, og følelsen av makt dyttet ham litt, men jeg tror folk flest har sterk samvittighet.

Er det noen du ville tatt hevn på, skremme livet av?

Jeg klarer vel å tenke meg en eller to - men jeg tror heller det kunne vært mange positive ting du kunne gjøre.

Hva ville du gjort først dersom du var usynlig?

Lurt meg inn på konserter, kommet meg opp på scenen og danset litt rundt for å oppleve hvordan det var å være rockestjerne. Jeg liker Bruce Springsteen, så jeg tror jeg ville invadert hans scene først! Jeg tror det hadde vært mer moro å gå på scenen for å se - det er mange konserter man ikke kan få billetter til- og bare gå på scenen for å se. Jeg ville også dratt på amerikanske fotballkamper.

Du liker amerikansk fotball?

Ja, både amerikansk og den vanlige. Hele familien min spiller europeisk fotball - broren min, faren min og jeg. Jeg spilte da jeg var liten, før det fantes noe organisert jentelag. Jeg driver fortsatt med idrett - jeg turner og er med på alle typer sport. Det er bare vanskelig å finne et lag nå som jeg begynner å bli gammel.

Les merKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish