Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Jeg er Dina
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Pent laget, fint fortalt og masse sex, men langdryg som faen.
6/10




Originaltittel: Jeg er klin gæern
På reklameplakaten: Se Maria Bonnevie spinne videre på Liv Ullman-imaget sitt!
Tørre fakta: Kostymedrama satt til kysten av Norge. Med store navn som Bonnevie, Depardieu, Pernilla August, Bjørn Floberg.
Hva skjer´a? Dina er ufrivillig skyld i morens grusomme død. Dette roter litt med hodet hennes, for å si det mildt. Som voksen sliter hun med store psykiske problemer, i tillegg til en voldsom obsternasighet og sterk vilje. Og slikt fører jo til problemer, i dette tilfelle dødsfall på dødsfall. Dina havner i et lite givende ekteskap, ender opp med å sende sin (muligens) døende ektemann utenfor en klippe, knuller stallgutten og blir gravid, før hun treffer sin store kjærlighet, russeren Leo. Men det blir ikke fryd og gammen av den grunn, snarere tvert i mot.
Er den bra? Filmen er et fantastisk håndtverk, for å si det sånn. Filmingen er nydelig, klipping, lyd osv. er svært godt gjennomført. Men tida gikk likevel litt treigt. Kanskje er det den merkelige, og elendige, blandingen av dårlig amerikansk-engelsk og britisk-engelsk som ødelegger, jeg hadde i hvert fall litt problem med å leve meg inn i historien.
Sex og vold: Delvis norskprodusert; massevis av begge deler, egentlig.

HS



Kommentarer fra brukere

Kritisk 20/03/2002 - 14:24

Jepp, det kan absolutt bli bedre enn det her. Filmen er en overdose av følelser og overdramatikk (hvis det er noe som heter det..)Ganske enig med anmelderen her, bortsett fra at jeg ville vært mye strengere....

Angel 20/03/2002 - 13:28

Filmen er godt laget med et provoserende og sterkt tema!!!kan det bli bedre??

johan 18/03/2002 - 11:24

go jørgen, dina for ever. sikkert artig film dæ ja....... hahahah..

maria 14/03/2002 - 15:52

"go jørgen"? "dina for ever"?! o my god du så filmen i glomfjord ellr hvor fuk det var FØR resten av norges befolkning - akk hva de har gått glipp av. *daske Ellisiv Søfting med en schver våt frossentorsk flerfoldige ganger* jeg var også med på innspillingene (åh RISPECT liksom), den innebærer jo ikke at jeg har kompetanse til å uttale meg korrekt om hvordan filmen bør vurderes sett kun fra lerretet av den grunn. for øvrig syntes jeg ikke den var noe bra, på mange felt var det gjort gode jobber, ja, men det gjør ikke nødvendigvis at filmen vurdert helhetlig er noe å rope hurra for. hælo, solidaritet er ikke et aktuelt element under filmanmeldelse, så slutt å ta det personlig (hva, har du pult regissøren eller noe?) og oppføre deg som en stuck up frøloff av en wannabe-groupie.

Miranda 14/03/2002 - 09:58

J synes filmen var drit bra, så slutt med all den negative kritikken.. Bare fordi det er mye sex og slikt så vil ikke det si at den er dårlig. filmen er meget bra lagd og skuespillerne er fantastiske.. !!!

Anmelderen 11/03/2002 - 14:37

Make up your mind, bitch!

marjaja 11/03/2002 - 13:48

Det er vanskelig for folk å presse ut av seg at de syntes filmen var fin,.MAn må nesten alltid ha noe negativt.Akkurat som ikke anmeldelsen bli morsom hvis den ikke er negativ,Men det kan den være.Men det var en enkel og grei anmeldelse,,

Kritisk 08/03/2002 - 11:45

Det spørs hvor objektiv du er..."å være med på innspillingene var kjempemorsomt. Med et fantastisk filmteam"....Må også få legge til at dette er en av de mer positive anmeldelsene av filmen jeg har sett. Så hva er det du klager over?

Elisiv Søfting 07/03/2002 - 23:22

Hei hei. Jeg var en av de første i hele verden som så filmen, og jeg synes det er forkastelig at dere legger ut en anmeldelse som det der! Filmen er helt genial.. Til norsk film å være er den fantastisk! En flott og sterk historie som er filmatisert på en nydelig måte.. Hva er det dere klager over?? Å være med på innspillingene var kjempe morsomt. Med et FANTASTISK filmteam.. Skjerp dere! GO DINA! GO MARIA! GO DEPARDIEU! GO JØRGEN! dina for ever!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish