Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Tom Green vs. Tom Green del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hvor redd var du for hva som kunne skje?

Det har vært noe jævlige måneder, hvis du skjønner hva jeg mener? Så tar man på en måte noen skritt tilbake og tenker fy faen, det kunne vært mye verre. Det er den type kreft som er lettest å helbrede, det har en friskmelding prosent på 98%. Men det får deg til å tenke litt, du tar noe skritt bakover og prøver å slappe av, ha det gøy i hverdagen, ikke tenke på hva du gjør om ti år. Jeg stressa mye med sånt før.

Fikk sykdommen deg til å bli mindre ambisiøs?

Det sies at det forandrer livet ditt når du blir syk på den måten. Det har nok gjort meg, ikke mindre ambisiøs, men litt mindre stressa over ting, og det er bra. Jeg pleide å bli så stressa over ting sånn at hvis jeg hadde stilt opp på et slikt intervju som det her, hadde jeg sannsynligvis vært mindre morsom enn jeg er nå. Jeg sier ikke at jeg er morsom nå, men jeg hadde kanskje vært mer kjedelig. Det er som, vi lager denne filmen nå, "Road Trip", en film jeg er med i skal på kino, jeg vet ikke, det er stort for meg, det er en film og folk skal se den, og jeg vet ikke, det er skumle saker. Når du er med på en film skal folk gå å se den, og de skal bestemme om de synes du er morsom eller ikke.


Er du morsommere når du jobber?

Jeg tror det, ja. I hvert fall når vi filmer, da tenker du mer på morsomme ting og sånt tror jeg. Når vi filma ¿Road Trip¿ puttet jeg en mus i munnen. Jeg sier ikke at jeg ikke putter dyr i munnen når jeg ikke filmer. Jeg gjør det. Jeg er helt avslappet med å fortelle at på fritiden min kan jeg putte en mus i munnen. På fritiden min kan jeg drikke melk fra jurene på ei ku. Akkurat som jeg gjør på tv. Det er en del av min personlighet. I filmen legger musa muselort i munnen min, jeg skammer meg ikke over å si at jeg har hatt bæsj i munnen min før. Det er det som gjør det gøy å dokumentere det, folk skjønner antagelig ikke at dette er noe som er normalt, å ha bæsj eller dyr i munnen din. Nå vet jeg faen ikke hva jeg snakker om.

Har du noen gang fått juling på grunn av noe du har gjort på tv-showet ditt?

Folk har slått meg noen ganger, men det er ikke noe vi aktivt oppsøker. Vi prøver ikke å bli slått. Når vi sier vi, referer jeg til alle de som lager showet, vi prøver ikke å få meg slått. Men jeg har blitt slått noen ganger. Etterhvert lærer du deg til å merke når du holder på å bli fysisk skadet, og du lærer deg når du skal løpe. Jeg har laget dette showet i syv år, og når noen kommer etter deg med en hammer vet du at du skal løpe. Trikset er å ikke løpe så fort at du ikke får med han som jakter på deg med en hammer. Du vil ha ham løpende etter deg med en hammer, men du vill ikke akkurat at han skal ta deg igjen og treffe deg med hammeren. Det er en veldig tynn linje, det er vanskelig type komedie.

Er det vanskelig å være så slem mot folk?

Jeg tror ikke vi noen gang har vært slemme, for å være helt ærlig, og jeg tror det er grunnen til at det er morsomt. Eller kan være morsomt, hvorfor noen mennesker synes det er morsomt. Med en gang du krysser over grensa og blir ondsinnet, det er da det går over til noe det ikke er meningen det skal være. Jeg puttet en mus i munnen under innspillingen av ¿Road Trip¿, og musa koste seg faktisk. Den kravla inn dit på egen hånd flere ganger, vi måtte faktisk ta noen scener på nytt. På et tidspunkt hvor jeg satt og snakket med musen, jeg sa ¿Hallo lille mus¿, så strakk den frem den lille labben sin, tok tak i leppa mi og dro den lille kroppen sin inn i munnen min fordi den digget å være der og det var så spennende for den. Den hadde aldri hatt en så spennende dag før, den hadde sittet inni buret sitt de siste tre dagene og løpt rundt i et hjul. Så fikk den faktisk muligheten til å gå inn i en munn. Men hvis jeg nå hadde bitt av den hodet, sånn som Ozzy Osborne kanskje hadde gjort, det hadde ikke vært morsomt. Det hadde vært slemt. Jeg bet ikke hodet av den. Der går grensa. Du kiler magen til musa med tunga di, det er gøy for musa. Og da har alle det gøy. Musa har det gøy, de som ser på har det gøy, jeg har det gøy, alle har det gøy. Gøy, gøyalt.

Har du tenkt å utvikle filmkarrieren din med forskjellige type roller?

Jeg bare, nei, ikke egentlig. Jeg bare gjør hva jeg gjør, hva det nå er jeg gjør. Jeg prøver ikke akkurat å vokse og utvikle meg som skuespiller. Det er ikke mitt mål å gjøre det. Vi bare har disse greiene vi gjør som er morsomme. Når jeg sier vi, mener jeg meg og vennene mine som skriver de tingene jeg gjør. Vi kommer antagelig til å bare fortsette med det tullet.

Hvordan ble muse scenen til?

Musa skulle slikkes et eller annet sted i filmen (høres dårlig ut på norsk, jeg vet ¿oversetteren). Jeg kjente regissøren Todd Philips fra noe vi hadde gjort før. Vi lagde noe reklame sammen, de Pepsi reklamefilmene jeg gjorde, han skjøt alle de. Så mens jeg gjorde de sier han; ¿Hei, jeg driver å lager en film¿. Det var et år før den ble spilt inn. Når vi lagde de reklamefilmene, akkurat som i ¿Road Trip¿, så stakk vi hodene våre sammen og på en måte bare gjorde det som falt oss inn. Det kunne være sånne øyeblikk hvor ingenting var umulig. Mye i filmen er improvisert. Muse episoden var temmelig improvisert. Selvom du har et manus du følger, så kan du allikevel følge forskjellige impulser. Jeg tror også at de forandret en del av forteller scenene når jeg fikk rollen som forteller. Du vet den college scenen hvor jeg er guide, de forandret den slik at jeg ble reiseguide fordi jeg kommuniserer bra med andre mennesker. Jeg tror at opprinnelig var fortelleren låst inn i en fryser eller noe sånt under hele filmen. Vi forandret på det, eller de forandret på det.

Gikk du på college?

Jeg gikk på offentlig college. Jeg tok radio og video reparasjon. Nei faktisk så tok jeg radio og tv produksjon. Jeg beklager, ja, toårig offentlig college.

Les siste del!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish