Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Vinnie Jones - en skuespiller med baller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi har sett Vinnie Jones som tøff pengeinnkrever i ¿Lock, stock and two smoking barrels¿, vi har sett ham som biltjuv i ¿Gone in 20 seconds¿ og vi har sett ham med ballene til Paul Gascoigne i høyrehanda. Nå er han aktuell i Snatch, i stort sett den samme rollen som i de tre nevnte.


Av Monika AgoreliusVinnie Jones er kjent som kanskje den tøffeste fotballspilleren i England på 80- og 90-tallet. Hans karriere i Wimbledon mer enn noe annet røde kort, og han innehar en rekke tvilsomme rekorder, blant annet er han den som har fått gult kort kjappest i en britisk cupfinale (i 1988 mot Liverpool). Han sa da om episoden at han satte seg i respekt, og dermed vant de til slutt. Av banen ble han etter hvert kjent for å ha banket en nabo etter noe bråk om hundene hans, og sist nå truet han med å kaste alle nordmennene på Wimbledon på havet etter at laget var i ferd med å rykke ned tidligere i år. Men det er skuespiller han aller helst vil bli, og det er da også det han er i ferd med å bli

Nå er han klar som Bullet Tooth Tony i en ny film av Guy Ritchie, mannen back ¿Lock, stock¿¿, nemlig ¿Snatch¿. Her spiller Jones mot blant annet Brad Pitt, og ikke uventet er det nok en ¿jeg tar ikke dritt fra noen¿-rolle han er å finne i. Det er ikke tvil om at dette er en karakter mannen greier å spille bedre enn de aller fleste i og med at mannen sannsynligvis svært sjelden tar dritt fra noen, og han har mang en gang innrømmet at omgangskretsen hans er full av den typer mennesker han portretterer. Men det er ikke bare morsomt.

Respektløs
- Det er faktisk et problem for meg at folk forsøker å yppe meg til å sloss. Jeg spiller tøff fyr på film, og dermed tror man at det er sånn jeg er, sier han oppriktig, og det er vanskelig å ikke føle med ham selv om man har sett hvor totalt respektløs han oppfører seg på for eksempel fotballbanen. Mannen er jo tøff.
- Jeg har skikkelig kort lunte, og når man driver med en sport som fotball er man vant til å kjøre på adrenalinet. Det er egentlig det samme som når man lager film. Man står der foran kamera og hjertet pumper, forklarer han.

En baby
Nerver til tross, Vinnie Jones får det til å se veldig enkelt ut. I ¿Lock, stock and two smoking barrels¿ er det vanskelig å tro annet enn at mannen er en fordømt pengeinnkrever. Og i scenen fra ¿Gone in 60 seconds¿ hvor en bil eksploderer idet han kommer for å hjelpe ¿vår mann¿ Nicolas Cage, så stjeler han jo faktisk hele filmen.
- Jeg er bare en baby i den store filmverdenen. Jeg vil gjerne ha noen filmer på rompa og så begynne å gjøre andre ting. Som skuespiller må man ha en bakgrunn for å få roller, sier han ydmykt.
Og han er i ferd med å skaffe seg den nødvendige bakgrunnen. Han har spilt med nevnte Cage og Pitt, og han har hatt selveste Angelina Jolie som motspiller. I tillegg omgås han regissør Guy Ritchie og den mer berømte kjæresten hans Madonna.
- Madonna er kul. Du vet, egentlig veldig normal. Jeg er ganske mye sammen med dem. Jeg sa til Guy ¿pass på at jeg er en av gudfedrene til barnet så jeg kan passe på ham!¿.Les andre delKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish