Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Miss Undercover
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Miss Undercover er en av disse komediene som verden helt klart hadde klart seg uten, men som allikevel gjør kinosalen til et tidvis fornøyelig sted å være i en og en halv time.

4/10
Sandra Bullock spiller en veldig lite kvinnelig FBI-agent som får i oppdrag å delta i en missekonkurranse for å beskytte deltagerne mot et varslet terrorangrep. Hun må derfor styles opp etter alle misse-kunstens regler, og lære seg å te seg som en god skjønnhetsdronning. Dette innebærer påklistret hjerteknuser-smil, BH-innlegg og et intenst ønske om fred i verden. For å gjøre henne til en verdig kandidat hyres det inn en Dr. Higgins-lignende figur som skal lære henne den rette coutumen, glimrende spilt av Michael Caine (et opplagt valg?). Hvordan det går videre er ganske opplagt, for Sandra Bullock blir etterhvert ganske så søt og fin.


Det er imidlertid vanskelig å betrakte Sandra Bullock som noen stor komiker, for det er hun ikke. Den første halvtimen sitter man og prøver å ikke være flau på hennes vegne (er dette en typisk norsk følelse?), og det er etterhvert hennes medskuespillere som gjør at hun såvidt kan komme ifra dette med æren i behold. Michal Caine spiller som vanlig arrogant (og denne gangen også selvfølgelig homofil) brite, og gjør dette på sin sedvanlige strålende måte. Blant missekonkurrentene er det også mye bra skuespill, selv om det ofte blir litt opplagte stereotypier som portretteres, der den litt enkle misse-personligheten er en morsom gjenganger. Det er allikevel ikke en film som kun bygger opp om slike stereotypier, for i Miss Undercover er det faktisk noen av jentene som har noe oppi skallen, og dessuten er de veldig greie alle sammen.

Det kjipeste med denne filmen, hvis man ser bort fra at plotet er omtrent like spennende som en Mikke Mus-historie i Donald, er Sandra Bullocks mannlige motspiller i filmen (Michael Caine er jo homse i filmen, så han teller ikke). Benjamin Bratt fra "Lov og Rett i LA" er kanskje den sleskeste dusten jeg noensinne har sett i en amerikansk film, og det er ikke ment å være en del av hans rollefigur.

Denne filmen er designet for å appellere til begge kjønn, da gutta får sett Sandra Bullock i missekostyme, og jentene kan vekselvis le av og føle sympati med de dumme missedronningene. Filmkjennere har imidlertid lite å glede seg over her.


Les også
- Zoolander


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish