Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Rock Star
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er noen år siden Mark Wahlberg var frontfigur i "rap-gruppa" Marky Mark and the Funky Bunch. Nå prøver han seg som 80-talls puddelrocker i "Rock Star" – uten at det er noe særlig bedre.

3/10
Regi: Stephen Herek
Med: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston

I "Rock Star" er Wahlberg super-fan av et fiktivt heavy-band, og sanger i et coverband som bare spiller deres låter. En dag får han plutselig en telefon med tilbud om å bli frontfigur i favorittbandet. Så blir han den ultimate stadionrock-helten, og vi får en liten rundreise med sex og drugs og rock’n roll.

Ja, også er Jennifer Aniston med, temmelig malplassert som dama til sjefsrocker’n. Årets feil-casting, kanskje? Greit nok at hun skal være hakket mer prippen enn bimbobertene som følger bandet, men Anistons uskyldige figur er stuck i en Friends-episode, og hadde aldri i livet vært å finne på en heavy-konsert. Langt mindre vært sammen med en rockefrelst tulling.


Foruten å være et realt rockeeventyr, prøver filmen også å skildre 80-tallsheavymiljøet, uten at resultatet er noe særlig å skryte av. For der "Studio 54" og "Boogie Nights" gikk i dybden i skildringene av 70-tallet, og "Almost Famous" ga oss et troverdig innblikk i turnélivet til et rockeband, er "Rock Star" omtrent like dyp som barnebassenget på Frognerbadet. Kommerst og jævlig er det!

At de aller fleste rollefigurene er omtrent så troverdige og komplekse at de kunne vært byttet ut med pappfigurer uten at noen hadde merket forskjell, gjør ikke det hele så mye bedre. Heldigvis er den syltynne storyen fortalt med et lite glimt i øyet, ellers så hadde det vært helt uutholdelig.

Uansett rekker ikke dette "Almost Famous" til knærne.

Flere anmeldelser her


Les også
- Almost Famous
- Planet of The Apes


Kommentarer fra brukere

Markus 26/02/2007 - 22:28

Dessuten er det tidenes film og filmmusikk! Dritråe tolkninger av blant tidenes rock 'n' roll låter + nye og Tom Wehrmann produserer (blant annet produsenten til Mötley Crue)!

Markus 26/02/2007 - 22:26

Din dust! ''At de aller fleste rollefigurene er omtrent så troverdige og komplekse at de kunne vært byttet ut med pappfigurer uten at noen hadde merket forskjell'' er utrolig dumt sagt! Bassisten, gitaristen og trommisen er ekte musikere! Bassisten spilte bass i Dio, trommisen er sønnen til tromissen i Led Zeppelin og gitaristen regnes som en av tidenes rocke/metal-gitarister: Zakk Wylde! Gitarist i Black Label Society og Ozzy Ousbourne sin gitarist! Så din dust!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish