Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Carmen Electra del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Du spiller en highschoolelev i denne filmen. Er du redd for at du er litt for gammel?
-Jeg vet ikke. Det er interessant, for når jeg ikke har på meg sminke og bare dasser rundt i caps og joggebukse sier folk at jeg ser ut som om jeg er 21. Men når man er med i Baywatch og Playboy og sånn så sminker de deg fra ni om morgenen, setter på deg falske øyevipper og får deg til å gå i de kostymene...da ser man jo eldre ut.

Se på Britney Spears. Hun er bare 18,men når hun er dresset opp ser hun mye eldre ut. Dessuten har det å gjøre med hvordan man tar vare på selv, hvis man ikke gjør det kommer man ikke til å spille unge roller veldig lenge. Man kan ikke feste hele tiden, la være å sove og ikke drikke vann. Jeg prøver så godt jeg kan å holde meg unna det, så forhåpentligvis har jeg en fremtid som skuespiller...Synes du amerikanske kvinner bruker for mye sminke?
-Jeg bruker iallfall for mye. Sminkøren min sier alltid at jeg må tone det ned. Det er kult med å spille skuespill, at noen ganger er man tvunget til å ikke bruke sminke. I denne filmen skal jeg være "nabojenta", og da bruker jeg ikke den type sminke som jeg vanligvis går med.

Var du sammen med moren din mot slutten?
-Hun hadde svulst på hjernen, noe som førte til at hun mistet hukommelsen. Mot slutten kunne hun ikke kommunisere noe særlig eller bevege seg så mye, og det var så forferdelig å se henne sånn. Fordi hun hadde vært så sterk, en skikkelig fighter. Hun hadde hatt et hardt liv, men hun var alltid der for meg, alltid min beste venn. Å se henne lide er en av de verste tingene jeg noensinne har opplevd.

Jeg har veldig dårlig samvittighet fordi jeg ikke stilte opp nok, det er noe jeg bærern med meg. Nå nylig har jeg begynt å lære å kvitte meg med den skyldfølelsen. Jeg husker at da hun var helt på slutten ringte familien min meg å sa at jeg måtte komme. Jeg holdt på å spille inn en film, men jeg tok meg fri å dro hjem til Cincinnati.

Mamma kunne ikke svelge lengre, hun kunne ikke svelge pillene sine. Jeg satt der og så på henne, og jeg tenkte at hun ville dø, hun led forferdelig. Jeg gikk bort til henne der hun lå i sengen, og jeg sa til henne: Det er greit, mamma. Jeg forstår hvorfor du ikke vil spise eller ta medisinene dine. Jeg har det bra, jeg kommer til å bli ok. Men det var den første gangen jeg slapp løs litt, og hun døde to dager senere.

Gikk du til psykolog for å komme gjennom det?
-Vet du hva? Jeg gjorde ikke det, men jeg skulle ønske at jeg hadde gått og snakket med noen, fordi jeg ikke klarte å takle det. Jeg gråt ikke engang. For meg var hun fremdeles der, inni meg tenkte jeg at hun var i Cincinnati, så jeg gjorde ferdig filmen og festet med Dennis mens jeg ignorerte hva som egentlig hadde skjedd.

Det var denne julen at jeg sa nok er nok, kuttet kontakten med alle venner og var hjemme alene sammen med et bilde av moren min. Jeg gråt hver dag og hver dag følte jeg meg litt bedre. Jeg gjorde det på egen hånd, uten å gå til psykolog. Det var noe jeg måtte gjøre, og jeg fant styrken til å gjøre det. Jeg er ikke helt kommet over det enda, men jeg har det mye bedre.
les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish