Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
American Pie 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
And this one time, at bandcamp...

3/10




Regi: James B. Rogers
Med: Jason Biggs, Mena Suvari, Thomas Ian Nicholas og Tara Reid

Det var nok fristende å lage en oppfølger til braksuksessen "American Pie", men resultatet er ikke akkurat "oscar-winning", for å si det slik.

Manusforfatter Adam Herz har ikke på noen måte lykkes i å skrive en historie som lever opp til originalen, tvert imot er det nærliggende å mistenke ham for å ha hentet frem alle de (b)anale poengene som ble underkjent i den første filmen for så å ta dem ukritisk i bruk i en temmelig syltynn historie: Gutta (Jim, Kevin, Oz, Stifler og Finch) leier et beach house og prøver nok en gang å komme inn i trusene på jentene (blant dem Vicky, Michelle, Nadia, Heather, Jessica og Stiflers mor).


Denne filmen handler nemlig til forveksling også mest om dåser, mus, gladsprekker og høner. Greit nok det, men der den forrige filmen med en viss sjarm og frekkhet viste oss de sidene av ungdomstiden som vi kommer til å gjenfortelle til våre barn, handler denne filmen mest om de opplevelsene man med god grunn aldri nevner for en kjeft så lenge man lever.

Flere anmeldelser her


Les også
- Sex på lerretet: Hvor skal det ende?
- Lovlig blond
- Dude, Where's My Car?
- Say It Isn´t So
- 100 Girls


Kommentarer fra brukere

LnM 29/04/2002 - 15:08

Denne filmen synker virkelig altfor lavt! Dårlig skuespillere, dårlig regi og dårlig handling - eller rettere sagt en umoralsk handling! Begge American Pie filmene er like tragiske,at det går ann!!!!En god film er ikke en nedvergende,tragisk teenage movie!Nei,denne er nok en av de DÅRLIGSTE filmene jeg har sett!!!!!

Mtz 28/02/2002 - 21:31

Alså american pie filmene er ikke spesielt god, vess du tenker på stortyen med filmen, men det er en lett komedie, som man får god feeling av:D Gøyal film. AP 2 er akkurat som AP 1. Mye av det samme skjer. Men AP er veldig ok'e filmer og "lettselig";)

vegard 13/12/2001 - 16:54

Denne filmen var råmorsom. Historien er kanskje tynn, men hva gjør vel det når du ler deg ihjel!!?

Kris 28/11/2001 - 14:28

Den derre trombone-scenen var bra. Det var ett-eller-annet sted i filmen jeg lo også, men husker det ikke lenger. 1ern er bedre, men ikke bra...

Tina 28/11/2001 - 11:34

Helt enig at ikke alltid anmeldere har rett, men i dette tilfelle har han rett. American pie 1 var det iallefall noe sjarm i, 2'ern handler bare om sex, alkohol og enda litt mer sex. Greit at man ler et par ganger i løpet av filmen, men noen skikkelig film er det absolutt ikke. Foreslår Braveheart til de som liker skikkelige filmer. Dessuten gleder jeg meg tio "Ringenes Herre" kommer. Det blir film som er verdt pengene og som appellerer til annet enn sex...

P. Syke 21/11/2001 - 11:40

Anmeldern tar ikke så feil..
..dette er en film jeg verken har planer, eller blir til å se.

Er så hjernedødt men den fenger til seg horder av 14tisser :\

K.Laden 17/11/2001 - 13:52

jeg gleder meg til å se filmen etter det dere sier. og jeg lurer på en ting. hvis dset er så mange som er uenig med anmelderen, kan det ikke hende at dere trenger en anmeldere som har sett litt på TV før?...

Little-D 15/11/2001 - 19:30

Mega bra oppfølger azz!!! Har bare en konklusjon om film og propaganda: Ikke stol på VG... de ga 2'ere til Rush Hour 2 osv.... for min del skakk lo e på den filmen imotsetning så er de andre "6'er" filmene bare ekstrem dårlig klisjeer som bare kritikere beundrer.... STOL IKKE PÅ MEDIENE:):):)

^_CiCi_^ 15/11/2001 - 14:18

Hvis du e lei av sånne filma, ka du ser dem for da?? I så'n på premiera i USA (ikkje der kjendisan va da hehe) å den va driitbra. Hvis du ikkje like sånne filma, e d ikkje nåkka point å sjå dem da...doh...Hei Åse&Preben!!

bluemaster: "Hmmmm..." 14/11/2001 - 11:12

Jeg ER så lei av blondefilmer, USA High School, filmer og andre UORGINALE filmer.. kan de ikke bruke milliardene på noe annet.. dette er kanskje bra underholdning, men er ikke kvalitet.. dere kan like gjerne holde en fest for barneskolen, og lure heimbrennt oppi soloen, så får dere samme filmen om igjen.

Slutt å lag kopier av uorginale filmer..

marius 12/11/2001 - 20:17

am pie 2 er drit fet!

NIKE 07/11/2001 - 09:23

Anmeldelsen er 200% feil. Stemmer ikke i det hele tatt. Filmen var konge bra. Lønner seg å se den skal jeg si deg!!!!!!

Det Er Det Samma 05/11/2001 - 14:37

Eh er anmeldern her helt smekk? Seff skal American Pie 2 få 10`r!

Herr Folden 04/11/2001 - 21:30

Ahh... å være ung igjen, og kunne delta i slike meningsløse krangler uten å tenke over hva djevelen det er for møl man skriver. Jeg husker da jeg var ung... ja, jeg har vært ung en gang jeg også, tro det eller ei. Det var en behagelig tid, så absolutt, men når jeg ser på dagens ungdom aner jeg forfall. Jeg fløy over gjøkeredet, og dermed smakte ikke American Pie like godt lenger! Vi snakkes minimennesker, god natt!

frøken Olsen 02/11/2001 - 13:42

kort og greit: folk er forskjellige, filmen er bra for noen og dårlig for andre. punktum.

Henning 30/10/2001 - 17:25

Det ser ut til at ikke alle er helt klar over at det finnes noe som heter smak og preferanse, og at den faktisk kan variere noe fra person til person...En anmeldelse skal selvfølgelig ikke være 100% subjektiv, men anmelderen må jo ta utgangspunkt i hva han/hun selv synes, samt prøve å beholde en viss objektivitet. Det er rett og slett ikke mulig å si at anmelderen "tar feil" eller ikke vet hva han snakker om. Så får heller leserne lese HVORFOR anmelderen likte filmen, og prøve å se om det likevel kan være noe for de. Så det, så.

Master_P 30/10/2001 - 14:40

Den personen som skreiv ta om ap2 (øverst) må enten vere en 70 år gammel kjerring lr en 3 år gammel unge!den filmen var da DRIIIIIT kul! 9/10 sir no i!den eneste som var litt "negativt" med den var det at det var et par kjedelige tidspunkt i den filmen! men det var få!ellers var det strålende humor hele veien!

knehøn 30/10/2001 - 12:55

sdf

Rollo Tomasi 30/10/2001 - 01:36

Marme Laden! Du er helt på jordet! Selvfølgelig er ikke alle enige med den som har anmeldt filmen, men alle skjønner vel at det som står i en anmeldelse er anmelderens mening, uten at det står "jeg mener" foran hver setning... At du ikke mener det samme, betyr vel heller ikke at anmelderen tar feil. Den første filmen var morsom selv om det ikke var stor filmkunst, men denne er ikke like kul. Ferdig med det! Og det er MIN mening, hvis du ikke skjønte det.

SIN 29/10/2001 - 14:48

Filmen er jo bra. Det er ikke noe å si om det. De som sitter å anmelder filmer kan jo ikke være gode i hodet sitt!!! Det jeg mener er: Du spør ikke Bestemor hvor de hippeste plassene i byen er! Så til dere som ikke har sett filmen, DEN ER ET MUST!! Bør ses.

Anne 29/10/2001 - 11:54

jeg var på kino i går og så American Pie 2. Den var dødsbra! Men selvfølgelig, den første var jo best.

Mansa 29/10/2001 - 09:19

denne filmen er jo best....
begge filmene er best...
men ler jo seg i hjel...

Sjoko Laden 29/10/2001 - 08:17

Wollah

WZot 29/10/2001 - 08:00

Anmelderen er en knehøne!!!
American Pie 2 er minst like bra, om ikke bedre enn American Pie 1.
Har sett AP1 8-9 ganger... AP2 3 ganger.
American Pie ROX :D

Asbjørn 28/10/2001 - 21:55

Denne filmen er veldig bra. Anmelderen tar fryktelig feil gitt. Jeg har sett American Pie 10 ganger. Og American Pie 2 3 ganger. Amelderen tar grundig feil.

Birger 26/10/2001 - 09:31

Denne filmen gleder jeg meg ualminnelig mye til: Håper anmelderen tar fryktelig feil gitt.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish