Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Vinnie Jones del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Idealkvinnen
Om å spille mot Angelina Jolie sier Vinnie at hun rett og slett er idealkvinnen. Han er imidlertid lettet over at han ikke har trengt å være for intim med verken henne eller noen annen kvinne på film enda, selv om han ser at det nok kommer til å bli stilt krav om slikt etter hvert.
- Jeg er ikke nervøs for sexscener. Det er jo noe man må gjennom etter hvert. Men det kuleste av alt ville være å jobbe med Robert De Niro, sier han.

Da er det kanskje litt verre med drømmerollen, den er nemlig noe a la Mel Gibson i Braveheart. Vinnie Jones har nemlig egentlig et ønske om å være helt. Det kunne man se allerede da han var fotballspiller. Mannen skjønte nemlig tidlig at han aldri ville bli en tekniker, og da måtte det gjøres på andre områder. At det skulle bli som råtass var vel naturlig ut i fra at mannen er bygd som et lite hus, tett og stor, men han mener oppriktig at det også fra et slikt utgangspunkt gikk an å bli helten. Han er flere ganger blitt sitert på at det var han som gjorde at Wimbledon vant cupfinalen i 1987 etter at Jones tidlig i kampen hadde satt seg i respekt hos motstanderen ved hjelp av taklinger de fleste ville kategorisert som straffbare handlinger.

Humor i rollen
- Det var fotballspiller jeg ville bli som liten, det var ingenting annet jeg ville gjøre. Jeg ville ikke en gang gå på skolen. Det er litt rart å tenke på. I dag blir det lite fotball. Jeg spilte en kvalifiseringskamp for en venn av meg og det gjorde vondt i tre dager etterpå, ler han på sitt lett anstrengte, likevel fullstendig åpenhjertige, vis. Han savner ikke fotballen lenger, mest fordi han liker så godt det han driver med nå. Han føler at han har havnet i en helt annen verden rett og slett. Selv om likhetene også er tilstedeværende;
- Man må jo som skuespiller forberede seg på samme måte som i fotball. Og når man går på settet må det du gjør være riktig fordi man jobber sammen med andre skuespillere. Så det er jo teamwork, forklarer han, og blir langt mer uklar når han skal forklare hvordan han forbereder seg til en rolle. Det aner han nemlig ikke.
- Da jeg så manuset til ¿Snatch¿ visste jeg at det kom til å bli vanskelig. Hvordan spiller man skuespill? Hvordan er man der? Så jeg prøvde å se inn i karakteren, inn i manuset og dessuten studerte jeg Hannibal Lecter. En rar fyr som ville ha bitt av deg hodet mens han hadde ledd. Jeg ville ha humor i rollen min, så når jeg holder talen på slutten av filmen viser karakteren min at han er veldig smart, og at han har en utdannelse.Les siste delKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish