Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Crazy/Beautiful
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Ungdomsfilm om den vanskelige kjærligheten mellom hvit overklassejente og fattig latinogutt. Men ikke helt som du kanskje tror...

5/10
Regi: John Stockwell
Med: Kirsten Dunst, Jay Hernandez, Bruce Davison

Her er det nemlig den hvite jenta som fordømmes av både hans og hennes familie, og den meksikanske innvandrergutten som kvier seg for å være sammen med henne. Ganske annerledes, ja, men ikke så merkelig egentlig...

Hun er nemlig en opprørsk whitetrash-wannabe som gir fullstendig beng i den dyre skolen politiker-faren hennes betaler for at hun skal gå på. Han derimot, er en seriøs streber med store planer for framtida, og sitter på bussen fire timer om dagen for å ta utdanningen hele familien hans jobber rævva av seg for at han skal ha. Hun er den kjempegærne jenta som drikker sprit på skolen og tar dop i helgene. Han legger seg tidlig og har verken smakt vått eller tørt i en alder av 17-18 år.


Kanskje ikke så rart da, at ingen av de "fornuftige foreldrene" vil at streitingen skal gamble med utdannelsen og framtida for å være sammen med den utfrika jenta som gjør ham skrudd i toppen.

Det som er mer merkelig, er hvorfor hun faller for denne usjarmerende fyren i utgangspunktet. For der dyktige Kirsten Dunst ("Bring it on", "Get Over it", "Virgin Suicides") portretter en vill, sjarmerende og sexy jente, er ukjente Jay Hernandez’ trestokk av en tam skolestreber bare ufattelig kjedelig.

Og uten å kunne skryte av å ha vært dommer i mannlige skjønnhetskonkurranser, vil jeg ikke tro at han er kjekk heller. Ikke vet jeg... Ved et lite håndtrykk, er hun i hvert fall helklar ever after. Litt for lettvint, spør du meg.

Mot slutten går det også svært så enkelt for seg, både den ene og andre veien. Trolig mest for å få den kjipe slutten filmselskapet har bestilt. Det er disse drøye snarveiene i manuset som trekker mest ned, i tillegg til standardtypene (den kortklipte hvite bråkmakeren, den onde følelsesløse stemoren, den dumme latinobroren uten utdannelse, osv.) som selvfølgelig er tilstede.

Litt synd, egentlig, for dette kunne vært blant de bedre kjærlighetsfilmene for ungdom. I stedet blir resultatet sånn skikkelig midt på treet.

Flere anmeldelser herLes også
- Get Over it
- Bring it On
- Fortapt og forelsket
- Ghost World


Kommentarer fra brukere

moonboo 04/01/2004 - 22:58

hva heter sangen som blir spilt da "nicole" og "maddy" kjører hjem "Carlos"??? (you got to make it you got to try to stay high.cause everybody is in on something else. you gotta, you gotta find out who and what it is!) Jay Hernandez ER DET NYDELIGSTE SOM FINNES PÅ DENNA FORDØMTE JORDA!!! godt nytt år!!

diesel 08/12/2001 - 14:37

Jay Hernandez er _DET_ peneste som har vandret på to bein! Å det er tydelig at du vet lite om va jenter finner attraktivt og ikke.. :) Jeg har sett filmen, som kanskje ikke er av det høyeste kaliber, men Jay Hernandez er en god nok grunn alene til å se den!

Simen 05/12/2001 - 13:54

ok, jenter. Tar hintet! Flere bilder er lagt ut, som dere kanskje ser...

Tirda 03/12/2001 - 19:30

Simen!! Skjønner at du ikke har vært dommer i mannlige skjønnhetskonkurranser, for hvis du hadde vært det så hadde du kanskje skjønt at Jay Hernandez faktisk er så kjekk!! Helt nydelig er han!

miss sixty 17/11/2001 - 20:35

flere bilder!!!!!!!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish