Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Rush Hour 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
"Rush Hour" var en storsuksess, og da måtte man vel bare forvente seg en oppfølger. Dessverre.

2/10
Regi: Brett Ratner
Med: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone

Den første filmen var vel ikke akkurat en gullgruve av fantasifulle påfunn og overraskende vendinger, men dette tar kaka! Makan til drøvtygget møl er det en stund siden jeg har måttet tåle halvannen time av.

Tucker og Chan treffer vi denne gang i Hong Kong. Tucker er der på ferie, og Chan skal vise ham byen. Det er i hvert fall planen, men slik går det selvfølgelig ikke. Samtidig begynner nemlig en rekke bomber å gå av rundt omkring i byen, den første i den amerikanske ambassaden. Chan lurer med seg Tucker rundt omkring på etterforskning, blant annet under påskudd av å dra på nattklubb og massasjesalong. Etter hvert viser det seg, selvfølgelig, at saken er mye større enn først antatt. Secret Service blir blandet inn, og hovedpersonene skubbes ut av saken, for deretter å bli trukket inn igjen. Ikke noe særlig nytt konsept, altså.


Det er ikke noe særlig nytt på andre fronter, heller. Manusforfatterne stoler fortsatt på at kulturforskjellen mellom duoen Chan og Tucker skal ta seg av de morsomme situasjonene, i tillegg til at Tucker tydeligvis er morsom bare i egenskap av å være neger. Billig humor basert på stereotyper er vi lei av. I løpet av hele filmen drar man kanskje på smilebåndet tre-fire ganger, men det er også alt.

Tucker, som har vist seg som en småmorsom stand-up komiker, er så til de grader masetet og slitsom at man får stor sympati med mafiaen som prøver å ta livet av han. Jackie Chan har vel aldri greid omstillingen til Hollywood, men det er ekstra tydelig i denne filmen. Han har fortsatt noen finurlige stunts, men slåssingen og akrobatikken føyer seg ikke inn i handlingen på noen naturlig måte, i motsetning til hans Hong Kong-produserte filmer.

Lite å rope hurra for her, altså. Rush Hour 2 er ulidelig kjedelig og lite spennende, og kan vanskelig sees på som noe annet enn et forsøk på å tjene enda mer penger. Det har filmselskapet da også lykkes med. Verden er urettferdig.

Flere anmeldelser her


Les også
- Kiss of the dragon


Kommentarer fra brukere

Hum-Bug 26/04/2002 - 21:29

Veeeel..."redaksjonen har sett for mye filmer"? Å nei, kan det tenkes at de faktisk vet hva de snakker om?! Hvem er du? En fjellbonde oppe i indre gokk som reiser inn til "byen" en gang i halvåret for å se film på bygdekinoen? Selv finner jeg det betryggende at folka som sitter og gir oss sin mening om en film faktisk har sett vledig mye film og har litt peiling. Absolutt underholdning folka har sikkert også sett mye film, men de er gfeige og bare sier det de tror folk vil høre. Yeah, Propaganda!

Red Devil 26/04/2002 - 19:50

Jeg syns filmen var bra jeg, redaksjonen har sett på for mye filmer! Filmen har god humor!

Henning Schärer 29/11/2001 - 12:38

Rudi: jeg forlanger god humor og bra action...Rush Hour2 byr jo ikke på sånn luksus.

Rudi 29/11/2001 - 01:21

begge filmene er helt knall...gooood humor og mye action! bra nok handling...hva faen mer er det du forlanger av en sånn film!?

hmm.. 13/11/2001 - 11:52

veeeeel.. jeg for min del syntes faktisk denne filmen var ganske så bra.. det syntes typen min også, og alle andre i salen. Nå har jeg lest anmelderens syn på Rush Hour 2 og American Pie 2, og likte ikke helt det som sto! Selvfølgelig har alle hver sin smak, men anmelderen behøver da ikke rake filmen helt nedtil. Kanskje på tide å få noen nye anmeldere? .....

Knut Petter 26/10/2001 - 23:22

Åkei, jeg er medpå at handlinga ikke er den beste, men det er topp humor og Jackie gjør hvilken som helst slåssescene til en latterkrampe!

Runar 23/10/2001 - 18:09

Rååååå? Right...

Erlend 23/10/2001 - 18:07

Rush Hour 2 e jo heilt RÅÅÅÅÅ!!!!
STÅ PÅ JOACHIM!!!
GÅ Å LEGG DEG REDAKSJON!!!

red. 22/10/2001 - 17:42

hva er det du sier Joachim, at Rush Hour 2 er en knallfilm?

Joachim 22/10/2001 - 17:12

Dere i redaksjonen her kan ikke dømme filmer. De filmene dere gir dårlig kritikk er gode filmer, mens de dere gir høy karakter er ræva som bare det...slutt å la bestemoren deres bedømme filmene og heller en som har peil. Hilsen sint kinovanker.

C_chief Cool JJ 16/10/2001 - 12:46

Er du homo?? Fimen var jo sjef...! Styggdårlig til å anmelde underholdende og morsomme filmer du, vi gir vel faen i om dette er et gammelt plott, bla bla bla, den er jo morsom da, og underholdende... Det er jo meningen!! Ikke å lage en genial film, med et genialt og helt fantastisk nytenkende plott, bla bla bla, osv...

Mr.Mi 15/10/2001 - 15:51

Jeg synes at Rush hour 2 var like bra som 1'ern! STÅ PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da_Lord 15/10/2001 - 10:41

jeg synes at rush hour 2 var minst like bra som den første!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish