Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Exit Wounds
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Steven Seagal er Steven Seagal, og filmene blir gjerne deretter. Exit Wounds oppfyller alle fordommer du måtte ha.

3/10
Regi: Andrzej Bartkowiak
Med: Steven Seagal, DMX, Isaiah Washington, Tom Arnold.

Forutsigbarthet er ikke overraskende stikkordet i denne filmen, og det så til de grader. Det eneste overraskende ved plottet, er hvor utrolig dårlig det er. Seagal spiller den overtøffe superpolitimannen Orin Boyd, som med sine ukonvensjonelle metoder får problemer med sine overordnede. Boyd overføres til et annet politidistrikt, som viser seg å være et rottereir av korrupsjon. Høres kjent ut?


Han får fort ferten av de slemme guttene, inkludert doplangeren Latrell Walker, spilt av rap-artisten DMX. Selvfølgelig viser det seg etterhvert at ting ikke er så enkle som de først ser ut til, og at korrupsjonen går mye høyere i systemet enn Boyd først hadde antatt. At også gamle venner viser seg å være en del av ulumskheten, er vel heller ingen overraskelse.

Konseptet med at de slemme er snille og de snille er slemme, fungerte kanskje første gangen det ble vist på skjermen. Men etter et uttall lavmålsproduksjoner med samme vri på historien, er det som å melke en forlengst død ku. "Exit Wounds" er så lett å gjennomskue, at manusforfatternes "uventede" vendinger også er forventet. Selvfølgelig vinner de gode til slutt, og at Boyds kvinnelige sjef stryker med rett etter at vi aner at søt musikk begynner å dannes mellom de to, er heller ikke noe sjokk. Nok en uventet vri man ser på en mils avstand.

Steven Seagals skuespillerprestasjoner har vel vært behørig omtalt/kritisert i forskjellige forum tidligere, og siden den eneste forandringen er at mannen har blitt noen kilo slappere i trynet siden sist, trenger vi ikke gå noe nærmere inn på temaet. En mann hvis beste prestasjon på lerretet, var da han ble sugd ut av et fly og til sin sikre død (Ordre fra høyeste hold), kan man knappest vente mye av. Tidligere har han i det minste stilt opp med litt bra slåssing, men ikke engang der leverer han varene denne gang. Skurker som står i giv akt og venter på å få seg en på trynet, er vel strengt tatt ikke noen utfordring.

En haug med eksplosjoner og krasjende biler er knappest nok til å gjøre en film severdig, og i dette tilfelle blir det så meningsløst at man kan stemple det som rent hærverk. "Exit Wounds" er ikke godt for annet enn å hjelpe bilfabrikantene å tømme overskuddlagrene sine. Styr unna.

Flere anmeldelser her


Les også
- Livvaktene


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish