Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Fast Food, Fast Women
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Romantisk komedie om kjærlighetens stadige krumspring, bakgater og gleder. Denne gangen også om mennesker passert seksti.

6/10
Regi: Amos Kollek
Med: Anna Thomson, Jamie Harris, Louise Lasser, Robert Modica.

Bella (Anna Thomson) serverer daglig kaffe på denne typiske, amerikanske cafeen vi kjenner fra uttallige andre filmer. På fritiden pleier hun etter mange år et forhold med en slesk teaterressigør som vet alt annet enn å sette pris på henne.
På den typiske, amerikanske cafeen vi kjenner fra uttallige andre amerikanske filmer, tilbringer også Paul (Robert Modica) mye av tiden sammen med to av sine bitre venner. Han også med et savn. For hans del etter noe annet enn en enslig tilværelse som enkemann.


Det er vel nærmest opplagt at begge til slutt får det de fortjener. De er begge sympatiske figurer, men tukler til sin egen situasjon - som egentlig ligger til rette for å være fullstendig perfekt - filmen igjennom. Vi får se hvordan begge på forskjellige måter treffer sin opplagt utkårede, hvordan misforståelser og usikkerhet fører til at det ikke er helt enkelt med kjærlighet også videre, også videre. Som så ufordragelig mange ganger før.

De to hovedsakelige historiene starter separat, men tvinner seg etter hvert mer og mer i hverandre sammen med de andre mindre historiene. Som så mange ganger før.

Derimot er det ikke skildret kjærlighet mellom mennesker over middelalderen på lerret tidligere i særlig grad. Det blir her gjort på den selvsagt varme måten, men samtidig med troverdighet og overbevisning. Rollefigurene det gjelder er alt annet enn glamorøse - bare vanlige mennesker midt i 60-åra - og opptrer, mener og tenker deretter. Et element i filmen som absolutt drar opp både karakteren og spenningen i filmen.

"Fast Food, Fast Women" jevnt over er nok ingen energibombe. Til tider kjeder man seg dønn av skildringer som er åpenbare og lite spennende, og det er også stadig tematikk som ikke akkurat rører og setter nye tanker i deg med mindre du aldri før har opplevd kjærlighet selv, eller sett minimalt film for den saks skyld. Et par artige vrier underveis, og et tross alt langt fra dårlig arbeid, bare så ordinært, gjør at den kan sees.

Men skal du først oppleve hvordan kjærligheten kan arte seg på film, finner du mange som bør prioriteres foran denne. På video om ikke annet.

Flere anmeldelser herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish