Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Carmen Electra - skremmende deilig...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Carmen Electra er kanskje mest kjent for å spille en av de smarte damene i Baywatch, men nå kommer hun for fullt i grøsserparodien "Scary Movie". Propaganda har tatt en prat om ditt, datt og eksen Dennis Rodman...


Husker du den første filmen du ble virkelig skremt av?
-Ja, det var Exorsisten. Jeg husker at jeg satt foran TV`en med mamma helt krøllet sammen. Da filmen var over turte jeg ikke sove alene, jeg måtte sove i mammas seng fordi jeg var så vettskremt. Jeg klarer fremdeles ikke se den filmen.

Hvis jeg er hjemme og de viser den på TV må jeg skifte kanal med en gang. Jeg er så redd for den Satangreia. Det skremmer meg mye mer enn en fyr som prøver å komme seg inn i huset. Ham kan du iallfall komme deg unna, men det går ikke engang an å komme seg ut av en spøkelseshus.


Når du ser en skrekkfilm, hvordan påvirker den deg?
-Da jeg var yngre fikk jeg alltid mareritt, men jeg tror det verste var at jeg ikke turte å sove på rommet mitt. Jeg prøvde, hadde lyset på og forsøkte å sovne, men det gikk ikke. Så jeg måtte spørre mamma om jeg kunne sove hos henne. Hun ble sikkert irritert, men hun var kul og lot meg sove der.


Hvordan takler du tabloidpressens stadige innblanding i privatlivet ditt?
-Til å begynne med var det veldig tøft. Jeg kommer fra Cincinnati i Ohio, bare en vanlig jente som hadde en drøm om å dra til Los Angeles, få meg en karriere og bli istand til å forsørge familien min. Selvom man har en sånn drøm er man ikke egentlig klar for det som følger. Det er en del av det å være berømt, noe man må venne seg til.

Jeg vet ikke om du visste det, men i et år hadde jeg det veldig vanskelig fordi mamma døde av kreft. Dennis Rodman var en venn av meg og stilte virkelig opp for meg i den tøffe tiden. Vi ble forelsket, jeg hadde alltid en spesiell tilknytning til ham på grunn av at han var der for meg da jeg trengte det. Jeg visste at Dennis var en kontroversiell person, en "bad guy", men jeg satset på ham likevel. Jeg fulgte hjertet mitt og ble sugd inn i en virvelvind av tabloidpresse og drama.

For meg var det helt nytt. Jeg mener, jeg hadde jo jobbet i Baywatch og MTV og sett små ting i tabloidene om meg selv, men det var aldri noe stort. Det var vanskelig, noen ganger følte jeg meg såret, det som sto om meg var ikke sant. Så så jeg på Oprah, og hun sa"In order to heal, you have to feel". Da innså jeg at jeg ikke hadde følt tapet av moen min, jeg hadde satt opp en vegg og blitt helt kald, det var det letteste.

Jeg hadde folk rundt meg hele tiden, og Dennis var en distraksjon fordi han var morsom og spennende. Jeg var nødt til å bli kvitt alle og være alene en stund, gå tilbake og føle smerten det var å miste mamma. Det var det første trinnet til å ble bra og innse at jeg var berømt, folk kom til å snakke om meg, men når alt kom til alt ville jeg heller bli sett enn oversett. Jeg har ikke vært i tabloidene i det siste, så kanskje jeg må finne på noe litt kontroversielt...

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish