Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Jennifer Lopez - litt kjedelig, veldig opptatt og uhyre sexy
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Latinochica, sexsymbol og halve verdens favorittkaramell. Jennifer Lopez er dronningen av sexy om man skal tro de aller fleste menn. Nå spiller hun hovedrollen i Hollywood-filmen "The Cell".Av Monica Agorelius
Filmen har endel sterke scener, da den handler om å gå inn i hodet til en massemorder. Men Jennifer lot seg ikke skremme så lett.
- Da jeg så den ferdige filmen syntes jeg ikke at den var like jævlig som "U-turn". Selvfølgelig er det en del sterke bilder i filmen, og det er kanskje ikke en film unge jenter burde se... Jeg vet at jeg har masse unge jentefans, men de får helle vente på neste film, Wedding Planner. Den passer nok bedre, forteller Jennifer til Propaganda.

- Da jeg leste manuset syntes jeg det lignet litt på Nattsvermeren, og jeg så at det hadde rom for masse artistisk frihet. I det hele tatt virket det som en interessant greie. Pluss at kvinnerollen var veldig spennende, jeg trengte inn i den på en måte som ga meg lyst til å spille henne. Hun er sterk, men med en myk side, forklarer hun.
Den katolske kirken ble ikke akkurat kjempefornøyd da Jennifer på slutten av filmen kommer ut i noe som ligner et jomfru Maria-kostyme. Men Jennifer tar det hele med stor ro.
- Det var jo ikke ment som en Madonnafigur, kostymet var faktisk basert på en brasiliansk havgudinne. Det er ingen kors eller noe, det har ingenting å gjøre med religion. Jeg prøvde ikke å se ut som Jomfru Maria!!

Latinostempelet
Jennifer Lopez poppet opp av ingenting for noen år siden og vokste til å bli en av de største amerikanske superstjernene. Gjennombruddet kom med filmen "Out of Sight" der hun spilte mot George Clooney. Særlig appell har hun nok blant USAs økende latinobefolkning i og med at hun er en av de første spansktalende som tar av også i den vestlige verden. Bakgrunnen er 100% Pueroricansk, selv om hun er født i USA. Selv er Jennifer imidlertid ikke særlig begeistret for latinostempelet.
- Jeg ble gruppert inn i den latinogreia fordi det var tre av oss som ga ut plate nesten samtidig - Ricky Martin, Enrique Iglesias og jeg. Jeg er latinamerikaner, og ja, jeg har gitt ut et engelsk popalbum fordi jeg har vokst opp her. Folk setter musikken i forbindelse med kulturen og det synes jeg er urettferdig. Det er ingen som sier: Å, den og den artisten er fra Texas, la oss putte musikken deres i samme bås, forteller hun, og tar selvsagt feil. Vi kaller det stort sett country.
Les videre her


Les også
- Ja Rule - Pain Is Love


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish