Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Det Kvinner Vil Ha
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Regi: Nancy Mayers


Med: Mel Gibson, Helen Hunt, Alan Alda, Marisa Tomei
Enter: Nick Marshall (Gibson), kynisk machomann numero uno og suksessfull planker av reklamekampanjer rettet mot det mannlige kjønn. Fyren har hatt en oppvekst man kan se langt etter, blant "gledespiker" i USA¿s svar på Danskebåten, Las Vegas, og med et vell av heller tvilsomme farsfigurer.
Kvinnesynet har blitt deretter, vi snakker übersjåvinistisk rundbrenner her. He's got it all. Verden, med damene som bor der, er hans pulehage. En likandes fyr, spør du meg, av typen alle kvinner vil ha og alle menn gjerne vil være. Det er når et sånt kvinnemenneske (Hunt) Marshall tidligere uten ville problem tvinnet rundt tissemannen får jobben over ham i firmaet og begynner å tenke på mer feminim markedsføring Marshall begynner å slite. Han må rett og slett omstille seg, tenke i motsatt retning eller miste jobben. Så hva er det kvinner tenker på da, lurer han på en kveld når han som hjemmelekse har fått en haug med kjerringprodukter å pønske ut smarte slogans til. Iført strømpebukse, neglelakk, mascara, leggvoks og ymse annet presterer He-Man å falle i badekaret med hårføneren og blir elektrifisert så det holder. Fuckings Klodrian. Når Fru Hushjelp finner ham i dette utstyret dagen derpå oppdager han til sin skrekk at han hører tankene til samtlige kvinnfolk. Og det er ikke alltid like flatterende, spesielt ikke i senga.

Etter hvert lærer han seg å bruke dette til sin fordel, både på fritid og spesielt i jobbsammenheng. Tidligere hadde han trodd han var DrømmeMannen, nå er han virkelig det. Enhver kvinnes indre behov kan nå innfris og Marshall håver inn både fitte og spenn. Selvfølgelig utvikler kødden etter hvert en Samvittighet, blir mer følsom og øm. Jeg likte ham bedre som sleskt mannesvin. Klisset klabber altså på. Og jeg snakker klin og kliss i store mengder her, det males med sopelime. Jeg vet ikke helt jeg, jeg svelger ikke en beretning fra Hollywood om å spøkefullt reversere og nyansere kjønnsrollene, det blir litt som å hyre KKK til en kampanje for antirasisme.

5/10
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish