Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Vinnie Jones del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Overser pappa
¿Snatch¿ handler om diamantsmugling, gambling og boksing, og det er i korte trekk snakk om at en hel del mennesker skylder penger som er tapt på veddemål, det er en bokser som nekter å være med på fiksede kamper (Brad Pitt) og det er en mann som blir satt på oppdraget å spore opp en kar som skylder masse penger (Vinnie Jones). Ikke ulikt ¿Lock, stock¿¿ med andre ord.

- Fordi Guy Ritchie har regissert den og fordi jeg, Jason Stratham og Jason Fleming er med, tror alle at det er en ¿nummer to¿-film. Men det er det ikke. Det er bare en ny film, forteller Vinnie så overbevisende at vi bare har å tro ham.
Hans forsøk på å imponere sine barn er ikke alltid like vellykket. En liten jævel på ni og en på tretten gjør sitt beste for å overse pappa. ¿ Jeg viser dem blader med bilde av meg på forsiden, og de kommer med klisjéer som ¿Get real¿. De er ikke interessert i det hele tatt, de er ikke det i den alderen.
Har barna dine noensinne fått trøbbel fordi du er berømt?
- Jada, men nå går de på privatskoler. Det må man. Sønnen min går der sønnen til Tom Cruise gikk. Det er så mange kjendisbarn der at det ikke er noen stor greie. På en vanlig skole ble det for mye for dem, så vi måtte ta dem ut.
Vinnies sønn er tydeligvis ikke skapt for å følge i pappas fot(ball)spor. ¿ Han har det bare ikke, uttaler Vinnie. ¿ Han tar skuespillertimer i stedet, og jeg er egentlig fornøyd med at han heller vil det enn fotball, jeg tror det blir vanskelig å bli like god som faren¿
Og Vinnies favorittdel av filmproduksjonen?
- Jeg husker da jeg gikk på premieren på Lock, Stock i London. Det var overveldende, jeg gikk inn og Dustin Hoffmann sto der. Han hadde allerede sett filmen, så han kom over til meg og holdt armen min opp for pressen. Jeg så meg rundt og faren min sto der bak meg og gråt. Jeg tror det er det som får folk til å ville lage filmer - premierene.
Premierene er det blitt mange av på kort tid. Etter avslutningen av fotballkarrieren i QPR nylig er det blitt tre store filmer, og Jones er spådd en lysende karriere i Hollywood. Propagandaredaksjonen hadde sårt trengt et ikon i helgens superheltfilm-maraton, kanskje blir Vinnie å se i Batman 5¿?

Fakta om Vinnie JonesKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish