Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone
Slipper "Gudfaren" på DVD
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Til stor glede for filmfans lanseres snart den Oscar-belønnede "Gudfaren"-triologien, samt "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" på DVD.Storfilmene er sammen med "Indiana Jones"-triologien de mest etterlengtede hos DVD-fans.

"Gudfaren"-serien lanseres på fem DVD-plater. Hver av de tre filmene har en egen kommentar fra regissøren Francis Ford Coppola. På de fem DVDene finnes også en 70-minutters dokumentar om innspillingene av de verdenskjente filmene, tidligere usett filmmateriale og intervjuer med ulike involverte.

"Gudfaren"-boksen inneholder dessuten et familietre og en historisk oversikt over Corleone-familien flettet sammen med mafiaens historie. Den byr på ulike trailere, fotogalleri, informasjon om filmskaperne og skuespillerne, taler fra Oscar-utdelingene, samt ulike lydklipp og øvelser av stjerner som Marlon Brando og Al Pacino.


- Vi hadde store arkiver med materiale fra "Gudfaren"-filmene og vi er glade over å få presentert det på DVD, sier Coppola til nyhetsbyrået Reuters. Lanseringen ble kunngjort på en fest i Brooklyn forrige uke der faren Carmine ble hedret. Carmine Coppola komponerte forøvrig store deler av musikken til filmene.

Åpner med "Phantom Menace"


Alle fire Star Wars-filmene gis ut på DVD. Først i rekken blir "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace".

Den første DVDen har mer enn seks timer tilleggsmateriale som inkluderer dokumentarer og ukjent filmmateriale. En dokumentar viser scener som ble vraket fra originalfilmene. George Lucas legger også til en kommentar om lydbruken, melder BBC News. DVDen er digitalt mastret i Lucas’ egen lydstandard THX. Lydformatet ble utviklet av selskapet Lucasfilm som er grunnlagt av regissøren.

Filmen fra 1999 er den fjerde i rekken, men kronologisk er handlingen i "The Phantom Menace" tidligere enn i de tre første filmene. Eventyret som ble historiens nest mest innbringende film solgte også flere enn fem millioner eksemplarer av VHS-versjonen i USA etter kun 48 timer på markedet.

Andre store titler som lanseres på DVD i høst er Disney-klassikeren "Snøhvit", "The Mummy Returns", som nylig gjorde det bra på kino både i USA og Norge, samt spesialversjoner av "Hannibal" og forgjengeren "The Silence of the Lambs".


DVD er i ferd med å slå den siste spikeren i kisten for VHS-formatet blant hjemmevideo- publikummet. Markedsanalytikeren The DVD Entertainment Group hevder 27 millioner amerikanere vil kjøpe DVD-spiller i løpet av året. Forhandlere opplever i tillegg rekordsalg av DVD-videoer.

OrigoKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish