Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Ocean´s Eleven
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Steven ”Traffic” Soderbergh gjør ny versjon av film fra 1960. Frank Sinatra, Dean Martin, og Sammy Davis JR byttes ut med George Clooney, Brad Pitt og Julia Roberts.
5/10




Tørre fakta: Steven ”Traffic” Soderbergh gjør ny versjon av film fra 1960. Frank Sinatra, Dean Martin, og Sammy Davis JR byttes ut med George Clooney, Brad Pitt og Julia Roberts.
Stikkord: Las Vegas, Casino, hvelv, milliardutbytte, snille skurker, slemme good-guys.
Hva skjer´a? ”Det umulig kuppet gjennomføres”, henholdsvis å bryte seg inn i et innbruddssikkert hvelv og å få tilbake den vonbrotne ex-kona (Julia Roberts). En gjeng på elleve kriminelle raringer med hver sin spesialitet samles, deretter går det slag i slag. Selvfølgelig med endel forviklinger underveis.

Er den bra? Helt grei, men det finnes bedre. Manuset har flere hull enn en Tanya Hansen-film, men her blir de ikke fylt. Brad Pitt er som vanlig flink, George Clooney spiller som vanlig seg.
Genialt: De stikker av med spenna. Forbrytelser lønner seg.
Lavmål: Dialogen skal være kjapp, frisk og freidig, men faller til tider helt igjennom. Pluss, den vanntette planen baserer seg i stor grad på flaks og tilfeldigheter.
Humor: Ja. God? Ikke noe særlig. George Clooney er som vanlig tørrvittig og sarkastisk. Noen morsomme øyeblikk finnes det, men ofte blir det hele krampeaktig.
Henning Schärer



Kommentarer fra brukere

Marit 27/02/2002 - 17:07

Denne filmen er utrolig bra. mange kjekke menn og gode kommentarer!!!!!

Marit 27/02/2002 - 17:07

Denne filmen er utrolig bra. mange kjekke menn og gode kommentarer!!!!!

Knud 20/02/2002 - 17:50

Filmen er bra som faen den. Ikke noe du kommer til å hsuke i all evighet, men du har det fett som faen når du ser den. Julia Roberts kommer dårligst ut av det. Resten er bra. Når det gjelder spørsmålet om Julia erstatter Sammy Davis Jr. (lav, svart, jødisk og enøyd, som han selv beskrev seg) så er vel Don Rickles, som spilte Sammy i "The Rat Pack" noe nærmere, selv om sannheten er at ingen gjør det. Filmen er helt annerledes enn originalen.

Arne Markusen 19/02/2002 - 13:31

Brad Pitt er vel ikke den eneste som er med i den filmen vel..? Må du våkne da!!!! Hva med George Clooney da?!! Helvete, her prater vi skikkelig mannfolk asså!!!

Karina 19/02/2002 - 12:13

Brad Pitt er deilig!!

Llothalogas 18/02/2002 - 18:08

jepp de hadde forsøkt å få alt fot mye inn i en film slik at man mistet helt tidsbegrepet... Men karakterene var bedre utviklet. I boken klarte jeg ikke helt å skille mellom pippin og ... derfor mener jeg den var meget god :-)
camilla/Marianne: ingen av skuespillerene framstod eksepsjonelt bra !!! Det var mer hele plottet som gjorde den hvert å se

Marianne 17/02/2002 - 15:48

Filmen er verdt å se... Brad Pit er jo med jo... kjekkere enn noen gang

Camilla 17/02/2002 - 02:50

Vil bare si at denne filmen bør sees!! så mange bra mannfolk i en og samme film, det er skjelden man ser! -en film du smiler godt av etterpå!!!!! :)

Celeborn 15/02/2002 - 21:03

Nå hadde jeg helt sikkert alt for store forventninger til LOTR, men den filmen var uansett en skuffelse! De hadde konsentrert seg alt for mye om å få med all handlinga på kortest mulig tid, og dermed glemt alle de viktige detaljene som skapte stemninga i boka...

Llothalogas 15/02/2002 - 15:58

helt OK film. Men mangler det store \"take of\"...
hvert å se, men kanskje ikke nødvendig på kino. selvsagt kan det være jeg hadde for store forventninger... Men jeg jeg hadde ikke stressa med å få se denne filmen. Hmm lurer på om noen filmer blir bra etter LOTR ??
:-)

Arviden 14/02/2002 - 19:40

"Frank Sinatra, Dean Martin, og Sammy Davis JR byttes ut med George Clooney, Brad Pitt og Julia Roberts"

Betyr dette at Julia Roberts tar rollen til Sammy Davis JR, som så vidt eg hugsar er ein liten, svart mann? Hmm, denne filmen må eg sjå.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish