Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
From Hell
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Johnny Depp er politimann i nok en dramatisering av Jeck The Ripper-drapene som terroriserte London for hundre år siden. Troverdig, creepy, men med enkelte mindre heldige detaljer.
7/10
Hva skjer ’a? Jack the Ripper kutter opp horer i London i 1888. Johnny Depp er en synsk politidetektiv som jakter seriemorderen, mens Heather Graham er sjefshora Mary Kelly.
Genialt: Hughes-brødrene (”Menace II Society”) har både skapt en troverdig utgave av 1800-tallets London, og en go’creepy stemning der spenningen nesten varer helt til slutten. Depp er kul som vanlig, mens Robbie Coltrane (”Harry Potter”) og Ian Holm (Bilbo i ”Ringenes herre”) er dyktige i biroller.
Lavmål: Heather Graham, som filmstudioet trumfet gjennom, er temmelig malplassert. Hun har riktignok farget håret rødt for anledningen, men framstår likevel til de grader vakrere, yngre og prektigere enn noen av de andre ”falne kvinnene” som gatehorene i filmen kalles.
Øl og vold: Depp drikker absint og røyker opium, mens Jack slasher struper så blodet spruter. Heldigvis vises ikke like mange groteske detaljer som i tegneserien filmen bygger på (og ikke like mange som regissør-brødrene egentlig ville vise), men noe av det vi får se er guffent nok.
Gode sitater: Nok av harry hore-meldinger her. Som f.eks. ”I can suck the Thames dry”. Hadde du blitt lurt av den?Kommentarer fra brukere

nexussix 03/04/2002 - 09:03

uff.. dritt film.. de forventa at litt blod og involder sko skremme oss.. men faen asså.. finn på noge bedre!

Il communiste banana 20/03/2002 - 16:15

Jeg syns filmen var veldig bra. Utrolig herlig stemning. De kunne faktisk ha vist mere vold før det hadde blitt "upassende" men det kommer vel en Directors Cut. Depp og Ian Holm spillte utrolig bra. Heather Graham er feilplasert som faen. Den britiske akksenten hennes høres like overbevisende ut som min tysk (og det sier litt). De skulle ha funnet en annen til å spille Mary Kelly. Det med at hun virker mye yngre enn de andre kvinnene er fordi hun var det i virkeligheten. De fire første var 40-45 år gamle mens Mary Kelly var 25.

Mary Jane Kelly was approximately 25 years old at the time of her death which would place her birth around 1863. She was 5' 7" tall and stout. She had blonde hair, blue eyes and a fair complexion. "Said to have been possessed of considerable personal attractions." (McNaughten)

She was last seen wearing a linsey frock and a red shawl pulled around her shoulders. She was bare headed. Detective Constable Walter Dew claimed to know Kelly well by sight and says that she was attractive and paraded around, usually in the company of two or three friends. He says she always wore a spotlessly clean white apron.

Bøffet fra www.casebook.org

Isaac 19/03/2002 - 05:43

Denne filmen var overraskende skuffende. Det er sant som lostland kommenterer, at gåten aldri har blitt løst, men mer usannsynlig enn dette blir det neppe. Så var det vel kanskje ikke meningen heller da. Problemet er bare at filmen aldri er spennende, Heather Graham er malplassert og Robbie Coltrane ser ut som en en rollefigur fra Smith&Jones. Takk allikevel til Johnny, han er flink han. Som vanlig.

Lothar 19/03/2002 - 05:38

jeg synes den var litt skuffende iforhold til tegneserien... for lite vold... man så ikke det siste liket... det jeg hadde gleda meg til å se... man så ikke BAAL som skulle kommet i jack's halliser da han drepte den siste... dessuten var poltimannen gift i boka

lostland 18/03/2002 - 16:20

Så Jack The Ripper på lørdag i Sandvika. Den var dritbra, hun Stereo dama har ikke skjønt en dritt... Men det er viktig å kommentere at gåten om HVEM Jack var er løst i filmen, noe den IKKE er i virkeligheten. Hughes-brødrene har brukt EN mulig teori, men det finnes andre.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish