Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Alle elsker Cameron - Flere filmer, kjærester og sexsymbol
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hun spilte Jude i "The Last Supper", og i løpet av 1995 ble det også slutt med kjæresten gjennom fem år, de la Torre. Hun spilte inn flere filmer, blant annet to som dreide seg om bryllup: "Feeling Minnesota" (1996) og "My Best Friend Wedding"(1997). Tiltross for det har ikke Cameron gått til alteret ennå.

- Jeg ble dratt nedover midtgangen i kirken i en opprevet kjole, barbent og med sår på knærne ( i ¿Feeling Minnesota¿), så det ødela nok endel for meg. Nei da, jeg syns det er en flott ting at to mennesker velger å dedikere livet sitt til hverandre, og jeg er sikker på at jeg kommer til å få oppleve det. Sannsynligvis kommer jeg bare til å leie en buss, ringe noen venner og si at vi drar om 20 minutter og se hvem som kommer. Jeg er utrolig dårlig til å planlegge, ting skjer alltid i siste øyeblikk.


Storesøsteren har vært mamma i et par år nå, men Cameron mener at det ikke er noe press på henne om å starte familie.
- Familien min presser meg aldri. Det er det fine med familien min - de tillater deg å leve livet sånn man selv vil. Uansett, hvis jeg sammenligner de mulighetene jeg har med de som mine foreldre hadde - det er så mange flere muligheter for unge mennesker nå. Det er ingen som forventer at men skal gifte seg med en gang man går ut av skolen, og menn trenger ikke få seg en jobb med en gang. Unge mennesker studerer, de staker seg ut en karriere og har muligheten til å tjene mer penger. Det er helt annerledes for vår generasjon enn foreldregenerasjonen. Muligheter er det som har gitt oss friheten til å velge om vi vil gifte oss unge eller ikke.

Med sitt utseende har vel ikke Cameron noen store problemer med å finne seg en make. Hun har ikke alltid vært den hotteste jenta i verden, likevel.
- Gutta elsket meg på barneskolen, men så mistet jeg grepet en stund. Gjennom hele ungdomsskolen og videregående fikk jeg ikke mye oppmerksomhet fra gutter, men nå begynner det å komme tilbake igjen...I tenårene ble jeg ofte helt sykelig forelsket. Jeg kunne stå i oppkjørselen klokken fire om morgenen for å sjekke om bilen hans sto foran huset hans eller om han hadde sovet et annet sted den natten.

Cameron Diaz pryder magasinforsider over hele verden (også propagandas) men er ganske så avslappet i forhold til sexsymbolstemplet.
- Jeg ignorerer det, det er ikke noen del av livet mitt. Det er noen andre som har skapt det, det er ikke sånn jeg ser på meg selv. Jeg mener, jeg er en attraktiv jente og det er jeg glad for. Jeg er ikke misfornøyd med utseendet mitt, og de dagene jeg er misfornøyd holder jeg meg unna speil. Jeg bare lar være å se på meg selv, men det er ikke noe problem for meg. Hvis folk vil se på meg som et sexsymbol er det deres greie. Jeg prøver bare å være fokusert på jobben min og ikke la det imaget bestemme ting for meg.

- Om filmen Charlies Angels
- Om våpenbruk og folka i Charlies Angels
- Penger, veien opp og debuten
- Familien og oppveksten
- Modellkarrieren, rollen i The Mask og nervøs mage
- Flere filmer, kjærester og status som sexsymbol
- Veien videre, mål for livet og baller til frokost!
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish