Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Tom Green vs. Tom Green del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Gjorde du sånne ting da?

Nei, jeg gjorde egentlig ikke det. Generelt så tok jeg bussen til skolen, gikk inn, lærte om tekniske ting. Jeg tok et teknisk kurs. Jeg bodde ikke på campus, jeg fikk aldri den bo-på-college erfaringen. Det var litt morsomt, fordi når jeg så ¿Road Trip¿ følte jeg at jeg lærte mye om en del av livet mitt som jeg aldri fikk med meg, nemlig universitets opplevelsen. Jeg var egentlig ikke smart nok til å gå på universitetet, så jeg ble alltid, alltid litt lei meg når jeg så tilbake på livet mitt. Som en 28 år gammel mann ser jeg tilbake på livet mitt og angrer på at jeg ikke leste mer på ungdomsskolen slik at jeg kanskje kunne gått på universitetet, bodd på campus, fått masse venner og fått livslange vennskap og sånne ting, sånn som jeg gikk glipp av, hele den greia. Så når jeg ser ¿Road Trip¿, ser jeg den biten av livet mitt som jeg mangler som jeg kan lære av. Jeg tror mange mennesker kommer til å lære noe av den filmen.


Går du virkelig ut med Drew Barrymore?

Drew Carey? Det er faktisk bare et merkelig rykte, for å være helt ærlig. Det er ganske rart, det er et sånt rykte som bare begynner å gå, det er faktisk ganske merkelig. Jeg vet ikke hvordan det startet. Grunnen til at jeg vet hva du snakker om er at folk har spurt meg om dette i hele dag. Det er ikke engang sant. Ikke sant. La oss ta Margaret Tatcher. Det blir bra, la oss starte med det. Eller Britney Spears. Kan vi spre det ryktet? Det hadde vært kult, ikke sant? Det er alltid rykter om at hun går ut med prins William. La meg gå ut med prins William, ok? Det er et godt rykte.

Er du noe inni Hollywood kulturen?

Nei, fordi jeg henger ut med vennen mine fra Canada som kom hit for å henge med meg. Det er ganske rart å bo i denne byen, det er vilt, se på alt det som skjer rundt deg. Jeg henger fortsatt ut med vennen mine, de samme vennene jeg har hatt i tjue år. Vi går ut og bare ¿Fy faen , det her er helt latterlig¿. Det at vi nå faktisk bor i California er veldig rart for oss. Vi er fra Canada og gjorde showet vårt der for syv år siden, og vi bare håpet det kanskje gjorde at vi fikk en jobb. Det har vært et vilt år for oss, og det virker fortsatt temmelig surrealistisk og merkelig. Jeg snakket med Derek om det her den andre dagen. Jeg tror at hvis du blir fanget i måten denne byen fungerer på og av industrien, hvis du blir fanget i den verdenen, da tror jeg det vil påvirke den komikken vi lager, hvis du kan kalle det komikk. Det er meningen at du skal være i stand til å være litt kynisk til all den dritten som foregår. Hvordan kan du latterliggjøre noe hvis du blir fanget i det? Så jeg kommer fortsatt til å henge rundt. Jeg flytter tilbake til foreldrene mine neste måned for en seks måneders sabbat. Heter det det? Jeg skal flytte tilbake ned i kjelleren igjen.

Alle bilder er tatt fra hans egen hjemmeside, www.tomgreen.comKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish