Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Tom Green vs. Tom Green
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
- av Laura Cross, oversatt med litt frie tøyler av Live Kjølstad.


Tom Green spiller i den nye crazy tenåringsfilmen, "Road Trip".


Å være utro er når du er i et seriøst forhold og har sex med en annen person....Du er ikke utro hvis den andre personen bor veldig langt unna, eller hvis du er for full til å huske det. Men du er definitivt utro hvis du tar det opp på video og noen tilfeldigvis sender videokassetten i posten til dama di.





Dette er tilfellet med Josh som derfor drar med seg to av sine collegekamerater, og den ikke-fullt-så-ivrig-på-å-være-med-sjåføren av bilen, på en halsbrekkende biltur fra Ithaca, New York til Austin, Texas (sjekk kartet hvis du lurer på hvor langt det er). Han er hypp på å redde forholdet sitt.
Green (Barry i filmen) er stjernen i MTV¿s populære komiserie ¿The Tom Green Show¿, som startet i januar 1999. Han har akkurat gjort ferdig en plate som ble sluppet på Virgin nå i høst, og han har også en rolle i filmversjonen av ¿Charlie¿s Angels¿ sammen med bl.a. Drew Barrymore.
Green begynte som standup-komiker i Canada, som han er fra, der ga han også ut en rapskive som het ¿Organized Rhyme¿. To musikkvideoer ble produsert fra denne skiva, en av dem vant en pris i Canada.

Etter det utviklet og ledet Green det mest populære radioprogrammet på universitetet i Ottawa, ¿The Midnight Caller¿. Etter å ha avsluttet studiene satte han i gang med sitt eget talkshow på lokalTV-en i Ottawa, noe som ble en suksess etter kun fire episoder. Etter tre år ble talkshowet flytta til den landsdekkende kanalen The Comedy Network hvor Green snart fikk en hærskare av fans før han ble en velkjent figur på MTV.

Hvor mange dager jobbet du på det her?

Hvor mange dager jeg jobbet på ¿Road Trip¿? Siden alle scenene mine faktisk bare er tatt opp på to steder, den ene reiseguide-greia og den andre hvor jeg prøver å mate den slangen med en mus, så var de i stand til å skyte hele saken på rimelig kort tid. Jeg tror jeg jobbet kanskje ti dager, tolv dager, noe sånt.

Hvor spennende var for deg å gjøre dette?

Det var virkelig spennende å se filmen, og å se hvor morsom filmen er. Jeg synes det er en veldig morsom film, og det er kult. Jeg flytta til Los Angeles for åtte måneder siden, og jeg har alltid likt byen fordi de har sånne store reklametavler over alt, og det er litt morsomt å se svære reklametavler med bilde av meg på og greier. Det er ganske sprøtt. De henger opp en haug med reklame og alt mulig for filmen. Yeah, de lager mye mer oppstyr rundt en film enn med TV. Det er veldig forskjellig fra TV på en måte, nettopp fordi folk gjør mer ut av det, jeg vet ikke. Skjermen er jo større også.

Skal du jobbe mer med film?

Jeg jobber med saken. Nå skriver jeg på en film sammen med en venn fra Montreal, Derek Harvey, han har lenge vært med å skrive manus til tv-showet mitt sammen med meg. Vi bruker samme måte å jobbe på som når vi jobber med showet, vi bare bruker et annet medium. Bare en større overflate egentlig. Jeg har alltid sagt at du får plass til flere vitser på et kinolerret, fordi det er større, noe som et kult. Du har muligheten til å plassere en ekstra vits på den ene siden av lerretet som du ikke ville hatt plass til på tv-skjermen, noe som er interessant.

Kan du være seriøs?
(De lagde tv-show om testikkelkreft)

Greia er at jeg hadde kreft, det var ganske vilt, og vi lagde et show om det. ¿Cancer Special¿ kalte vi det. Generelt går showet ut på at du ser meg få fjernet svulstene, noe som er ganske spennende. Faktisk så kutter de opp kroppen min, drar den fra hverandre med klyper, de har sånne spesialklyper som gjør sånn her, og så tar de innvollene ut av kroppen. Ser du det arret her? De tar innvollene ut og plasserer dem på nakken din så lenge. Ikke noe annet sted å putte dem, så de lar dem ligge der, på nakken din. Så skjærer de ut svulstenene og putter innvollene inn igjen. Det er en ganske bisarr dokumentar vi har laget. Noen folk trodde ikke jeg virkelig var syk, men det er sant. Vi lagde ikke et seriøst show selvom det er en seriøs sak, og jeg tror folk har noe å lære av å se det. Du burde se det, det er interessant og ekkelt på samme tid.

Hva ønsket du å oppnå?

Først var jeg så stressa over det, jeg var deprimert, redd og takla ikke situasjonen og ville ikke at noen skulle få vite om det. Så slo det meg mens jeg satt sammen med noen venner og gråt eller noe, at det her er jo helt vilt. Jeg mener, på et show vi hadde så tok vi med oss Monica Lewinsky til Ottawa, og da sa jeg ¿Dette er det villeste showet vi noen gang har laget, hvordan skal vi kunne toppe Monica Lewinsky spesialen?¿ Og så en uke senere kommer Gud og sier ¿Gjett hva? Jeg gir deg kreft i nøttene som kan kureres¿. Dermed ga han meg total kreativ frihet til å snakke om ballene mine på tv. Så, du vet, vi tenkte at dette er en mulighet vi ikke kan la gå fra oss, det var en bra distraksjon for meg, for jeg var redd, og det gjorde også at jeg kunne skifte fokus fra å bekymre meg for å dø til å tenke på hvordan vi kunne gjøre det her morsomt og sånn. Samtidig, dette er en type kreft, testikkelkreft, hello, som bare angriper menn mellom seksten og trettifem. Hvis du er en ung fyr og går rundt med en hoven balle og du er for sjenert til å gå til legen, og du går rundt i halvannet år uten å gå til lege, så sprer det seg og sprer seg. Unge mennesker tenker ikke at de kan få kreft, de bare tenker herregud, den er hoven, det går bort. Så forhåpentligvis får vi i hvert fall noen til å sjekke dette tidligere.

Les mer!



Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish